Paranormalni zlodusi napadaju policiju u čileu
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Paranormalni zlodusi napadaju policiju u čileu
Da al nemora znacit da je jedan ....zato sam ja na početku teme i rekao da isto mislim da ih je više ...mada može i jedan al onda je taj jedna neki gadni,Iknar je gay wrote:Kolika je količina energije potrebna da bi nematerijalni,,zloduh'' srušio vitrinu,pa čak i za obični nož.Niti jedan duh to ne može.To nije nikakav duh već nešto mnogo gore.
Ono što bi trebali napravi,dovest psa,ili više njih,jer ako psi cvile i ne daju se uvesti u kuću ili ako ih uspiju uvest a oni pobjegnu,izlete kao metak,onda je u toj kući zaglavilo čisto esencijalno zlo,možda čak egregor koji se neće zadovoljiti bez krvi a to će ga samo ojačat.
Psi jako dobro osjete takvu zlokobnu prisutnost.Neke ljude takođe psi nepodnose,te reže na njih i napadaju ih,jer psi vide i osjete ono što ljudi ne.
Može ih biti i više ....uduruže energiju ....eto odakle im ta kolicina energije ....udruže se.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Još malo pa i ja odoh na astral
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Sad sam se sjetio nekih budala koji su radili neki ritual koji uopće nisu razumili,ono više iz zajebancije,pa na kraju nisu znali zatvoriti,Po kući se događale slične stvari kao kod ovih u Čileu a dečko završio u ludari.RayMabus wrote:Da al nemora znacit da je jedan ....zato sam ja na početku teme i rekao da isto mislim da ih je više ...mada može i jedan al onda je taj jedna neki gadni,Iknar je gay wrote:Kolika je količina energije potrebna da bi nematerijalni,,zloduh'' srušio vitrinu,pa čak i za obični nož.Niti jedan duh to ne može.To nije nikakav duh već nešto mnogo gore.
Ono što bi trebali napravi,dovest psa,ili više njih,jer ako psi cvile i ne daju se uvesti u kuću ili ako ih uspiju uvest a oni pobjegnu,izlete kao metak,onda je u toj kući zaglavilo čisto esencijalno zlo,možda čak egregor koji se neće zadovoljiti bez krvi a to će ga samo ojačat.
Psi jako dobro osjete takvu zlokobnu prisutnost.Neke ljude takođe psi nepodnose,te reže na njih i napadaju ih,jer psi vide i osjete ono što ljudi ne.
Može ih biti i više ....uduruže energiju ....eto odakle im ta kolicina energije ....udruže se.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Mene ta demonoligoija nikad nije zanimala ....izgleda je to kod mene spontano ....urođeno šta bi se reklo.
Malo su mi ti zlodusi i dosadni , poceo sam ih voliti a oni bježe.
Moja tehnika izlaženja iz tijela bazirana je na zvanju demona il zloduha , no ja objasnin teoriju zašto tj ne radi ega nego šta ti oni najbrže i najspontnanije stvaraju da počmeš sebe gledati izvanka.
U biti su korisni za duhovnu evoluciju , zato ih se i nebojim niti ih ono registiram previše cak i kad su u prostoriji.
Dobbrodošli su ukratko receno.
Malo su mi ti zlodusi i dosadni , poceo sam ih voliti a oni bježe.
Moja tehnika izlaženja iz tijela bazirana je na zvanju demona il zloduha , no ja objasnin teoriju zašto tj ne radi ega nego šta ti oni najbrže i najspontnanije stvaraju da počmeš sebe gledati izvanka.
U biti su korisni za duhovnu evoluciju , zato ih se i nebojim niti ih ono registiram previše cak i kad su u prostoriji.
Dobbrodošli su ukratko receno.
2014-04-11
Najbrži nacin da dođeš do raja je da odeš pravo u pakao.
I prođeš kroz njega kao dobar dan.
I prođeš kroz njega kao dobar dan.
2014-04-11
U suštini sve je u egu , ako nemaš ego nece ti ništa , moš biti s njima u istoj prostorij i spavat ko bebica neigra uopce šta su tako fizicki blizu.
Ego izbacuješ tako da prestaneš razmišljat o sebi i pocmeš razmišljat o drugima pa onda i o tom zloduhu i kako mu pomoci ...onda oni pobjegnu ...pa ih moram hvatat he he he
Ego izbacuješ tako da prestaneš razmišljat o sebi i pocmeš razmišljat o drugima pa onda i o tom zloduhu i kako mu pomoci ...onda oni pobjegnu ...pa ih moram hvatat he he he
2014-04-11
No korisni su ...evo najbrža tehnika za izlaženje iz tijela je baš pomocu njih ...pale i gase svijetiljke ...wes mašine ...štede struju .....
2014-04-11
Šalim se naravno ovo za svijetiljke tj mogu al ....veca je korist ako ih koristiš za nešto pozitivno ...npr da uplaše neku osobu tako da ista pocme razmišljati o smislu života ....doduše ja to napravim i ovako no mogu i preko njih ...neka ga malo drmaju da se uozbilji i trgne....duhovno buđenje ....bolje nego nešto budali objašnjavat tisucu puta pa opet nekuži.
2014-04-11
Sve ima svoj smisao ...možda ovaj zloduh u Čileu ima svoj smisao u duhovnoj evoluciji ...prakticki sad je to vidjelo dosta ljudi ...ono dao im je razmišljat ...nije nikog ozlijedio ...malo kucu porazbacao ( pa šta i ja sam , evo zadnji put na poslu prije mjesec dana pa dobio otkaz tako da nije ništa krivlji od mene ) ....uglavnom ok ako toga bude i još pošto je rezultat puno bolji od te štete koju rade.
2014-04-11
jesu zvali ghoat bustersmarcellus wrote:http://www.24sata.hr/fun/obitelj-u-panici-duh-opsjeda-njihovu-kucu-napao-i-policajce-513703
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Kriminal se u Čileu ne isplati...
» debakl šiptara u čileu
» Prosvjedi u Čileu zbog neoliberalnog kapitalizma
» Prosvjednici u Čileu spalili crkve jer podržavaju neoliberalnu ideologiju
» PARAZITI NAPADAJU
» debakl šiptara u čileu
» Prosvjedi u Čileu zbog neoliberalnog kapitalizma
» Prosvjednici u Čileu spalili crkve jer podržavaju neoliberalnu ideologiju
» PARAZITI NAPADAJU