Kolinda u jednom od najsiromašnijih gradova u zemlji pričala o ustašama i partizanima, svi joj pljeskali
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kolinda u jednom od najsiromašnijih gradova u zemlji pričala o ustašama i partizanima, svi joj pljeskali
PA to kao Dalmatinci kod nas. U 2. sv ratu najveci partizani a od unazad nekih 25 godina .... Jure i Boban idoli.jastreb wrote:zapadna Slavonija je imala najekstremnije Srbe.
Iako ondje nije bilo četništva u 2.svj.ratu ,kasnije u doba raspada Juge,najekstremnija populacija Srba bila je u Zap.Slavoniji. Pakrac,Rajići,Podravska Slatina,Okučani, G.Polje, Ćeralije...
Tu su Srbi bili najekstremniji. Kninjani su za njih bajka.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Re: Kolinda u jednom od najsiromašnijih gradova u zemlji pričala o ustašama i partizanima, svi joj pljeskali
a o cemu drugom je trebala pricat
stavite vijest sa index.yu i onda nes kenjate da sta prica, a dok je kuhana noga bio predsjednik niko ga nije ismijavao za nista jer je bio podoban a kolinda nije i zato je udbasi hoce maknut pa daju ovake vijesti pljuc
stavite vijest sa index.yu i onda nes kenjate da sta prica, a dok je kuhana noga bio predsjednik niko ga nije ismijavao za nista jer je bio podoban a kolinda nije i zato je udbasi hoce maknut pa daju ovake vijesti pljuc
pametnogovno- Posts : 30
2017-03-02
pametnogovno wrote:a o cemu drugom je trebala pricat
disi malo
ne kupit uprsi
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Dočim su borovoselci i savuljaši isto kikiriki kokice. Daja jastrebe uzmi malo širu sliku svega od onoga što si ti kao istraživao.jastreb wrote:zapadna Slavonija je imala najekstremnije Srbe.
Iako ondje nije bilo četništva u 2.svj.ratu ,kasnije u doba raspada Juge,najekstremnija populacija Srba bila je u Zap.Slavoniji. Pakrac,Rajići,Podravska Slatina,Okučani, G.Polje, Ćeralije...
Guest- Guest
je..ti u borovu selu manje vise dođosi iz cetnicki kajeva bosne..najvise ozrena..pa nesto iz knina i okolice..gracac..likatre911 wrote:Dočim su borovoselci i savuljaši isto kikiriki kokice. Daja jastrebe uzmi malo širu sliku svega od onoga što si ti kao istraživao.jastreb wrote:zapadna Slavonija je imala najekstremnije Srbe.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pa gledao sam (dvoumim se reći crknutog ili pokojnog s obzirom kakveo je đubre bio) Dragana Jovičića iz knina kako je pio toplu krv iz zaklane svinje i urlao kao da doživljava orgazam, gledao sam njegovog pokojnog sina 80 i neke kako nožem vija moga brata do kućnog praga, kad su kao roditelji stisnuli malog on im ladno rekao i to pred mojom majkom; pa vi ste mi rekli da koljem ustašu! Nije ni čudno što im se sjeme zatire u više od pola potomstva. Takve gadove je teško naći bilo gdje. O ozrenskim savuljašima i borovoselcima da ne trošim riječi, sjeme im se svima zatrlo za sva vremena.vuksadinare wrote:je..ti u borovu selu manje vise dođosi iz cetnicki kajeva bosne..najvise ozrena..pa nesto iz knina i okolice..gracac..likatre911 wrote:Dočim su borovoselci i savuljaši isto kikiriki kokice. Daja jastrebe uzmi malo širu sliku svega od onoga što si ti kao istraživao.jastreb wrote:zapadna Slavonija je imala najekstremnije Srbe.
Guest- Guest
...jbg....istjerali pitome naselili divlje....inace znam jednog srbina iz borova sela njegovi su isto porijeklom negdje tamo iz knina...poslije 2 svjetskog rata dosli kolonizacijom u borovo selo...on je kao 18 godisnjak negdje 1987 ili 1988 dobio posao u munji u zagrebu...ali zivio ej kod ujca u mom kvartu...mislim da se zvao vladimir...jednom prilikom mi ej pricao onako polupijan u lokalnom bircu...da su ovi iz borova sela takvi cobani....sirovine...kako ej rekao a i njegovi tamo tj dio rodbine nisu nista bolje..da mu ej to sve dopizdilo da ej odlucio kad je zavrsio srednju skolu...da ode iz borova sela i dosao je u zagreb(ne u beograd) koji mu je bio blizi...nego vise je bio ono furao se na rock,punk i te stvari...cak je u kosarci navijao za cibonu..nogomet nije volio...on je tako pljuckao po ovima u borovu selu...i cak je sam jednom rekao mislim 1990..'da ako itko zapocne prvi sranje bar na tom podrucju bice ovi iz borova sela'...i bi tako..ostao je on u zagrebu zivjeti..cak je bio u hv mobiliziran tamo '93...bio na banovinskom ratistu pola godine...ozenio hrvaticu iz varazdina..napravio kucu..u sesvetema..znam ga susresti jer zivimo blizu...ima privatnu radnju i prodaje i serviisira caffe aparate...kaze da ode nekad u borovo selo jer mu tamo mater zivi...a sestra mu ej u svabiji..pa da mu nije matere ne bi tamo ni isao..tre911 wrote:pa gledao sam (dvoumim se reći crknutog ili pokojnog s obzirom kakveo je đubre bio) Dragana Jovičića iz knina kako je pio toplu krv iz zaklane svinje i urlao kao da doživljava orgazam, gledao sam njegovog pokojnog sina 80 i neke kako nožem vija moga brata do kućnog praga, kad su kao roditelji stisnuli malog on im ladno rekao i to pred mojom majkom; pa vi ste mi rekli da koljem ustašu! Nije ni čudno što im se sjeme zatire u više od pola potomstva. Takve gadove je teško naći bilo gdje. O ozrenskim savuljašima i borovoselcima da ne trošim riječi, sjeme im se svima zatrlo za sva vremena.vuksadinare wrote:je..ti u borovu selu manje vise dođosi iz cetnicki kajeva bosne..najvise ozrena..pa nesto iz knina i okolice..gracac..likatre911 wrote:Dočim su borovoselci i savuljaši isto kikiriki kokice. Daja jastrebe uzmi malo širu sliku svega od onoga što si ti kao istraživao.jastreb wrote:zapadna Slavonija je imala najekstremnije Srbe.
2015-09-08
Koji su ti likovi?tre911 wrote:
pa gledao sam (dvoumim se reći crknutog ili pokojnog s obzirom kakveo je đubre bio) Dragana Jovičića iz knina kako je pio toplu krv iz zaklane svinje i urlao kao da doživljava orgazam, gledao sam njegovog pokojnog sina
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Srbi iz okolice Knina naseljeni u Borovo naselju, mogu ti čak reći i prijašnju ulicu, Vinkovački odvojak 2, inače u svom čoporu su imali i ćiru( Ćirić Slobodan) koji se javno hvalio da jebe svoju mater kad mu se kurac digne....sretu koji je odrobijao 12 godina za silovanje dvije ćerke i pokušaj silovanja snaje.....jastreb wrote:Koji su ti likovi?tre911 wrote:
pa gledao sam (dvoumim se reći crknutog ili pokojnog s obzirom kakveo je đubre bio) Dragana Jovičića iz knina kako je pio toplu krv iz zaklane svinje i urlao kao da doživljava orgazam, gledao sam njegovog pokojnog sina
Guest- Guest
tre911 wrote:Srbi iz okolice Knina naseljeni u Borovo naselju, mogu ti čak reći i prijašnju ulicu, Vinkovački odvojak 2, inače u svom čoporu su imali i ćiru( Ćirić Slobodan) koji se javno hvalio da jebe svoju mater kad mu se kurac digne....sretu koji je odrobijao 12 godina za silovanje dvije ćerke i pokušaj silovanja snaje.....jastreb wrote:Koji su ti likovi?tre911 wrote:
2015-09-08
Predrag Milošević koji je umalo zaklao Zdravku Matijašević a spasio je srbin sa početka ulice itd itd.
Guest- Guest
Zar i toga ima???tre911 wrote:Srbi iz okolice Knina naseljeni u Borovo naselju, mogu ti čak reći i prijašnju ulicu, Vinkovački odvojak 2, inače u svom čoporu su imali i ćiru( Ćirić Slobodan) koji se javno hvalio da jebe svoju mater kad mu se kurac digne....sretu koji je odrobijao 12 godina za silovanje dvije ćerke i pokušaj silovanja snaje.....jastreb wrote:Koji su ti likovi?tre911 wrote:
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
..a sto si mislio da su oni 'sveci' koji samo cuvaju ovce,pjevaju pjesme i pricaju mitove...jastreb wrote:Zar i toga ima???tre911 wrote:Srbi iz okolice Knina naseljeni u Borovo naselju, mogu ti čak reći i prijašnju ulicu, Vinkovački odvojak 2, inače u svom čoporu su imali i ćiru( Ćirić Slobodan) koji se javno hvalio da jebe svoju mater kad mu se kurac digne....sretu koji je odrobijao 12 godina za silovanje dvije ćerke i pokušaj silovanja snaje.....jastreb wrote:Koji su ti likovi?tre911 wrote:
2015-09-08
Bilo je i pričam iz prve ruke, poslje sam preselio u drugi dio naselja i preporodio se.jastreb wrote:Zar i toga ima???tre911 wrote:Srbi iz okolice Knina naseljeni u Borovo naselju, mogu ti čak reći i prijašnju ulicu, Vinkovački odvojak 2, inače u svom čoporu su imali i ćiru( Ćirić Slobodan) koji se javno hvalio da jebe svoju mater kad mu se kurac digne....sretu koji je odrobijao 12 godina za silovanje dvije ćerke i pokušaj silovanja snaje.....jastreb wrote:Koji su ti likovi?tre911 wrote:
Guest- Guest
Ti to o Titi? Da, kasno smo se probudili, tek 86.Sora wrote:provocator wrote:Kolindin putujući cirkus ide dalje.
Hipnotizeri u glavnoj ulozi
Ti spavaš
Ti spaaaaavaaas
Ti se budiš kas je kaaaasnoooo
Opet "antifašistička" strategijska ekspertiza.jastreb wrote:Inače ti policajci su najvećim dijelom stradavali potpuno bespotrebno.
Od Borova Sela pa do Zap.Slavonije,Dalmacije,Like.
Ljude se slalo noću u pobunjena srpska područja bez neke potrebe.
Bitno da si ti čekala da JNA sve uredi kao za Tita.Sora wrote:NARAVNO DA JE BILO POTREBEjastreb wrote:Inače ti policajci su najvećim dijelom stradavali potpuno bespotrebno.
Od Borova Sela pa do Zap.Slavonije,Dalmacije,Like.
Ljude se slalo noću u pobunjena srpska područja bez neke potrebe.
raspirivanje ratne psihoze
Pa to su cinili toboze ugrozeni Srbi a nista manje ugrozeni Hrvati
Ti bokca
Taktika osvajanja vlasti po CHOMSKOM nista drugo
A budale ginete
pametnogovno wrote:stavite vijest sa index.yu i onda nes kenjate da sta prica, a dok je kuhana noga bio predsjednik niko ga nije ismijavao za nista jer je bio podoban a kolinda nije i zato je udbasi hoce maknut pa daju ovake vijesti pljuc
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Godina kad će prestat rasprava o ustašama i partizanima
» Dok se svi zabavljaju sa misama,titom,ustašama i partizanima
» Video o forumašima ovog foruma - ustašama i partizanima
» Simbolika Seljačke bune bila je privlačna i partizanima i ustašama
» Napokon pametno pitanje u saboru a da nije o ustašama i partizanima
» Dok se svi zabavljaju sa misama,titom,ustašama i partizanima
» Video o forumašima ovog foruma - ustašama i partizanima
» Simbolika Seljačke bune bila je privlačna i partizanima i ustašama
» Napokon pametno pitanje u saboru a da nije o ustašama i partizanima
Page 3 of 3