Neki novi Trump: obratio se Kongresu i jednim potezom zatvorio usta kritičarima
Page 1 of 1
Neki novi Trump: obratio se Kongresu i jednim potezom zatvorio usta kritičarima
http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/neki-novi-trump-obratio-se-kongresu-i-jednim-potezom-zatvorio-usta-kriticarima-i-jedan-od-najzescih-protivnika-priznao-veceras-je-postao-predsjednik/5700087/
Njegov žestoki kritičar, nekadašnji Obamin savjetnik i blizak suradnik Van Jonesrekao je da je to bio 'trenutak kada je Trump zapravo postao predsjednik Amerike, točka'.
CNN je objavio i rezultate ankete prema kojima je čak 78 posto ispitanika na Trumpovo obraćanje reagiralo pozitivno (57 posto jako pozitivno, 21 posto donekle pozitivno), a 21 posto negativno.
Njegov žestoki kritičar, nekadašnji Obamin savjetnik i blizak suradnik Van Jonesrekao je da je to bio 'trenutak kada je Trump zapravo postao predsjednik Amerike, točka'.
CNN je objavio i rezultate ankete prema kojima je čak 78 posto ispitanika na Trumpovo obraćanje reagiralo pozitivno (57 posto jako pozitivno, 21 posto donekle pozitivno), a 21 posto negativno.
gledao sam..u biti je ponovio manje vise isto sto je govorio u predjsednickoj kampanji..ali je poentirao zahvalnoscu obuitelji poginulog sealovca
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Neki novi Trump: obratio se Kongresu i jednim potezom zatvorio usta kritičarima
a što je novo ništa nije rekao što nije govorio i prije
van jonesova izjava je novost...
vuksadinare wrote:gledao sam..
a da li si i sta si ukapirao ):)
Guest- Guest
Re: Neki novi Trump: obratio se Kongresu i jednim potezom zatvorio usta kritičarima
joj bje'z pizzon..opet ces odvalit neku tesku glupost ide ti to u posljednje vrijeme..ili si gladan sendvica ili smrces...pizzon wrote:vuksadinare wrote:gledao sam..
a da li si i sta si ukapirao ):)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Povukli smo se iz Transpacifičkog partnerstva, ubojice radnih mjesta, rekao je Trump.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Guest- Guest
van Jones..istinski Holandez..
Guest- Guest
Inače odličan govor, odličan.
Guest- Guest
gledala sam, Trump priča isto što je i pričao, puno kongresnika nije mu htjelo ni formalno zapljeskati
ali je zadnji dio njegova govora upućen uplakanoj ženi poginulog vojnika valjda dotaknuo emotivne žice, pa su se kolektivno raznježili...
ali je zadnji dio njegova govora upućen uplakanoj ženi poginulog vojnika valjda dotaknuo emotivne žice, pa su se kolektivno raznježili...
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Svako malo su ga prekidali aplauzima odobravanja.
Polako se smiruje histerija hilarijinih zombija
Polako se smiruje histerija hilarijinih zombija
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Van Johnes je dobro rekao.. Trump je USA predsjednik idućih 8godina..
moj dodatak, jedino ako ne zagnjoji u nekim ratovima sa Kinom ili Iranom
moj dodatak, jedino ako ne zagnjoji u nekim ratovima sa Kinom ili Iranom
Guest- Guest
Similar topics
» Kako se Plenković jednim potezom riješio nacionalističkog šljama
» Kako su superpametni Hrvati jednim potezom uništili sezonu
» Pogledajte kako je ruski lovac jednim potezom otjerao NATO uljeza nad Baltikom
» Jutarnji: NAŠ ČOVJEK U BOSNI DRAGAN ČOVIĆ JEDNIM JE POTEZOM VRATIO HRVATSKU POLITIKU PREMA BiH 20 GODINA UNATRAG
» Trump Palestincima zatvorio špinu
» Kako su superpametni Hrvati jednim potezom uništili sezonu
» Pogledajte kako je ruski lovac jednim potezom otjerao NATO uljeza nad Baltikom
» Jutarnji: NAŠ ČOVJEK U BOSNI DRAGAN ČOVIĆ JEDNIM JE POTEZOM VRATIO HRVATSKU POLITIKU PREMA BiH 20 GODINA UNATRAG
» Trump Palestincima zatvorio špinu
Page 1 of 1