Vrača se 'glava' u Dinamo..titula kuca na vrata Dinama!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Vrača se 'glava' u Dinamo..titula kuca na vrata Dinama!
pusti to...mamicu i jaci igraci od plenkija nisu mogli nista a plenkiju ej bitno da nema turbulencija u hdz-u niti da ga se dira...radije ce u vodu bacit rijeku,hrvatski nogometz i navijace..nego da mu nesto i netko radi probleme..hns je hdz-ova teritorija...i ajmo rec rezervna blagajna i to nece nitko i nista poseremetiti...b.t.w..velik broj dinamovih navijaca su u biti i hdz-ovi glasaci...i da sad dalje ne nabrajam...plus sto imas hrpu duznika prema mamicu...a uostalom i nije mi zao rijeke..15 godina drze svijecu mamicu..daju mu igrace...glasuju za njega i sukera i nek sada kusaju..sami skocili sami se ubili..i opet ce lizat supak mamicu...i ako izgube tituluspeare_shaker wrote:vuksadinare wrote:i sve je rekao ovom posljednjom recenicom koja znaci i poruka..'glava i suker radite i dalje svoj posao ja vam se u njega necu mjesati'
Pa neće zato što i ne smije. Sjeti se kako su iz Uefe stizale poruke upozorenja za vrijeme ministra i dizača tegova Jovanovića kako će uslijediti kazne hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji ako se politika bude silom miješala u ustrojstvo HNS-a baš po ovom principu sport sportašima.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:i ako izgube titulu
Ove godine neće.
Guest- Guest
ocemo se kladiti..i jos ce mamic andrijasevica uzet rijeci ako treba i u gepeku..ko nekad olicaspeare_shaker wrote:vuksadinare wrote:i ako izgube titulu
Ove godine neće.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ma da... Bit će da je Kolinda nazvala i sredila da se pusti Mamića, da udari šakom od stol HDZovcima u HNSu da Riječka peta kolona ne osvoji naslov.
Koli
Koli
Kolinda, aso i Glavaš skupa protiv prčijemutava baštarda wrote:Ma da... Bit će da je Kolinda nazvala i sredila da se pusti Mamića, da udari šakom od stol HDZovcima u HNSu da Riječka peta kolona ne osvoji naslov.
Koli
2014-04-15
vuksadinare wrote:ocemo se kladiti..
Nećemo. Inače se ne volim kladiti, a pogotovo ne kada mi je dobitak čvrsto zagarantiran kao u ovom slučaju.
Guest- Guest
Onaj gol cibaliji ne bi pomogao ni u ludilu za ostanak . Gol je pomogao dinamu a cibaliji ostaje gorki okus u ustima no činjenica je ma kako ja volio cibaliju da istoj nije mjesto u prvoj ligi što opet ne znači da je se smije potkradati. U svakom slučaju Rijeka je ove godine jača i ne vidim načina kako joj Dinamo može uzeti prvenstvo.vuksadinare wrote:ahahahahahahahaha.....suker danas se susreo sa plenkijem..mamic isti dan pusten i vracen na duznost u dinamo a plenki izjavljuje mudro..'nije tako vazan onaj gol cibaliji i muljanja u nogometu imamo mi vaznijih poslova od toga'....prevedeno..'jesmo vas sve preveli zedne preko vode'...majstorski odigrano u reziji plenki-suker-mamic....
Guest- Guest
nije rijeci ni 99' dinamo uzeo prvenstvo, nego šupraha.tre911 wrote:Onaj gol cibaliji ne bi pomogao ni u ludilu za ostanak . Gol je pomogao dinamu a cibaliji ostaje gorki okus u ustima no činjenica je ma kako ja volio cibaliju da istoj nije mjesto u prvoj ligi što opet ne znači da je se smije potkradati. U svakom slučaju Rijeka je ove godine jača i ne vidim načina kako joj Dinamo može uzeti prvenstvo.vuksadinare wrote:ahahahahahahahaha.....suker danas se susreo sa plenkijem..mamic isti dan pusten i vracen na duznost u dinamo a plenki izjavljuje mudro..'nije tako vazan onaj gol cibaliji i muljanja u nogometu imamo mi vaznijih poslova od toga'....prevedeno..'jesmo vas sve preveli zedne preko vode'...majstorski odigrano u reziji plenki-suker-mamic....
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
mutava baštarda wrote:nije rijeci ni 99' dinamo uzeo prvenstvo, nego šupraha.
Tada je Dinamo... pardon, Croatia, nekog vraga i valjala, za razliku od danas.
Guest- Guest
protekcije koje bi imali kod domaći sudaca obile bi im se o glavu vani, gdje bi ih masakriralo. evo ovdje je ladić išao na asprillu kao da je druga godina baleta...speare_shaker wrote:mutava baštarda wrote:nije rijeci ni 99' dinamo uzeo prvenstvo, nego šupraha.
Tada je Dinamo... pardon, Croatia, nekog vraga i valjala, za razliku od danas.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Progres kuca na vrata religije
» Na vrata kuca zaboravljeni as: Drago Krpina
» Crveni Vrag kuca na vrata Ovalnog ureda
» Njemačka vraća socijalizam na velika vrata: idu zapljene rafinerija
» "NACIZAM KUCA NA VRATA" Poraz Angele Merkel je najava nečeg OPASNO LOŠEG
» Na vrata kuca zaboravljeni as: Drago Krpina
» Crveni Vrag kuca na vrata Ovalnog ureda
» Njemačka vraća socijalizam na velika vrata: idu zapljene rafinerija