Koji je k BBB-ima????
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Koji je k BBB-ima????
Al moze meni neko da objasni koji je kurac ovim navijacima??? Taj Mamic je dinamu za poslednjih godina doneo 139 miliona prodajom igraca, ne kapiram kako moze tako nesto da im smeta. Najstabilniji klub na balkanu, igrao u ligi sampiona, ima pare i nije u krizi kao npr zvezda (za koju ja navijam) koja ima velikih finansiskih problema. E pa, ja da mogu, vec danas bi ga doveo u zvezdu koliki je on kralj od coveka. Ja ove ljude stvarno ne razumem...
Guest- Guest
Re: Koji je k BBB-ima????
Kojim navijačima ...starac wrote:Al moze meni neko da objasni koji je kurac ovim navijacima??? Taj Mamic je dinamu za poslednjih godina doneo 139 miliona prodajom igraca, ne kapiram kako moze tako nesto da im smeta. Najstabilniji klub na balkanu, igrao u ligi sampiona, ima pare i nije u krizi kao npr zvezda (za koju ja navijam) koja ima velikih finansiskih problema. E pa, ja da mogu, vec danas bi ga doveo u zvezdu koliki je on kralj od coveka. Ja ove ljude stvarno ne razumem...
sat2-
2015-09-28
..pa realno dokazao je da ej kralj...iz samo jednog razloga...dokazao je kako s enovcem moze lako kupit covjek..bar debela vecina..ona manjina ionako nema nikakvog utjecaja...osim lajanja na mjesec
vuksadinare- Posts : 100315
2015-09-08
Navijači Dinama LOL Naj gay navijačka skupina na svijetu BBB
sa pršutomBracala wrote:Rajko ti je najbolji primer-on se za sendvič prodao...
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Similar topics
» Lijepe li vijesti pred izbore u Austriji koji su za koji mjesec tamo na jesen
» Putin potpisao zakon koji ublažuje kazni onima koji mlate žene i djecu
» Tak se to radi.Branitelj isamarao lika koji se hvalio da je potomak cetnika koji su okupirali Zagreb
» Koji Crv7 koji Messi postoji samo jedan
» Britanski think tank traži označavanje svih onih koji na bilo koji način podupiru Rusiju
» Putin potpisao zakon koji ublažuje kazni onima koji mlate žene i djecu
» Tak se to radi.Branitelj isamarao lika koji se hvalio da je potomak cetnika koji su okupirali Zagreb
» Koji Crv7 koji Messi postoji samo jedan
» Britanski think tank traži označavanje svih onih koji na bilo koji način podupiru Rusiju
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1