pitanje za operwa
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
pitanje za operwa
koliko se kale još treba truditi da bi napokon igrao u velikom klubu?
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Re: pitanje za operwa
I koji je čovjek največi u povjesti (osim Isusa Krista, koji je Bog)?
Ko će igrat finale lige prvaka 2016/2017?
Ko je najbolji golman u povijesti?
Ko će igrat finale lige prvaka 2016/2017?
Ko je najbolji golman u povijesti?
jako sam sretan radi napretka koji je kale ostvario. ako se dalje nastavi jako trudit za 5 do 10 godina bit će spreman za najviši nivo.
isus je najveći čovjek u povijesti naše civilizacije, skupa s još jednim velikanom to je adolf hitler, njemački vrhovnik i lider koji je između ostalog europu pročistio od židova, homoseksualaca, cigana jehovinih svjedoka i drugih opasnosti po društvo i opstanak.
to si me mogao pitat koji je najveći igrač u povijesti nogometa, odgovor je isti gigi buffon
ove sezone finale Juventus - bayern, praznik nogometa nek pobjedi bolji i sretniji, spretniji protivnik na taj dan
Nejednadžba je matematički izraz koji povezuje poznate i nepoznate veličine s pomoću nekog od znakova nejednakosti.
Znak nejednakosti prvi je počeo koristiti engleski matematičar Thomas Harriot (1560. – 2. srpnja 1621.).
Nejednadžba simbolom za uređaj > ili < iskazuje da lijeva strana nejednadžbe mora biti veća ili manja od desne strane nejednadžbe. Pri rješavanju nejednadžbe traži se interval skupa svih vrijednosti x koji udovoljavaju nejednadžbi. Nejednadžba može biti izražena i sa {\displaystyle \leq } ili {\displaystyle \geq }.
Zamjenom znaka „=“ znakom „>“ pretvara se jednadžba
{\displaystyle 2x-4=6\,}
u nejednadžbu
{\displaystyle 2x-4>6\,}.
Za razliku od rješenja jednadžbe, x = 5, rješenje nejednadžbe će očito biti
{\displaystyle x>5\,},
Skup vrijednosti x koji udovoljava nejednadžbi sadržavati će sve realne brojeve od 5 do {\displaystyle +\infty } gdje sam broj 5 nije uključen u rješenje nejednadžbe. Da je nejednadžba bila zadana kao
{\displaystyle 2x-4\geq 10\,}
tada bi skup vrijednosti x koji udovoljava nejednadžbi uključivao i broj 5.
isus je najveći čovjek u povijesti naše civilizacije, skupa s još jednim velikanom to je adolf hitler, njemački vrhovnik i lider koji je između ostalog europu pročistio od židova, homoseksualaca, cigana jehovinih svjedoka i drugih opasnosti po društvo i opstanak.
to si me mogao pitat koji je najveći igrač u povijesti nogometa, odgovor je isti gigi buffon
ove sezone finale Juventus - bayern, praznik nogometa nek pobjedi bolji i sretniji, spretniji protivnik na taj dan
Nejednadžba je matematički izraz koji povezuje poznate i nepoznate veličine s pomoću nekog od znakova nejednakosti.
Znak nejednakosti prvi je počeo koristiti engleski matematičar Thomas Harriot (1560. – 2. srpnja 1621.).
Nejednadžba simbolom za uređaj > ili < iskazuje da lijeva strana nejednadžbe mora biti veća ili manja od desne strane nejednadžbe. Pri rješavanju nejednadžbe traži se interval skupa svih vrijednosti x koji udovoljavaju nejednadžbi. Nejednadžba može biti izražena i sa {\displaystyle \leq } ili {\displaystyle \geq }.
Zamjenom znaka „=“ znakom „>“ pretvara se jednadžba
{\displaystyle 2x-4=6\,}
u nejednadžbu
{\displaystyle 2x-4>6\,}.
Za razliku od rješenja jednadžbe, x = 5, rješenje nejednadžbe će očito biti
{\displaystyle x>5\,},
Skup vrijednosti x koji udovoljava nejednadžbi sadržavati će sve realne brojeve od 5 do {\displaystyle +\infty } gdje sam broj 5 nije uključen u rješenje nejednadžbe. Da je nejednadžba bila zadana kao
{\displaystyle 2x-4\geq 10\,}
tada bi skup vrijednosti x koji udovoljava nejednadžbi uključivao i broj 5.
Guest- Guest
operw wrote:jako sam sretan radi napretka koji je kale ostvario. ako se dalje nastavi jako trudit za 5 do 10 godina bit će spreman za najviši nivo.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Operw je još jednom dokazao da je svestran i pametan momak. Pravi nacionalsocijalista i nadčovjek
Sieg Heil brate nacisticki ... vidi se ko je elita
Zuvio Adolf Hitler
Zuvio Adolf Hitler
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Similar topics
» pitanje za operwa?
» pitanje za operwa...?
» Pitanje za operwa
» Pitanje za operwa
» Pitanje za operwa
» pitanje za operwa...?
» Pitanje za operwa
» Pitanje za operwa
» Pitanje za operwa