Liberalna štampa ostala šokirana u budističkom hramu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Liberalna štampa ostala šokirana u budističkom hramu
to ti je zato jer si veleposjednik...mene moja gleda kao siroče jer zna da nemam prebijene pare...RayMabus wrote:Zapadnjaci cim nema love odma ih pere panika i nervoza ....ja sad dobio otkaz al ono vidiš da me cisto boli kuraz ....stari vec nervozan i prenosi to na mene , svi oko mene nervozniji nego ja sam , prenose mi nervozu , idu mi na kuraz ono.
I to ti je zapadno društvo ono ....ti nađeš pichku a ona te mjerka koliko imaš para.
MA MRŠ U PM.
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
Nema to veze s time , nikad negovorim unaprijed šta imam , tek poslije kad vidim da joj je bitnija stavka materije od ostalih stvari tj kalkulira jel lik zgodna udavača ili ne.Roy_Bean wrote:to ti je zato jer si veleposjednik...mene moja gleda kao siroče jer zna da nemam prebijene pare...RayMabus wrote:Zapadnjaci cim nema love odma ih pere panika i nervoza ....ja sad dobio otkaz al ono vidiš da me cisto boli kuraz ....stari vec nervozan i prenosi to na mene , svi oko mene nervozniji nego ja sam , prenose mi nervozu , idu mi na kuraz ono.
I to ti je zapadno društvo ono ....ti nađeš pichku a ona te mjerka koliko imaš para.
MA MRŠ U PM.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ma to je no komment , jednostavno zapadno društvo je toliko zaglavilo u tom materijalizmu i optereceno je s parama da to niti nevidi.
Zato meni budisti pašu ....ono boli me kuraz za sve ekipa.
Zato meni budisti pašu ....ono boli me kuraz za sve ekipa.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Liberalna štampa: zvrkovi su rasistički
» Počelo je: liberalna štampa prihvatila arbitražnu odluku
» Liberalna štampa potiče na varanje, jebačinu i nevjeru...
» Guardian i liberalna štampa poludjela zbog zabrane burki na plaži
» Brnabić šokirana izjavom Pahora o Kosmetu
» Počelo je: liberalna štampa prihvatila arbitražnu odluku
» Liberalna štampa potiče na varanje, jebačinu i nevjeru...
» Guardian i liberalna štampa poludjela zbog zabrane burki na plaži
» Brnabić šokirana izjavom Pahora o Kosmetu
Page 2 of 2