Bezanija malog Novaka
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Bezanija malog Novaka
ante ostavi nešto za mene da isprašim malo četničko kopile prije nego podvije opet rep i pravac bežanija.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Cekaj ende u redu taman sam mu majku poceo razotkrivati ksko vodi bordele po beogeadskin bordel8ma.. cekaj ostavit cu ti nesto.... znas da mi se ocnjaci upale kad namirisem cetnicko pseto..
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
kakvo prosipanje lol 3/4 slam osvajača u dubaiu a nole kao američki razbojnik pobjegao u meksiko jer zna šta bi se dogodilo da na brzom hardu sretne wawrinku ili federera tj. gs šampione betonaBracala wrote:mali turnir na kome igra danasnji krem svetskog tenisa.
E pa nemoze ustasu pravit srbin. Naime srbkinje su se za vrime sugave jugoslavije jebavale po moru za cevape tako i tvoja keva. Znaci to sto si toliko iskompleksiran daje naznaku da te je neki istarski il dalmatinski galeb ujebaBracala wrote:desert_fox wrote: znaci rade iz leskovca
te je napravio
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
desert_fox wrote:E pa nemoze ustasu pravit srbin.Bracala wrote:desert_fox wrote: znaci rade iz leskovca
te je napravio
kako ne moze, pa sta su bili mile budak ili maks luburic?
Guest- Guest
raonić drugi seed također znan kao igrač bez titule ozlijeđen neće igrat pored nesretnog rafe koji je došao iz marketinških razloga najjači igrači drugi razred čilić, thiem i delpo koji ne može udarit 5 bekenda u nizu da mu se ne raspadne zglob. kakav jadan potez malog novaka
bafalo wrote:kakvo prosipanje lol 3/4 slam osvajača u dubaiu a nole kao američki razbojnik pobjegao u meksiko jer zna šta bi se dogodilo da na brzom hardu sretne wawrinku ili federera tj. gs šampione betonaBracala wrote:mali turnir na kome igra danasnji krem svetskog tenisa.
mozda bi sa wawrinkom imao problema, dok bi matoru drtinu pocistio sa terena...
Guest- Guest
Ja i maks udaljeni 20 km imotski Vitina srbina nidje na vidiku.... opet lazesBracala wrote:desert_fox wrote:E pa nemoze ustasu pravit srbin.Bracala wrote:desert_fox wrote: znaci rade iz leskovca
te je napravio
2015-09-13
Bafalo je upravo zadao zavrsni udarac cetnickon incedtubafalo wrote:raonić drugi seed također znan kao igrač bez titule ozlijeđen neće igrat pored nesretnog rafe koji je došao iz marketinških razloga najjači igrači drugi razred čilić, thiem i delpo koji ne može udarit 5 bekenda u nizu da mu se ne raspadne zglob. kakav jadan potez malog novaka
2015-09-13
tu ne treba puno truda on se sam našamara čim otvori usta o tenisu samo treba dodat završnu riječ i udarit pečatdesert_fox wrote:Bafalo je upravo zadao zavrsni udarac cetnickon incedtubafalo wrote:raonić drugi seed također znan kao igrač bez titule ozlijeđen neće igrat pored nesretnog rafe koji je došao iz marketinških razloga najjači igrači drugi razred čilić, thiem i delpo koji ne može udarit 5 bekenda u nizu da mu se ne raspadne zglob. kakav jadan potez malog novaka
desert_fox wrote:Ja i maks udaljeni 20 km imotski Vitina srbina nidje na vidiku.... opet lazesBracala wrote:desert_fox wrote:E pa nemoze ustasu pravit srbin.Bracala wrote:desert_fox wrote: znaci rade iz leskovca
te je napravio
zasto su vam ulazi u katolicke crkve na istoku u tim predelima, ,,hrvatino''?
Guest- Guest
Jedna rijec je dovoljna..... mozda recenicabafalo wrote:tu ne treba puno truda on se sam našamara čim otvori usta o tenisu samo treba dodat završnu riječ i udarit pečatdesert_fox wrote:Bafalo je upravo zadao zavrsni udarac cetnickon incedtubafalo wrote:raonić drugi seed također znan kao igrač bez titule ozlijeđen neće igrat pored nesretnog rafe koji je došao iz marketinških razloga najjači igrači drugi razred čilić, thiem i delpo koji ne može udarit 5 bekenda u nizu da mu se ne raspadne zglob. kakav jadan potez malog novaka
Bafalo je upravo zabio zadnji cavao u srbinovu kasetu
2015-09-13
Jadan pokusaj.... kad si ti to hodao po imotskom ljubuskom itd pa to vidio.... sve crkvena vrata su centirana zapadu.... los pikusaj srbine... ni u crnoj gori vam mista nemaBracala wrote:desert_fox wrote:Ja i maks udaljeni 20 km imotski Vitina srbina nidje na vidiku.... opet lazesBracala wrote:desert_fox wrote:E pa nemoze ustasu pravit srbin.Bracala wrote:
te je napravio
zasto su vam ulazi u katolicke crkve na istoku u tim predelima, ,,hrvatino''?
2015-09-13
bafalo wrote:kakvo šamaranje vojvoda ne ostavlja zarobljenike
darth_vader-
2014-04-17
■ TENIS
Nema karata – Đoković podigao Akapulko na noge
Utorak 28.2.2017 | 09:25 | Izvor: B92
Organizatori ATP turnira u Akapulku saopštili su da su posle dolaska Novaka Đokovića rasprodate karte za celu nedelju.
Getty images
Srpski teniser prihvatio je specijalnu pozivnicu, a u Meksiku je dočekan kako i dolikuje jednom od najvećih tenisera u istoriji.
Neki vlasnici karata su imali dodatni profit od dolaska srpskog igrača jer su preprodali karte za 128.000 pezosa, odnosno više od 6.000 evra.
Osim Đokovića, na turniru u Meksiku nastupiće i Miloš Raonić, Rafael Nadal, David Gofan, Dominik Tim...
Srpski teniser ima izuzetno težak žreb, a u prvom kolu ga čeka Martin Kližan.
Guest- Guest
Kakva institucija-najveći svih vremena. Još jedan šamar za male kroašane...
Guest- Guest
Najveci je samo u tvojoj glavi...
Ka i uvik, imaš problema sa realnošću i samo vrtiš vlastiti film iz svog izoliranog svita...
;)
Ka i uvik, imaš problema sa realnošću i samo vrtiš vlastiti film iz svog izoliranog svita...
;)
Guest- Guest
kakvi mitovi pa taj turnir je odavno rasprodan radi nadala najveće zvijezde. do prije 2 dana ljudi nisu ni znali da dolazi mnogi vjerojatno ne bi ni kupili da jesu lol
Similar topics
» Piliceve suze za Novaka
» Izvizdali Novaka na Rolan Garosu
» Milicic:'Isterali su Novaka kao dzukelu.Ja sam antivakser i cetnik'
» FK Bezanija
» Bežanija
» Izvizdali Novaka na Rolan Garosu
» Milicic:'Isterali su Novaka kao dzukelu.Ja sam antivakser i cetnik'
» FK Bezanija
» Bežanija
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 4