AMERI NAČISTO POPIZDELI NA HRVATE
Page 1 of 1
AMERI NAČISTO POPIZDELI NA HRVATE
Američka ambasada u Zagrebu izrazila je najoštriji protest zbog nacističkog marša koji je u centru prestonice Hrvatske organizovala Autohtona hrvatska stranka prava i na kojoj se uz urlike "za dom spremni" klicalo i predsedniku SAD Donaldu Trampu!
Ambasada Sjedinjenih Američkih Država najsnažnije odbacuje neonacističke i proustaške stavove izražene za vreme demonstracija u Zagrebu u nedelju. Osuđujemo svaki pokušaj povezivanja SAD s ovom mrskom ideologijom", navodi se u protestnom saopštenju ambasade.
"Takva sugestija uvreda je sećanju na 186,000 američkih vojnika poginulih u Evropi u borbi protiv nacističke Nemačke i nekoliko miliona nedužnih žrtava ubijenih tokom Drugog svetskog rata", stoji u saopštenju ambasade SAD.
[size=12]Tanjug
Podsetimo, ekstremni desničari marširali su juče centrom Zagreba u znak podrške novom američkom predsedniku Donaldu Trampu, a kako navodi portal Index.hr oni su izvikivali ustaški pozdrav "Za dom spremni" i nosili zastave NPD, najpoznatije nemačke neonacističke stranke...[/size]
Index.hr 27. 02. 2017. 11:37
Ambasada Sjedinjenih Američkih Država najsnažnije odbacuje neonacističke i proustaške stavove izražene za vreme demonstracija u Zagrebu u nedelju. Osuđujemo svaki pokušaj povezivanja SAD s ovom mrskom ideologijom", navodi se u protestnom saopštenju ambasade.
"Takva sugestija uvreda je sećanju na 186,000 američkih vojnika poginulih u Evropi u borbi protiv nacističke Nemačke i nekoliko miliona nedužnih žrtava ubijenih tokom Drugog svetskog rata", stoji u saopštenju ambasade SAD.
[size=12]Tanjug
Podsetimo, ekstremni desničari marširali su juče centrom Zagreba u znak podrške novom američkom predsedniku Donaldu Trampu, a kako navodi portal Index.hr oni su izvikivali ustaški pozdrav "Za dom spremni" i nosili zastave NPD, najpoznatije nemačke neonacističke stranke...[/size]
Guest- Guest
Re: AMERI NAČISTO POPIZDELI NA HRVATE
can you remember the last white people we bombed?! oh, the Germans, oh yea, and thats because they wanted to cut into our action, they wanted to dominate the world, bullshit! that's our fucking job! now, we only bomb brown people..
pizzon wrote:Američka ambasada u Zagrebu izrazila je najoštriji protest zbog nacističkog marša koji je u centru prestonice Hrvatske organizovala Autohtona hrvatska stranka prava i na kojoj se uz urlike "za dom spremni" klicalo i predsedniku SAD Donaldu Trampu!
[size=12]Tanjug
Bedavče ... tih pedesetak su na razini fašnikov/poklad/maškar.
Imamo i ''antifašiste''! Njih ima već broj. Jedno dvisto i ništo. Iz tvoje Šuge se sako leto skupe već tisuć njih va Kumrovcu na skupnoj nekrofilnoj onaniji.
A ovo su inače Amerikanci!
http://www.americannaziparty.com/
A ovo je tvoja Srbadija .... četniki ....
... ovo su .... ča ja znam .... ništo ....
... Britanci ....
.... e sad .... ovo su danski nacionalsocijalisti .... Freja Lindgren - Danish Defence League ....
... i tako.
Ima tu materijala.
Stribor-
2015-09-22
usupkali se od 50-tak penzica...i keleminca...jebote keleminac valjda preko sto puta priveden..ali ne odustaje..i jso prkosno kaze..'kako vi sudite meni tako cu i ja vama..svakom svoje'...lik je uporan sto je's je's...steta sto se penzici skupljaju oko njega..da tu uvede bar dio mladih...jos bi se supci vise stiskali...ono lik polozi zakletvu trumpu...genijalno.. ...naravno ovom clintonicinom kadru je to najvise zapelo za zub.. ..kad se oglasila..inace vec nekoliko godina se odrzavaju povorke u reziji keleminca pa se baba nije oglasavala..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:usupkali se od 50-tak penzica...i keleminca...jebote keleminac valjda preko sto puta priveden..ali ne odustaje..i jso prkosno kaze..'kako vi sudite meni tako cu i ja vama..svakom svoje'...lik je uporan sto je's je's...steta sto se penzici skupljaju oko njega..da tu uvede bar dio mladih...jos bi se supci vise stiskali...ono lik polozi zakletvu trumpu...genijalno.. ...naravno ovom clintonicinom kadru je to najvise zapelo za zub.. ..kad se oglasila..inace vec nekoliko godina se odrzavaju povorke u reziji keleminca pa se baba nije oglasavala..
Ha da .... nego ča rečeš na ovu dansku nazi?
Stribor-
2015-09-22
ok.....koji supci..jebote keleminca i 50-tak penzica se boje..a sve 'mnogo jaki' antifasisti,..'oni ce da sprece fasiste'.... ...onda dođe keleminac sa svojom grupom koaj ejd eset puta manaj i onda ove cuva policija...ode lik mislim keleminac u srb sa trideset svojih..taj dan 27.7...u srbu se skupi nekoliko stotina 'antifasista' mislim ono i cetnika..i marticevaca..i 'krajisnika'..i partizana..ide keleminac kroz srb(bez zajebancije) ono u koloni...ovi ko budale pilje...ima ih deset puta ako ne i vise od kelemincevih...nesto prijete..vicu...ali niko enma supka da se upusti u obracun..a nema policije osim jedne patrole na izlazu iz srba...prica mi lik vidis im u ocima da bi nas klali,pekli...ali supci samo pilje u mene,keleminca i nase....i prijete prstima,potezima preko grla..ali niko da priđe a mogli bi nas zgaziti..ima dosta i mlađarije...ali nemaju muda...nisu sigurni mogu li uspjetiStribor wrote:vuksadinare wrote:usupkali se od 50-tak penzica...i keleminca...jebote keleminac valjda preko sto puta priveden..ali ne odustaje..i jso prkosno kaze..'kako vi sudite meni tako cu i ja vama..svakom svoje'...lik je uporan sto je's je's...steta sto se penzici skupljaju oko njega..da tu uvede bar dio mladih...jos bi se supci vise stiskali...ono lik polozi zakletvu trumpu...genijalno.. ...naravno ovom clintonicinom kadru je to najvise zapelo za zub.. ..kad se oglasila..inace vec nekoliko godina se odrzavaju povorke u reziji keleminca pa se baba nije oglasavala..
2015-09-08
Ovu Freju Lindgren kad Arapahosi izbjeglice uhvate pa kad joj udare karanje na redaljku, ima odmah od miline da se zamota ko sarma i predje u ISIL.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Meni je Trump ok a s ovim low IQ retardima poturicama pravašima isto ne želim nikakve veze
vuksadinare wrote:ok.....koji supci..jebote keleminca i 50-tak penzica se boje..a sve 'mnogo jaki' antifasisti,..'oni ce da sprece fasiste'.... ...onda dođe keleminac sa svojom grupom koaj ejd eset puta manaj i onda ove cuva policija...ode lik mislim keleminac u srb sa trideset svojih..taj dan 27.7...u srbu se skupi nekoliko stotina 'antifasista' mislim ono i cetnika..i marticevaca..i 'krajisnika'..i partizana..ide keleminac kroz srb(bez zajebancije) ono u koloni...ovi ko budale pilje...ima ih deset puta ako ne i vise od kelemincevih...nesto prijete..vicu...ali niko enma supka da se upusti u obracun..a nema policije osim jedne patrole na izlazu iz srba...prica mi lik vidis im u ocima da bi nas klali,pekli...ali supci samo pilje u mene,keleminca i nase....i prijete prstima,potezima preko grla..ali niko da priđe a mogli bi nas zgaziti..ima dosta i mlađarije...ali nemaju muda...nisu sigurni mogu li uspjetiStribor wrote:vuksadinare wrote:usupkali se od 50-tak penzica...i keleminca...jebote keleminac valjda preko sto puta priveden..ali ne odustaje..i jso prkosno kaze..'kako vi sudite meni tako cu i ja vama..svakom svoje'...lik je uporan sto je's je's...steta sto se penzici skupljaju oko njega..da tu uvede bar dio mladih...jos bi se supci vise stiskali...ono lik polozi zakletvu trumpu...genijalno.. ...naravno ovom clintonicinom kadru je to najvise zapelo za zub.. ..kad se oglasila..inace vec nekoliko godina se odrzavaju povorke u reziji keleminca pa se baba nije oglasavala..
što se sad izmotavaš?...odgovori čovjeku...
pa ok je..ali za moj ukus malo prevsie celulita..Roy_Bean wrote:vuksadinare wrote:ok.....koji supci..jebote keleminca i 50-tak penzica se boje..a sve 'mnogo jaki' antifasisti,..'oni ce da sprece fasiste'.... ...onda dođe keleminac sa svojom grupom koaj ejd eset puta manaj i onda ove cuva policija...ode lik mislim keleminac u srb sa trideset svojih..taj dan 27.7...u srbu se skupi nekoliko stotina 'antifasista' mislim ono i cetnika..i marticevaca..i 'krajisnika'..i partizana..ide keleminac kroz srb(bez zajebancije) ono u koloni...ovi ko budale pilje...ima ih deset puta ako ne i vise od kelemincevih...nesto prijete..vicu...ali niko enma supka da se upusti u obracun..a nema policije osim jedne patrole na izlazu iz srba...prica mi lik vidis im u ocima da bi nas klali,pekli...ali supci samo pilje u mene,keleminca i nase....i prijete prstima,potezima preko grla..ali niko da priđe a mogli bi nas zgaziti..ima dosta i mlađarije...ali nemaju muda...nisu sigurni mogu li uspjetiStribor wrote:vuksadinare wrote:usupkali se od 50-tak penzica...i keleminca...jebote keleminac valjda preko sto puta priveden..ali ne odustaje..i jso prkosno kaze..'kako vi sudite meni tako cu i ja vama..svakom svoje'...lik je uporan sto je's je's...steta sto se penzici skupljaju oko njega..da tu uvede bar dio mladih...jos bi se supci vise stiskali...ono lik polozi zakletvu trumpu...genijalno.. ...naravno ovom clintonicinom kadru je to najvise zapelo za zub.. ..kad se oglasila..inace vec nekoliko godina se odrzavaju povorke u reziji keleminca pa se baba nije oglasavala..
što se sad izmotavaš?...odgovori čovjeku...
2015-09-08
Ovaj regoč/stribor ko da je iz stripa izašao kako piše.
Guest- Guest
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
nek ameri ne seru , da ih japanci nisu napali nikad ne bi zaratili protiv Reicha i NDH , uostalom priznali su NDH kao suverenu i poslali diplomate
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
Američkom zastavom smiju mahati samo muslimani i Šiptari, a Hrvati još ne.
crvenkasti-
2014-04-17
ne znaju tutleci,niti kada koju zastavu svjeckih sila valja staviti,a kada ne...autogol..
Guest- Guest
nekoliko miljona žrtava.... jel se to odnosi na dio srba koji su izginuli od ustaške ruke ili na sve srbe koji su izginuli u ww2, valjda ih je još netko genocidisao...
2015-08-08
Similar topics
» ameri " ohladili " hrvate - !?
» Srbi popizdeli na zlatnu kraljicu
» Covek nacisto odlepeo
» Srbi nacisto odlepeli samo oni spremni se suociti sa ratnim zlocinima
» Nacisto odlepili:Macronu sramoto Macronu ovo ono..Macronu pic...da ti razbijemo
» Srbi popizdeli na zlatnu kraljicu
» Covek nacisto odlepeo
» Srbi nacisto odlepeli samo oni spremni se suociti sa ratnim zlocinima
» Nacisto odlepili:Macronu sramoto Macronu ovo ono..Macronu pic...da ti razbijemo
Page 1 of 1