Hainan Airlines merka Beograd
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Hainan Airlines merka Beograd
Ma ok al nije baš pametno ukidat kinezima vize , pametnije je na aerdromu klikom il pečatom to da netko udari al normalno samo ako si u avionu te i te kompanije dakle ono šema jel pa tko hoce nek dolazi tako a ne svakako kako kome prne.Ground Biscuits wrote:nema milja i po,ima oko milijardu i 300 miliona
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
milosevic ih je bio pustio u Srbiju masovno i mislim da mu je to bio dobar potez,Rusi,Kinezi,Indijci otvorio bi im rampu
Guest- Guest
Ukidanje viza Kinezima nije pametno , produživanje poslovne vize na godinu dana pa i više za odabrane je ok a na aerodromima samo čovijek koji je službenik države udara pečat ....al moraš doc bašp na taj avion ...dakle to se dogovori air serbija i neka kienska kompanija i srpska i kienska vlada i bg peking ...i to ti je to.....nikakvo ukidanje viza i slicne picke malterine.
2014-04-11
Ja mislim da bi EU oko tebe napravila zid visok deset metara kad bi Indijce i KIneze pustio unutar EU bez viza,Ground Biscuits wrote:milosevic ih je bio pustio u Srbiju masovno i mislim da mu je to bio dobar potez,Rusi,Kinezi,Indijci otvorio bi im rampu
IMa pametnijih riješenja a finacijskih puno bolje isplativijih i pametnih za obje države.
2014-04-11
Ima pametnijih riješenja ...prvo podijela na diplomatske , poslovne i turisticke vize ....i onda diplomatske su dugogodišnje , poslovne na godinu dana najmanje a turisticku samo dođe na let i na taj avion i netko od službenika ti pecatira i tri mjeseca traje.....dakle nisi ih ukinio a u biti jesi samo kontroliraš promet ljudi na svoju korist a ne da ti nekontrolirani stampedo nastane.
2014-04-11
nebi to bi bila diskriminacija a EU nije takva da diskrimira ljude
Guest- Guest
Politika oko viza kao i Zapad sto kroz vize ucenjuje i namece svoju politiku.
Nasi sve vise idu u Kinu, poslova ima kao predavaci po skolama i ostalo, dobro placaju.
Nasi sve vise idu u Kinu, poslova ima kao predavaci po skolama i ostalo, dobro placaju.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Kina je zemlja u razvoju i usponu,definitivno treba sa njima izgraditi sto bolje odnose
Guest- Guest
Hebeš EU ...Srbiji je pametnije da zaradi na KInezima turistima nego da ih pusti slobodno .....ono dobijaš turisticku vizu na aerodromu kad dođeš na šalter air serbija ....znaci na šalter air serbije ili s njom povezane kineske kompanije ....niks netko treci sa strane.
2014-04-11
Znam al moraš malo koristit mozak ...ako želiš da miljon kineza posjeti turisticki srbiju i pustiš da mogu bez viza onda i neki indijac sa aavionom može njih prevozit a ako im treba viza a eto službenik koji to pecatira je baš na šalteru air serbia u Pekingu ONDA CEŠ SE VOZI SAMO S AIR SERBIOM I TOČKA.Ground Biscuits wrote:Kina je zemlja u razvoju i usponu,definitivno treba sa njima izgraditi sto bolje odnose
2014-04-11
otkad ti toliko brines za Srbiju longiRayMabus wrote:Hebeš EU ...Srbiji je pametnije da zaradi na KInezima turistima nego da ih pusti slobodno .....ono dobijaš turisticku vizu na aerodromu kad dođeš na šalter air serbija ....znaci na šalter air serbije ili s njom povezane kineske kompanije ....niks netko treci sa strane.
Guest- Guest
milion turista jebate ti stvarno imas bujnu mastu,da si reko 'iljadu ajde,dobro nisi reko milijarduRayMabus wrote:Znam al moraš malo koristit mozak ...ako želiš da miljon kineza posjeti turisticki srbiju i pustiš da mogu bez viza onda i neki indijac sa aavionom može njih prevozit a ako im treba viza a eto službenik koji to pecatira je baš na šalteru air serbia u Pekingu ONDA CEŠ SE VOZI SAMO S AIR SERBIOM I TOČKA.Ground Biscuits wrote:Kina je zemlja u razvoju i usponu,definitivno treba sa njima izgraditi sto bolje odnose
Guest- Guest
Ne mozes ti njemu i jare i pare.
Oni imaju pare sve zelje da ti ispune, verovatno ce njima dati aerodrom kroz koncesiju I zavuci ga EU.
Drugo, ima poslova tamo za sve Balkance, ali ljudi ne znaju i ajde kod ovih da im sluze babe.
Prijatelj otisao poslom u Hong Kong, nije se ni vratio, nude mu dve godine da ostane.
Sestri mojoj nude, ali nece sama.
Treci neki Srbin otisao, bio u Nemackoj prethodno i tamo je, kaze da ima dosta poslova, taj svira.
Kina je otvorena oko dozvola radnih i vredi, ali nama nepoznata sredina.
Oni imaju pare sve zelje da ti ispune, verovatno ce njima dati aerodrom kroz koncesiju I zavuci ga EU.
Drugo, ima poslova tamo za sve Balkance, ali ljudi ne znaju i ajde kod ovih da im sluze babe.
Prijatelj otisao poslom u Hong Kong, nije se ni vratio, nude mu dve godine da ostane.
Treci neki Srbin otisao, bio u Nemackoj prethodno i tamo je, kaze da ima dosta poslova, taj svira.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Nebrinem nego kažu svi psiholozi koji su me testirali da sam jako inteligentan ...nanjušim lovu i optimalno riješenje odma.Ground Biscuits wrote:otkad ti toliko brines za Srbiju longiRayMabus wrote:Hebeš EU ...Srbiji je pametnije da zaradi na KInezima turistima nego da ih pusti slobodno .....ono dobijaš turisticku vizu na aerodromu kad dođeš na šalter air serbija ....znaci na šalter air serbije ili s njom povezane kineske kompanije ....niks netko treci sa strane.
Ja tebi tj ovima u Srbiji stavim vize al srpski prevozni i ja se dogovirom da vize lupamo na šalterima naših avioprevoznika il autobus prevoznika.
TO TI SE ZOVE ; MONOPOL.
2014-04-11
Ok a što nebi ti lupao pečate kod njega na šalteru pa svaka ta viza tj udarac pečatom je jedan dolar ...pola tebi pola njemu ....miljon putnika ..svakome po miljona dolara....plus MONOPOL.Serbinho-3 wrote:Ne mozes ti njemu i jare i pare.
2014-04-11
da jebiga i kako komunicirati,sluzbeni jezik je Kineski,i sad iako vjerovatno dosta Kineza zna engleski nebi sigurno zbog tebe ili mene svi pricali engleski da nama ugodeSerbinho-3 wrote:Ne mozes ti njemu i jare i pare.
Guest- Guest
bravo,sta su ti jos rekli?RayMabus wrote:Nebrinem nego kažu svi psiholozi koji su me testirali da sam jako inteligentan ...nanjušim lovu i optimalno riješenje odma.Ground Biscuits wrote:otkad ti toliko brines za Srbiju longiRayMabus wrote:Hebeš EU ...Srbiji je pametnije da zaradi na KInezima turistima nego da ih pusti slobodno .....ono dobijaš turisticku vizu na aerodromu kad dođeš na šalter air serbija ....znaci na šalter air serbije ili s njom povezane kineske kompanije ....niks netko treci sa strane.
Ja tebi tj ovima u Srbiji stavim vize al srpski prevozni i ja se dogovirom da vize lupamo na šalterima naših avioprevoznika il autobus prevoznika.
TO TI SE ZOVE ; MONOPOL.
Guest- Guest
udaraci pecata su gori za bilo koju drzavu cak i od ratobornih kozojeba,kad se rijesimo kancelarijskih pacova drzava ce procvjetati,ako si imalo pametan to moras znati.Trebas imati big picture longi sto se tice Kineza i ostalih igracaRayMabus wrote:Ok a što nebi ti lupao pečate kod njega na šalteru pa svaka ta viza tj udarac pečatom je jedan dolar ...pola tebi pola njemu ....miljon putnika ..svakome po miljona dolara....plus MONOPOL.Serbinho-3 wrote:Ne mozes ti njemu i jare i pare.
Guest- Guest
Hebalo vas idealisticko gledanje ....ja bi njih godišnje dovuka 10 miljona al bi im lupa turisticke vize samo na šalterima kompanija koje su u tom dogovoru ...pečat je jedan dolar ...zarada pola pola ....svakom pet miljona dolara u đep nit kopa nit ora.
2014-04-11
jebiga pogledaj npr kako funkcionisu pcele,tu zajednicu,nema pcela individua jer tako nebi dugo opstale ali kao zajednica funkcionisu odlicno,svako ima svoje zadatke,imas radilice koje skupljaju med,izvidjace,ratnike koji brane kosnicu u slucaju napada,bumbare,matice itd i sta bi ti bio u tom sistemu neki parazit koji ne jebe zajednicu nego gleda samo sebe i svoje dupe?RayMabus wrote:Hebalo vas idealisticko gledanje ....ja bi njih godišnje dovuka 10 miljona al bi im lupa turisticke vize samo na šalterima kompanija koje su u tom dogovoru ...pečat je jedan dolar ...zarada pola pola ....svakom pet miljona dolara u đep nit kopa nit ora.
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Za Beograd za Beograd...ovako BG kontrolori 'resavaju pitanje svercera
» Hainan poleteo za Budimpestu
» Hrvatica merka gajbu u BGD
» Milan merka Dusana Tadica
» Croatia Airlines -
» Hainan poleteo za Budimpestu
» Hrvatica merka gajbu u BGD
» Milan merka Dusana Tadica
» Croatia Airlines -