Američka Demokratska stranka izabrala novog predsjednika
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Američka Demokratska stranka izabrala novog predsjednika
Ahhhh,europska Pimpašica...ne treba to Bog niti cuvati,..,.,zamisljam hrpetinu kozojeba,kao preskacu ograde kurcevog kraljicinog posjeda i guze sve na koje naidju..RayMabus wrote:Prije ce bit : Good save the Queen.pismejker wrote:god help america???
----Century X, Quatrain 100
The great empire will be for England, The pempotam for more than three hundred years: Great forces pass by sea and land, The Lusitains will not be content.
300 godina je prošlo.
Guest- Guest
A cuj zanimljivo da se svi boje za Ameriku a Amerika je premocna i od pocetka zemlja svih nacija i eto malo ce bit više latinosa u ukupnoj populaciji al su opet Amerikanci ....al Briti padaju tj najveca sila na planeti nije iskljucivo anglosaska .....a dole Giblatar i nije više ono 100% za Brite nego i Španjolci su sad faktor radi latinosa.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Krivo si skuzio..Nitko se ne boji ZA AMERIKU,nego da se njenom destabilizacijom,ne pokrene lanac dogadjaja,jer,zamisli samo ,na vlasti te po vojnoj i ekonomskoj snazi,koji bi ostatak svijeta odveo u sranje..RayMabus wrote:A cuj zanimljivo da se svi boje za Ameriku a Amerika je premocna i od pocetka zemlja svih nacija i eto malo ce bit više latinosa u ukupnoj populaciji al su opet Amerikanci ....al Briti padaju tj najveca sila na planeti nije iskljucivo anglosaska .....a dole Giblatar i nije više ono 100% za Brite nego i Španjolci su sad faktor radi latinosa.
Sjetimo se samo krize,prije neku godinu,a to je bilo financijske prirode..banke stopirale sve kredite,svjetski sustav je isao prema lomu...a sad zamisli jos i politicka previranja, isranja,preuzimanja vlasti u americi od ne bas neke stabilne politticke opcije...
Guest- Guest
A to , a pa nemorate se bojat , to vam je 100% sigurno , prije ce oni desetabilizirat cijeli svijet nego dopustit da sami budu destabilizirani.pismejker wrote:Krivo si skuzio..Nitko se ne boji ZA AMERIKU,nego da se njenom destabilizacijom,ne pokrene lanac dogadjaja,jer,zamisli samo ,na vlasti te po vojnoj i ekonomskoj snazi,koji bi ostatak svijeta odveo u sranje..RayMabus wrote:A cuj zanimljivo da se svi boje za Ameriku a Amerika je premocna i od pocetka zemlja svih nacija i eto malo ce bit više latinosa u ukupnoj populaciji al su opet Amerikanci ....al Briti padaju tj najveca sila na planeti nije iskljucivo anglosaska .....a dole Giblatar i nije više ono 100% za Brite nego i Španjolci su sad faktor radi latinosa.
Sjetimo se samo krize,prije neku godinu,a to je bilo financijske prirode..banke stopirale sve kredite,svjetski sustav je isao prema lomu...a sad zamisli jos i politicka previranja, isranja,preuzimanja vlasti u americi od ne bas neke stabilne politticke opcije...
Dont wory , ne sekiraj se ...to ti je 100% sigurno.
Iđemo dalje.
2014-04-11
Nek se o tome brinu oni koji imaju malu djecu , njet moj probljem ...isto ko šta ni njihov nije bio šta je meni matrijahalna imperija problem.pismejker wrote:O tome govorim..
2014-04-11
Mobilan sam,nisam nicim vezan za nesto,osigurao si par bajti okolonokolo,potpuno opremljene za prihvat menea i to je to..RayMabus wrote:Nek se o tome brinu oni koji imaju malu djecu , njet moj probljem ...isto ko šta ni njihov nije bio šta je meni matrijahalna imperija problem.pismejker wrote:O tome govorim..
Kad Kozojebi budu 4vorili Emanćipirane zene i cure,na nekom svapskom glavnom trgu ispred gracke katedrale,ja to budem gledao izdaleka..
Hej,Longi,jel znas da je pala cijena onimh mikrosatelita,odnosno njihovo montanje u orbitu..?
Guest- Guest
Ne , slabo pratim te .....mikrosatelite.
2014-04-11
Jaaap....dobro,nisu bas mikro,onako velicine rukometne lopte,ali full komunikacijski opremljeni..RayMabus wrote:Ne , slabo pratim te .....mikrosatelite.
No daaa...ti imas svoju Interstelarnu krstaricu,koji ce ti krc mikrosatelit..
Guest- Guest
Inače koliko sam skužio USA politiku, većina demokratskih birača je razočarana novim šefom, recimo Berni Sanders i Young Turks i ostala radikalna ljeva frakcija je dala potporu crnom muslimanu Elisonu.. međutim pobjedio je ovaj Perez, i već pizde da je lik iz "establismenta" , inače radikalna lijeva frakcija demokratske stranke želi zabraniti donacije iz velikih korporacija.
Šteta ja sam navija da crni musliman socijalist koji je dobio potporu od Bernija da on pobjedi i da objavi rat kapitalizmu.. onda bi svi kapitalisti plaćali Trumpovu republikansku stranku
Šteta ja sam navija da crni musliman socijalist koji je dobio potporu od Bernija da on pobjedi i da objavi rat kapitalizmu.. onda bi svi kapitalisti plaćali Trumpovu republikansku stranku
Guest- Guest
on je predstavnik galakticke federacijepismejker wrote:Mobilan sam,nisam nicim vezan za nesto,osigurao si par bajti okolonokolo,potpuno opremljene za prihvat menea i to je to..RayMabus wrote:Nek se o tome brinu oni koji imaju malu djecu , njet moj probljem ...isto ko šta ni njihov nije bio šta je meni matrijahalna imperija problem.pismejker wrote:O tome govorim..
Kad Kozojebi budu 4vorili Emanćipirane zene i cure,na nekom svapskom glavnom trgu ispred gracke katedrale,ja to budem gledao izdaleka..
Hej,Longi,jel znas da je pala cijena onimh mikrosatelita,odnosno njihovo montanje u orbitu..?
Guest- Guest
http://video.foxnews.com/v/5338305137001/?#sp=show-clips
Demokratska stranka na aparatima jer nije izabran crni musliman socijalist, nego liberal bijelac katolik latinos
Demokratska stranka na aparatima jer nije izabran crni musliman socijalist, nego liberal bijelac katolik latinos
Guest- Guest
aaaaaa.....eeeeee..
Access Denied
You don't have permission to access "http://video.foxnews.com/v/5338305137001/?" on this server.
Reference #18.5cb3f748.1488127890.247cec98
Access Denied
You don't have permission to access "http://video.foxnews.com/v/5338305137001/?" on this server.
Guest- Guest
Stribor wrote:RayMabus wrote:Recimo da i je to je osam godina.Stribor wrote:Ha, ha, ha ... Trumpu je drugi mandat 99% zajamčen.
Šta cemo poslije ?
Gdo živ, gdo mrtav tada. Ako se mene pita - Mike Pence.
Ivanka.
Pinochet wrote:Inače koliko sam skužio USA politiku, većina demokratskih birača je razočarana novim šefom, recimo Berni Sanders i Young Turks i ostala radikalna ljeva frakcija je dala potporu crnom muslimanu Elisonu.. međutim pobjedio je ovaj Perez, i već pizde da je lik iz "establismenta" , inače radikalna lijeva frakcija demokratske stranke želi zabraniti donacije iz velikih korporacija.
Čime bi sami sebe minirali jer republikanci ionako dobivaju uglavnom male donacije od svojih članova iz radničke i srednje klase a milijarderi ako daju daju za demokrate. A članstvo demokrata bi uglavnom i mater prodalo za novce kamoli da bi dali nekom nešto od svog. Oni vole dijelit pare na socijalu, ali nikad svoje
Trump je rekao da su izbori bili lažni i da je namješten kandidat po volji od Killary.
pismejker wrote:aaaaaa.....eeeeee..
Access Denied
http://video.foxnews.com/v/5338280138001
Guest- Guest
marcellus wrote:Pinochet wrote:Inače koliko sam skužio USA politiku, većina demokratskih birača je razočarana novim šefom, recimo Berni Sanders i Young Turks i ostala radikalna ljeva frakcija je dala potporu crnom muslimanu Elisonu.. međutim pobjedio je ovaj Perez, i već pizde da je lik iz "establismenta" , inače radikalna lijeva frakcija demokratske stranke želi zabraniti donacije iz velikih korporacija.
Čime bi sami sebe minirali jer republikanci ionako dobivaju uglavnom male donacije od svojih članova iz radničke i srednje klase a milijarderi ako daju daju za demokrate. A članstvo demokrata bi uglavnom i mater prodalo za novce kamoli da bi dali nekom nešto od svog. Oni vole dijelit pare na socijalu, ali nikad svoje
doduše do sada je i Republikanska Stranka dobijala lovu od korporacija, međutim baza je što nitko nije htio dati pare za Trumpa :D Tek mislim zadnji tjedan par krupnih kapitalista je investiralo u Trumpa jer su nanjušili da bi ovaj mogao dobiti izbore.
Iskreno meni je čak i žao što crni musliman elison nije pobjedio ..
jer demokratska stranka bi otišla radikalno lijevo, što mislim da bi bilo dobro za Republikance pogotovo ako Trump provede ove ekonomske reforme.
Ali Trump ih opet trola na svoj twiteru >D
Guest- Guest
ufffff..ma imam neko tuneliranje,a na to ne gledaju svi serveri blagonaklono....THX enivey..Pinochet wrote:pismejker wrote:aaaaaa.....eeeeee..
Access Denied
http://video.foxnews.com/v/5338280138001
Guest- Guest
nevirujem da su lažni nego demokratski delegati bi prodali mater za pare(kako je rekao marc). ali trump koristi priliku da ih zatrola i da im zabije još jedan udarac, jer hrpa njih sada napušta demokratsku stranku..catabbath wrote:Trump je rekao da su izbori bili lažni i da je namješten kandidat po volji od Killary.
recimo sličan scenarij je bio u Republikanskoj stranci, čak je bila priča da će Trumpa sabotirati itd, pa je ekipa palila članske iskaznice od Republikanske stranke i prijetila da neće glasovati za druge republikance ako trumpa sabotiraju..
sreća za nas, i za Ameriku i Republikansku Stranku(koja ima najveću moć u zadnjih 70godina) da je Trump pobjedio GOP izbore pa USA izbore
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Otpušteni MAGA svećenik: Demokratska Stranka radi i na preuzimanju Katoličke Crkve u USA
» Finska ima novog predsjednika
» SDP danas bira novog predsjednika
» Kaptol blagoslovio novog, budućeg, predsjednika HDZ-a
» Ivica Jurjević kandidirat će se za novog predsjednika HDZ-a
» Finska ima novog predsjednika
» SDP danas bira novog predsjednika
» Kaptol blagoslovio novog, budućeg, predsjednika HDZ-a
» Ivica Jurjević kandidirat će se za novog predsjednika HDZ-a
Page 2 of 3