KEBINA LJUBAVNICA OTKRIVA: Snimiću FILM o Kebi, želim da ga REŽIRA Kusta!
Page 1 of 1
KEBINA LJUBAVNICA OTKRIVA: Snimiću FILM o Kebi, želim da ga REŽIRA Kusta!
https://www.kurir.rs/stars/kebina-ljubavnica-otkriva-snimicu-film-o-kebi-zelim-da-ga-rezira-kusta-clanak-2698957
Kermit-
2014-04-17
Kermit-
2014-04-17
Re: KEBINA LJUBAVNICA OTKRIVA: Snimiću FILM o Kebi, želim da ga REŽIRA Kusta!
Ona će u dokumentarcu koji priprema opisati kako je započela vezu sa Kebom, šta se nakon toga događalo i otkriti sve o pretnjama koje su joj stizale od njega. Ljiljana ističe da bi volela da glumačku ekipu čine vrsni glumci.
"U početku sam razmišljala da to bude dokumentarac sa nizom snimaka u kojima bih pričala o svemu što se događalo. Ili da neko drugi priča, a da se pojedini ljudi pojavljuju i igraju scene koje sam prošla sa Kebom. Pošto Dragan u javnosti važi za nestabilnu i neodgovornu osobu, mislim da takav glumac teško može da se nađe, prosto, oni verovatno nikada nisu glumili takvog negativca i lošeg čoveka, pa samim tim ne bih želela da vređam nijednog našeg umetnika. Mnogo veće pitanje je ko bi glumio Severinu, iskreno, ni sama ne znam da li bi i na to neko pristao", kaže Ljiljana.
"U početku sam razmišljala da to bude dokumentarac sa nizom snimaka u kojima bih pričala o svemu što se događalo. Ili da neko drugi priča, a da se pojedini ljudi pojavljuju i igraju scene koje sam prošla sa Kebom. Pošto Dragan u javnosti važi za nestabilnu i neodgovornu osobu, mislim da takav glumac teško može da se nađe, prosto, oni verovatno nikada nisu glumili takvog negativca i lošeg čoveka, pa samim tim ne bih želela da vređam nijednog našeg umetnika. Mnogo veće pitanje je ko bi glumio Severinu, iskreno, ni sama ne znam da li bi i na to neko pristao", kaže Ljiljana.
Kermit-
2014-04-17
Similar topics
» ''Dalija Orešković: ''Ne želim popraviti HDZ, želim ga razmontirati''
» Promo film ‘Dubrovnik Riviera’ wins at 2019 New York Festivals® International TV & Film Awards
» Dojče vele otkriva:Šta je bio uvod u rat u Jugoslaviji?
» Zaev režira upad Srba u Makedoniju?
» ŽENU NA PSIHIJATRIJU, LJUBAVNICA I SEX POD RADNIM VREMENOM
» Promo film ‘Dubrovnik Riviera’ wins at 2019 New York Festivals® International TV & Film Awards
» Dojče vele otkriva:Šta je bio uvod u rat u Jugoslaviji?
» Zaev režira upad Srba u Makedoniju?
» ŽENU NA PSIHIJATRIJU, LJUBAVNICA I SEX POD RADNIM VREMENOM
Page 1 of 1