Nakon plina raste nafta, benzin, voda, struja, hrana...
Page 1 of 9
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Nakon plina raste nafta, benzin, voda, struja, hrana...
http://www.vecernji.hr/hrvatska/poskupljenja-nakon-struje-plina-i-nafte-cijena-cestarine-ljeti-raste-15-posto-1151853
Kermit-
2014-04-17
Re: Nakon plina raste nafta, benzin, voda, struja, hrana...
Hadeze radi na uništenju Hrvata i stoga im hvala
Kermit-
2014-04-17
Nek raste , samo ce još prije svi odselit , natalitet krahirat a ovi Arapi kad vide gdje su došli sami ce otic u neku šumu pucat si u glavu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
Jesu, pa nitko se ne buni, ja bi uveo prvu bračnu noć svima tko nije iz hadezea i Bosne jebo mi majku Hrvatima heheheSabina Spielrein wrote:Nisu normalni.
Kermit-
2014-04-17
svake sekunde raste trošarina na autoceste u cijeni punog rezervara,ali nikada dosta...nije fer da je AC Rijeka-Zagreb skuplja, ali lakše je dignut' ovom drugom
2014-04-15
zajebali i Svjetsku banku, jbg kad nisu precizirali
2014-04-15
Ma opet ćete za njih glasati...hahahahahahahahahahahahahaasilovski wrote:Hadeze radi na uništenju Hrvata i stoga im hvala
red wolf-
2016-02-10
asilovski wrote:Jesu, pa nitko se ne buni, ja bi uveo prvu bračnu noć svima tko nije iz hadezea i Bosne jebo mi majku Hrvatima heheheSabina Spielrein wrote:Nisu normalni.
Događa se svašta po EU i svijetu, ljudi još uvijek usmjeravaju pažnju na politiku i vanjske sukobe, a ne na potpuno oduzimanje iole smislene kvalitete života.
Međutim, kad jednom pukne, netko će na bandere.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
n_razbojnik wrote:svake sekunde raste trošarina na autoceste u cijeni punog rezervara,ali nikada dosta...nije fer da je AC Rijeka-Zagreb skuplja, ali lakše je dignut' ovom drugom
BINA je svoje cestarine pojeftinila
Guest- Guest
Sabina Spielrein wrote:asilovski wrote:Jesu, pa nitko se ne buni, ja bi uveo prvu bračnu noć svima tko nije iz hadezea i Bosne jebo mi majku Hrvatima heheheSabina Spielrein wrote:Nisu normalni.
Događa se svašta po EU i svijetu, ljudi još uvijek usmjeravaju pažnju na politiku i vanjske sukobe, a ne na potpuno oduzimanje iole smislene kvalitete života.
2014-04-11
moonlight shadow wrote:n_razbojnik wrote:svake sekunde raste trošarina na autoceste u cijeni punog rezervara,ali nikada dosta...nije fer da je AC Rijeka-Zagreb skuplja, ali lakše je dignut' ovom drugom
BINA je svoje cestarine pojeftinila
Tu se Svjecka Banka nije uplitala
2014-04-15
Neće...heheheheheheheheheheheheheheheSabina Spielrein wrote:asilovski wrote:Jesu, pa nitko se ne buni, ja bi uveo prvu bračnu noć svima tko nije iz hadezea i Bosne jebo mi majku Hrvatima heheheSabina Spielrein wrote:Nisu normalni.
red wolf-
2016-02-10
Da a onda se kao čude.red wolf wrote:Ma opet ćete za njih glasati...hahahahahahahahahahahahahaasilovski wrote:Hadeze radi na uništenju Hrvata i stoga im hvala
2014-04-11
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...To je nešto tako fascinantno...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahaRayMabus wrote:Da a onda se kao čude.red wolf wrote:Ma opet ćete za njih glasati...hahahahahahahahahahahahahaasilovski wrote:Hadeze radi na uništenju Hrvata i stoga im hvala
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...To je nešto tako fascinantno...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahaRayMabus wrote:Da a onda se kao čude.red wolf wrote:Ma opet ćete za njih glasati...hahahahahahahahahahahahahaasilovski wrote:Hadeze radi na uništenju Hrvata i stoga im hvala
2014-04-11
ovdje osim srba, švaba i žida nikad nitko nije išao na bandere, kamoli lopoviSabina Spielrein wrote:asilovski wrote:Jesu, pa nitko se ne buni, ja bi uveo prvu bračnu noć svima tko nije iz hadezea i Bosne jebo mi majku Hrvatima heheheSabina Spielrein wrote:Nisu normalni.
Kermit-
2014-04-17
Premijer i tim koji stoji iza njega znaju sta rade dajte im malo vremena
rigbi- Posts : 625
2015-08-02
Nema vremena , iseljavanje se nastavlja.rigbi wrote:Premijer i tim koji stoji iza njega znaju sta rade dajte im malo vremena
2014-04-11
zašto?rigbi wrote:Premijer i tim koji stoji iza njega znaju sta rade dajte im malo vremena
zna se kako će završiti ostanu li samo malo, ili cijeli mandat?
to je kao da tražiš da se psu rep skrati uz desetak sjeckanja, umjesto odjedanput...
sitting_bull-
2015-09-28
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» PAKAO NA SRPSKIM GRANICAMA: Ljudima nestaju hrana i voda, čeka se i po 10 sati (FOTO)
» Unatoč Plenkiju cijena plina raste
» EUROPA JE BIJESNA ‘Na ratu u Ukrajini najviše profitira SAD! Čim prijeđe Atlantik, cijena plina raste 400 posto!‘
» Plenković nakon svakog poskupljenja struje plina cestarina itd sve popularniji
» Italija: raste napetost nakon što je nigerijac ubio talijanku
» Unatoč Plenkiju cijena plina raste
» EUROPA JE BIJESNA ‘Na ratu u Ukrajini najviše profitira SAD! Čim prijeđe Atlantik, cijena plina raste 400 posto!‘
» Plenković nakon svakog poskupljenja struje plina cestarina itd sve popularniji
» Italija: raste napetost nakon što je nigerijac ubio talijanku
Page 1 of 9