Babo u Wizardsima
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Babo u Wizardsima
Pa igraju crnci nogomet, isto kao što igraju bijelci košarku. Jedno je igrat, a nešto sasvim drugo je bit uspješankolerik wrote:A nogomet igraju samo bijelci? Jesi li vidio francusku reprezentaciju, Herenveen ili Arsenal u zadnjih 15-ak godina? Ma sto bijelci, arijevci :)operw wrote:kakav smiješan sport glupih crnčuga
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
A dakle Weah, Drogba, Seedorf, Viera, Davids ili Eto'o nisu bili uspjesni?
Ili Bird, Stockton, West, Cousy, gospodin na mojem avataru, Gallis, Dragic, Bodiroga...
Ajdukurac...
Ili Bird, Stockton, West, Cousy, gospodin na mojem avataru, Gallis, Dragic, Bodiroga...
Ajdukurac...
Guest- Guest
Jel se praviš glup ili šta? Drogba, Davids, Eto'o... su kapi vode u moru.kolerik wrote:A dakle Weah, Drogba, Seedorf, Viera, Davids ili Eto'o nisu bili uspjesni?
Ajdukurac...
Košarku ne pratim pa nemam pojma, ali kad vidim nekad pregled NBA, vidim 1-2 bijelca po ekipi i to je to.
Pa recimo mnogima je Pele najbolji igrac svih vremena, Eusebio jedan od najboljih europskih...a oni ili su se kvarcali non-stop ili su crnci.
Slažem se, košarku ne pratiš, a i na nogometu žmiriš na oba oka.
Slažem se, košarku ne pratiš, a i na nogometu žmiriš na oba oka.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» babo serdogan stiže
» U mom selu tukli su me svi, moj pijani babo al najviše ti
» KOLIKI JE TKO BIO ANTIFAŠIST: Sorin babo i amidža u Crnoj Legiji
» Istukle baku zbog psa i uz uvrede:'Crkni mrcino stara,prokleta smrdljiva babo...'
» Mali od Alije: Babo Alija je prije odlaska na ahitret ostvaio Bosnu u amanet Erdoganu :D
» U mom selu tukli su me svi, moj pijani babo al najviše ti
» KOLIKI JE TKO BIO ANTIFAŠIST: Sorin babo i amidža u Crnoj Legiji
» Istukle baku zbog psa i uz uvrede:'Crkni mrcino stara,prokleta smrdljiva babo...'
» Mali od Alije: Babo Alija je prije odlaska na ahitret ostvaio Bosnu u amanet Erdoganu :D
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2