Sa Špancirfesta migrantima poželjeli dobrodošlicu
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Sa Špancirfesta migrantima poželjeli dobrodošlicu
Ma to je za mlade i za one koji se nisu još razmožili. Ja sam reprodukciju obavila.bogomdani wrote:Eva,dojdi ti nama tam ona Ljubav&Sex,ima i svejeba,i jebica i sveukupno nam je jako dobro...
Guest- Guest
ma jok,stare cure sa starog foruma...Eva wrote:Ma to je za mlade i za one koji se nisu još razmožili. Ja sam reprodukciju obavila.bogomdani wrote:Eva,dojdi ti nama tam ona Ljubav&Sex,ima i svejeba,i jebica i sveukupno nam je jako dobro...
u biti samo se dobro zezamo..nema negative nimalo..
Last edited by bogomdani on 1/9/2015, 15:28; edited 1 time in total (Reason for editing : gd)
Guest- Guest
Tu na ovom forumu ste? Pa kaj ne dojdete sim?
Guest- Guest
ne kuzim,...gdje da dodjemo kad smo vec ovdje..Zagi,Mativka,Nefe bila ali je htjela poseban tretman,malo gnjojala po nama i forumu i zato je otisla..Modra,Medikešn,ma hrpa ih ima..zanma te ce ti Magdalenka..Eva wrote:Tu na ovom forumu ste? Pa kaj ne dojdete sim?
Guest- Guest
Ma sim na vip, jer nigdje se ne diže kao na Vipu. Ovdje im sve štekere znam
Guest- Guest
Marija Magdalena, joj pa to mi je frendica s kultnih, kao i Neve, a i Megi. A di mi je najdrraža, Kajica?
Guest- Guest
mi smo postali neki pisfull likovi...dobra papica,seks,ugodna spika,i na VIP-u se jako argumentirano spika.,.Niti Tre vise ne psuje
Guest- Guest
Bila je ovdi,ali je ne mos prepoznati..niti B od bivse Britvice..nema svadjenja i provociranja..kujis?? Poput Amiša smo postali...i bas fino i opusteno..Eva wrote:Marija Magdalena, joj pa to mi je frendica s kultnih, kao i Neve, a i Megi. A di mi je najdrraža, Kajica?
Guest- Guest
Bum vas vratila među žive.bogomdani wrote:mi smo postali neki pisfull likovi...dobra papica,seks,ugodna spika,i na VIP-u se jako argumentirano spika.,.Niti Tre vise ne psuje
Guest- Guest
bogami ne bus..sankcije idu Brzo&Brutalno...nema uvlacenja Adminima..Eva wrote:Bum vas vratila među žive.bogomdani wrote:mi smo postali neki pisfull likovi...dobra papica,seks,ugodna spika,i na VIP-u se jako argumentirano spika.,.Niti Tre vise ne psuje
Guest- Guest
Kaj nema provociranja? Pa jebote, onda možete i herbarij slagat, koji kurac struju trošite.
Guest- Guest
nema.. ...ono pokrene se tema i ide se argumentima "pregaziti" diskutanta,nema udaraca ispod pojasa...dobro,neko lajtli provoke ide,ali bez vrijedjanja..mm mogla bi se ti nekako progurati...postoji tolerancija ali bez Vrijedjanja&Bullinga..Eva wrote:Kaj nema provociranja? Pa jebote, onda možete i herbarij slagat, koji kurac struju trošite.
Guest- Guest
Ja sam začin svakom argumentu. Nekaj kao Mihina stevija.bogomdani wrote:nema.. ...ono pokrene se tema i ide se argumentima "pregaziti" diskutanta,nema udaraca ispod pojasa...dobro,neko lajtli provoke ide,ali bez vrijedjanja..mm mogla bi se ti nekako progurati...postoji tolerancija ali bez Vrijedjanja&Bullinga..Eva wrote:Kaj nema provociranja? Pa jebote, onda možete i herbarij slagat, koji kurac struju trošite.
Guest- Guest
Ovo zlo ne spominji..gluvo bilo..zlo ne culoEva wrote:Ja sam začin svakom argumentu. Nekaj kao Mihina stevija.bogomdani wrote:nema.. ...ono pokrene se tema i ide se argumentima "pregaziti" diskutanta,nema udaraca ispod pojasa...dobro,neko lajtli provoke ide,ali bez vrijedjanja..mm mogla bi se ti nekako progurati...postoji tolerancija ali bez Vrijedjanja&Bullinga..Eva wrote:Kaj nema provociranja? Pa jebote, onda možete i herbarij slagat, koji kurac struju trošite.
Last edited by bogomdani on 1/9/2015, 15:44; edited 1 time in total (Reason for editing : fdgd)
Guest- Guest
Ebo te irud Evva..imao sam topic sa Prekrasnim Zenskim Guzama i netko je to prijavio vlasniku Foruma,sve otislo u propast,a da si vidjela one probrane ljepote..
Guest- Guest
Zakaj? Pa Mihica je moj omiljeni forumašbogomdani wrote:Ovo zlo ne spominji..gluvo bilo..zlo ne culoEva wrote:Ja sam začin svakom argumentu. Nekaj kao Mihina stevija.bogomdani wrote:nema.. ...ono pokrene se tema i ide se argumentima "pregaziti" diskutanta,nema udaraca ispod pojasa...dobro,neko lajtli provoke ide,ali bez vrijedjanja..mm mogla bi se ti nekako progurati...postoji tolerancija ali bez Vrijedjanja&Bullinga..Eva wrote:Kaj nema provociranja? Pa jebote, onda možete i herbarij slagat, koji kurac struju trošite.
Guest- Guest
6 mjeseci nije ga bilo na forumu tamo,a Nesto ga je nakon toga jako upristojilo...
Guest- Guest
Valjda su ti fotke bile ogromne. A tko je vlasnik ovog foruma?bogomdani wrote:Ebo te irud Evva..imao sam topic sa Prekrasnim Zenskim Guzama i netko je to prijavio vlasniku Foruma,sve otislo u propast,a da si vidjela one probrane ljepote..
Guest- Guest
Miha je uvijek bil pristojan, osim kad se štel pravit važan preda mnom, onda je kao malo prostačil.bogomdani wrote:6 mjeseci nije ga bilo na forumu tamo,a Nesto ga je nakon toga jako upristojilo...
Guest- Guest
pfffff...to pitaj Kica..uglavnom davatelji usluga,pitaj boga..neki cudorednici,a moje zenske guze cak nisu bile niti eksplicitne..strogo pazio da vadjajna se ne vidi..Eva wrote:Valjda su ti fotke bile ogromne. A tko je vlasnik ovog foruma?bogomdani wrote:Ebo te irud Evva..imao sam topic sa Prekrasnim Zenskim Guzama i netko je to prijavio vlasniku Foruma,sve otislo u propast,a da si vidjela one probrane ljepote..
Guest- Guest
phuuu krepah od gladi,odoh zderati..
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» u doba nakon najvecih odlazaka iz HR nakon peronospore ured za dobrodoslicu hrvatima-povratnicima povecava broj zaposlenih
» cnn o jadnim migrantima u srbiji
» Turčin se ne da zajebavat, zatrpat će EU "migrantima"
» EU je migrantima podijelila kreditne kartice
» Čakijanje i među migrantima u Salakovcu
» cnn o jadnim migrantima u srbiji
» Turčin se ne da zajebavat, zatrpat će EU "migrantima"
» EU je migrantima podijelila kreditne kartice
» Čakijanje i među migrantima u Salakovcu
Page 2 of 4