S ovom se pacijenticom sudim već godinu i kusur
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: S ovom se pacijenticom sudim već godinu i kusur
Na tri strane nitko da pohvali dotičnu da je uzelo "samo" novi Volvo s60 umjesto A4 ili Land Cruiser kao prethodnici
da je adezeovka sigurno bi bilo hvalospjeva o obzirnosti i uštedama
da je adezeovka sigurno bi bilo hvalospjeva o obzirnosti i uštedama
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
n_razbojnik wrote:marcellus wrote:dijagram wrote:Dize se nepotrebno hajka na Maru, pa na Hribara, Savku, Nadana, Sanadera, Merzelku
Sabu,...a sve su to posteni ljudi
"protiv mene se vodi hajka" - mantra svake hulje u hrvata
Ništa doli dokoličarenje nadrinovinara u Hrvata...tako po uspješnom i poduzetnom svijetu može samo netko sa lošim namjerama
da ometamo ih u krađi, ovaj u poslovanju i poduzetništvu
catabbath wrote:Ova nije običan uhljeb. Opisano riječnikom mobitela, ova je flagship među uhljebima.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
marcellus wrote:ono, kleveta... jer sam napisao da je više puta kažnjavana za sukob interesa, a ona kaže da je kažnjena samo jednom (ali po točkama a b i c, za više različitih slučajeva sukoba interesa, pri čemu je postupak radi ekonomičnosti objedinjen) a usput žalila se na tu presudu za sukob intereresa pa ju je sud potvrdio
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/otkrivamo-linicevu-kraljicu-sukoba-interesa-vlada-imenovala-nacelnicom-povjerenstva-za-outsourcing-120058/
a da i nisu je imenovali u povjerenstvo nego na čelo radne skupine za outsourcing... pa me tužila. E da i firma koja posluje sa sunčanim hvarom gdje je šefica NO imenovana od ORCO grupe nije njezina. Nego od njezine ćerke.
Čuj ... morebiti joj se svidiš, pa bi te htila imati. Nike žene su čuda toga spremne učiniti za ''pozornost''!
You know ... ''love is in the air''!
Yeah!
Stribor-
2015-09-22
moonlight shadow wrote:marcellus wrote:kolerik wrote:Ne zelim komentirati postupke koji su u tijeku. :)
ja želim :)
hehe, a po koju vražju mater je ona putovala službeno na Trinidad Tobago??
ma da joj guzica vidi puta... službeno na neku lijevu konferenciju, naravno, na kojoj je "morala" prisustvovati
a kladim se da konferenciju nije ni vidla...uživala je u egzotici, a mi plaćamomarcellus wrote:moonlight shadow wrote:marcellus wrote:kolerik wrote:Ne zelim komentirati postupke koji su u tijeku. :)
ma da joj guzica vidi puta... službeno na neku lijevu konferenciju, naravno, na kojoj je "morala" prisustvovati
Guest- Guest
moonlight shadow wrote:a kladim se da konferenciju nije ni vidla...uživala je u egzotici, a mi plaćamomarcellus wrote:moonlight shadow wrote:marcellus wrote:kolerik wrote:Ne zelim komentirati postupke koji su u tijeku. :)
joj daj žena mi organizira često te međunarodne konferencije, to ti je ono, imaš u tri dana kolko traju tri četri sata prezentacija i govora reda radi, čisto kao formalno pokriće da se ne kaže da su došli luftat guzicu, ostalo su ručkovi, večere, razgledavanja, kurvarluk
a sve te power point prezentacije i materijali se mogu lijepo poslat mailom... ali eto ljepše je putovat na trinidad i tobago...
V ILI UBOJICA PRIZNATI
pa dobro gosp. M. ZAR STE TAKO...NAIVNI da mislite kako će vam lopov ili ubojica priznati krivnju jer ste im to VI napisali ,pa naravno da će se braniti tj tužiti.niste mi jasni dal stetupan il nas pravitemarcellus wrote:dzango wrote:Ima li neko sa kim se ti ne sudiš?
slabo. Napišeš lopovu da je lopov pa te tuži za klevetu. Napišeš ubojici da je ubojica pa te tuži za klevetu. Napišeš mesiću da je uzeo mito pa te tuži za klevetu (to je popušio). Napišeš za pukovnika udbe da je udbaš pa te tuži za klevetu. Srećom da ne pišem puno o onom vašem vučiću. Jel te može peder tužit za klevetu kad napišeš da je peder?
Guest- Guest
peder je uvreda i kažnjivo jedzango wrote:Mislim da ne može. Uopšteno govoreći, to nije uvreda. Ako je "gay ok" onda ni nazivanje nekoga pederom ne može biti uvreda. Pre pohvala.marcellus wrote:dzango wrote:Ima li neko sa kim se ti ne sudiš?
slabo. Napišeš lopovu da je lopov pa te tuži za klevetu. Napišeš ubojici da je ubojica pa te tuži za klevetu. Napišeš mesiću da je uzeo mito pa te tuži za klevetu (to je popušio). Napišeš za pukovnika udbe da je udbaš pa te tuži za klevetu. Srećom da ne pišem puno o onom vašem vučiću. Jel te može peder tužit za klevetu kad napišeš da je peder?
Guest- Guest
Kako bre uvreda? Svo vreme trube po medijima da je biti peder normalno i da je to evropska vrednost koju treba da uvezemo.starac wrote:peder je uvreda i kažnjivo jedzango wrote:Mislim da ne može. Uopšteno govoreći, to nije uvreda. Ako je "gay ok" onda ni nazivanje nekoga pederom ne može biti uvreda. Pre pohvala.marcellus wrote:dzango wrote:Ima li neko sa kim se ti ne sudiš?
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» del ponte: Putina uhapsit i u Haag da mu sudim
» Milanović prijeti ‘miniranjem‘ završne deklaracije NATO summita: ‘Tretira nas se kao sitan kusur!‘ Kao da je deklaraciju pisala neka nevladina udruga iz Sarajeva
» CHICAGO posle 31 godinu
» GODINU DANA POSLIJE
» Oskar za slijedeću godinu....
» Milanović prijeti ‘miniranjem‘ završne deklaracije NATO summita: ‘Tretira nas se kao sitan kusur!‘ Kao da je deklaraciju pisala neka nevladina udruga iz Sarajeva
» CHICAGO posle 31 godinu
» GODINU DANA POSLIJE
» Oskar za slijedeću godinu....
Page 4 of 4