Novo lice Srbije:Tri četnička kuma i mali Sloba žele vlast
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Novo lice Srbije:Tri četnička kuma i mali Sloba žele vlast
nakon onog filma gdje su hrvati masakrirani u cojlugu,balincima..na svirep nacin..ne znam sto su mogli ocekivati...poljupce..moonlight shadow wrote:Nit se zajebavam nit mi je smiješno. Ovakve strahote nikad da se nikome više ponove. Tragedija je tim veća kad to napravi svoj svome. Na takvo što čovjek ostane bez riječi!dzango wrote:Lako je tebi da se zajebavaš. Nisu tebi ubili decu. Znam ja da je ovo vama smeššno, ali ipak.moonlight shadow wrote:dzango wrote:Evo ti pa gledaj. Reci to njemu:moonlight shadow wrote:
kako ste samo traktore i aute razgurali u obje strane, ko po špagi, taman za širinu tenka.
koje bombardiranje ostavlja ovakvo stanje? gdje su rupe po cesti od bombi? ili sa strane?
aj ti samo prodaj svoju poznatu srpsku demagogiju nekom drugom.
kakav je to izbjeglica u vojnoj košulji?????
-„Laž je srpski državni interes.“
-„Laž je u samom biću Srbina“.
-„U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina.“
-„Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž…“
D.Ć.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa vec nam 22 godine podmeću ovu strahotu...
Guest- Guest
podmecu oni nama svasta...same ne vide balvan u svom oku...to je problem...kao sto je problem da oni misle da su preplaceni na zrtvemoonlight shadow wrote:Pa vec nam 22 godine podmeću ovu strahotu...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
bogtejebo sto su ova srpcad placljiva.malo,malo pa zaplacu..
max123- Posts : 2853
2015-10-28
i taj će opet pucat po nama bez pardona. ima i taj dulji filmić, gdje plače i moli...joj, nemojte me ubit, braćo...molim vas
Guest- Guest
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Plenkovic poručio Dačiću : Ti si Mali Sloba
» Prolupali 'mali Sloba' Dačić:Jugoslaviji smo dali sve,a danas nam lupaju šamare!
» Obersnel pokazuje pravo lice sad mu smeta demokracija kad mu je vlast ugrozena!
» Četnička vlada u CG nije poslala vojnog predstavnika na proslavu Oluju jer podržava okupaciju CG od strane Srbije i Srba u Crnij Gori
» Ogradili bi Hrvatsku, slogan im je "Spremni", protiv su ravnopravnosti i žele na vlast
» Prolupali 'mali Sloba' Dačić:Jugoslaviji smo dali sve,a danas nam lupaju šamare!
» Obersnel pokazuje pravo lice sad mu smeta demokracija kad mu je vlast ugrozena!
» Četnička vlada u CG nije poslala vojnog predstavnika na proslavu Oluju jer podržava okupaciju CG od strane Srbije i Srba u Crnij Gori
» Ogradili bi Hrvatsku, slogan im je "Spremni", protiv su ravnopravnosti i žele na vlast
Page 5 of 5