Hrvati "kolju muslimane" pa nas zbog toga imigranti izbjegavaju..
Page 1 of 1
Hrvati "kolju muslimane" pa nas zbog toga imigranti izbjegavaju..
http://www.informer.rs/vesti/drustvo/29313/IZBEGLICE-IZ-SIRIJE-U-STRAHU-Necemo-u-Hrvatsku-tamo-ce-nas-zaklati
ali od svega mi je najjači ovaj komentar na članak :D
MatijaBG28.08.2015. 20:18
Daj recite im za Srebrenicu,pa da zaobiđu i nas!!
70
Guest- Guest
Re: Hrvati "kolju muslimane" pa nas zbog toga imigranti izbjegavaju..
realan31.08.2015. 14:07
Ajde i neke koristi od srbijanske propagande. :D :D
ovo bitće naš jedan napisao :D
Guest- Guest
Mi Hrvati smo stvarno na zlu glasu...Pa *ebemu.
Guest- Guest
haha, bacamo i odojčedonoščad lavovima :)
2014-04-16
Eto vidite kakvi ste...
Guest- Guest
ali pazi ovoga srbina :D
70
70
Guest- Guest
hahahahaha,o ebote,lik je kralj...
Guest- Guest
Ma komentirao bih ja i tog Matiju, ali ne mogu zbog tragedije koja se dogodila tamo...
Guest- Guest
Zato ih treba trpati ovima :
OKO 20.000 ljudi prosvjedovalo je danas u Beču protiv lošeg tretmana prema izbjeglicama nakon tragedije prošlog tjedna kad su na autocesti pronađena tijela 71 izbjeglice, javlja Tanjug.
Prema saopćenju austrijske policije, demonstranti su se večeras prvo okupili na željezničkoj stanici, a zatim su prošetali do jednog trga.
U kamionu u hladnjači je krajem prošlog tjedna pronađeno 71 tijelo. U hladnjači se ugušilo 59 muškaraca, osam žena i četvero djece, među kojima i jedna djevojčica stara između godinu i dvije.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/bec-pokazao-veliko-srce-20000-ljudi-prosvjedom-podrzalo-izbjeglice/839321.aspx
OKO 20.000 ljudi prosvjedovalo je danas u Beču protiv lošeg tretmana prema izbjeglicama nakon tragedije prošlog tjedna kad su na autocesti pronađena tijela 71 izbjeglice, javlja Tanjug.
Prema saopćenju austrijske policije, demonstranti su se večeras prvo okupili na željezničkoj stanici, a zatim su prošetali do jednog trga.
U kamionu u hladnjači je krajem prošlog tjedna pronađeno 71 tijelo. U hladnjači se ugušilo 59 muškaraca, osam žena i četvero djece, među kojima i jedna djevojčica stara između godinu i dvije.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/bec-pokazao-veliko-srce-20000-ljudi-prosvjedom-podrzalo-izbjeglice/839321.aspx
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ja u ovome ne vidim nikakvu srpsku propagandu,već kontam da su ove izbjeglice dobile instrukcije od džihadista da izbjegavaju Hrvatsku zbog moguće odmazde za Tomislava Salopeka.
Znaju da je Hrvatska još uvijek pod dojmom stravične smrti svog sunarodnjaka i što vi mislite da se takvi pojave gore oko Đakova ili Vrpolja? Pa dobili bi batine kakve nisu dobijali ni u Iraku.
Znaju da je Hrvatska još uvijek pod dojmom stravične smrti svog sunarodnjaka i što vi mislite da se takvi pojave gore oko Đakova ili Vrpolja? Pa dobili bi batine kakve nisu dobijali ni u Iraku.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ja sam mislio da nas izbjegavaju jer smo sriomašni
U jbt. to govori lik koji je upravo u Srbiji, valjda za Srebrenicu nije čuo.Znamo mi sve. I koliko Hrvati mrze muslimane i kako su ih klali devedesetih godina po Bosni. To je agresivan i ratoboran narod i mi tamo nismo dobrodošli. Pobegao sam iz Sirije sa dva mala deteta i preživeo svašta dok se nisam domogao Srbije i nemam sad nameru da ih izlažem riziku putovanja kroz Hrvatsku
I bolje ni samo neznamo kud ćemo a radna snaga nam bježi u njemačku...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Ma dobro loš marketing nam u ovom slučaju ide u korist.
Similar topics
» Imigranti kolju po Srbiji
» Ugrozeni odnosi Hrvatske i Srbije zbog "bunjevackog jezika".Prosvjedna nota zbog toga.
» Islamska država upozorila teroriste da zbog koronavirusa izbjegavaju Europu i peru ruke...
» Tportal - Cigani su starosjedioci, a Hrvati su imigranti
» Je*aću mu majku zbog toga posle emisije
» Ugrozeni odnosi Hrvatske i Srbije zbog "bunjevackog jezika".Prosvjedna nota zbog toga.
» Islamska država upozorila teroriste da zbog koronavirusa izbjegavaju Europu i peru ruke...
» Tportal - Cigani su starosjedioci, a Hrvati su imigranti
» Je*aću mu majku zbog toga posle emisije
Page 1 of 1