ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nova Trampova uredba znači protjerivanje 11 MILJUNA STRANACA

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Nova Trampova uredba znači protjerivanje 11 MILJUNA STRANACA  - Page 2 Empty Re: Nova Trampova uredba znači protjerivanje 11 MILJUNA STRANACA

Post by Guest 22/2/2017, 12:49

aaa..ne gledam ti ja to...u zadnje vbrijeme ucim puno,predavanja su zahtijevna,malo sto imam slobodno,cisto hocu mozag na pašu...
jucer se zabavio instalacijom wifi ol in van printer,skener,fax,copier,uradjaja,full bezicno...malo falilo da ga ljosnem o zid... jocolor

Guest
Guest

Back to top Go down

Nova Trampova uredba znači protjerivanje 11 MILJUNA STRANACA  - Page 2 Empty Re: Nova Trampova uredba znači protjerivanje 11 MILJUNA STRANACA

Post by Guest 22/2/2017, 12:50

ja bih se ubio da me Ćamuga pretuce..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 22/2/2017, 12:51

vec ga je namlatio bijeli britanac a sad ce i crni  cat
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 22/2/2017, 13:25

cisto sumnjam,ali budemo vidjeli...napose,oklade milijunske odredjuju tijek fajta..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 22/2/2017, 14:14

onaj ludi britanac tajson je dobro rekao da je klicko dosadan i da kad pocne pricati covjek bi zaspao najradije,a rulja trazi zabavu i adrenalin,znaci vrijeme da se dosadnjakovic smakne sa trona
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/2/2017, 14:20

Ground Biscuits wrote:znam,a kako bi glasao za trumpa da nijesam citizen.znas onaj vic: pitali Artukovica prije nego sto ce izvrsiti smrtnu presudu : koja ti je zadnja zelja? kaze on da se prekrstim u Srbina,a ovaj ga pita,pa kako to?ti mrzis Srbe,a artukovic odgovri pa znam ali onda ce biti jedan srbin manje  pirat
A jbte vica ono. jocolor
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 22/2/2017, 14:23

a znas onaj kad su na golom otouku bili srbin,hrvat i musliman?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 22/2/2017, 16:01

speare_shaker wrote:
debotoijusto wrote:tko ce onda radit ?

Pa američki građani, kao prvo. A zatim i legalni imigranti, oni koji imaju dozvole za rad i boravak u SAD-u.
Ovdje je riječ o mjeri koja se poduzima protiv ilegalnih imigranata ne samo zbog sigurnosnih razloga nego i zato jer oni rade nered na američkom tržištu radne snage i u sustavu naplate poreza.

cekaj govorimo o 11m. pri stopi od 5% nezaposlenosti a projekt najveceg zida pred vratima , povrat silnih firmi koje valjda trebaju i neku infrastrukturu u zemlji gdje se ista raspada...
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 22/2/2017, 16:04

debotoijusto wrote:
speare_shaker wrote:
debotoijusto wrote:tko ce onda radit ?

Pa američki građani, kao prvo. A zatim i legalni imigranti, oni koji imaju dozvole za rad i boravak u SAD-u.
Ovdje je riječ o mjeri koja se poduzima protiv ilegalnih imigranata ne samo zbog sigurnosnih razloga nego i zato jer oni rade nered na američkom tržištu radne snage i u sustavu naplate poreza.

cekaj govorimo o 11m. pri stopi od 5% nezaposlenosti a projekt najveceg zida pred vratima , povrat silnih firmi koje valjda trebaju i neku infrastrukturu u zemlji gdje se ista raspada...
to stoji, neće trump protjerati sve.. prvo ide čišćenje kriminalaca, to već traje.. a onda ostale na "radnom" koje se uhvati, a dio latinosa, njih par milijuna će pretvoriti u USA citizen, vjerojatno će morati obećati da će glasovati za njega iduće izbore i tako to ide
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Yehudi 22/2/2017, 17:13

Ground Biscuits wrote:a znas onaj kad su na golom otouku bili srbin,hrvat i musliman?

Ne znamo. Aj da čujemo.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Guest 22/2/2017, 19:18

Trump je najgori mogući izbor za ameriku jer nikad u historiji čovječanstva nije donjelo ništa dobro segregacija i protjerivanje nekog naroda.
Sjetite se šta su radili nacisti sa židovima, rusima i ostalim slavenima i kako je na kraju to završilo. Nacisti su izgubili, nacistička njemačka se raspala, a židovi i rusi su postali velesile.
Zato Trump je opasan jer izaziva novi rat dok Hillary kao demokratkinja i žena i majka i supruga nikad ne bi išla pravit rasne zakone i protjerivat muslimane nego bi na miran demokratski američki način riješila sva pitanja.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 22/2/2017, 20:11

Yehudi wrote:
Ground Biscuits wrote:a znas onaj kad su na golom otouku bili srbin,hrvat i musliman?

Ne znamo. Aj da čujemo.
bili ti na golom otoku srbin,hrvat i musliman i uhvate zlatnu ribicu.i ribica im kaze ako me pustite ispunicu vam tri zelje,znaci svakom po jednu...i ovi pristanu,musliman joj je odmah rehkao ribce bona vrati mene u moju bosnu jer tako mi je mehrak,i ribica klikne perajcem i on se vrati u bosnu,hrvat naravno je pozelio da se vrati u lijepu njegovu domovinu i ribica ga vrati...na kraju ostao Srbin,i on samo cuti onako zamislio se,a ribica ga pita sta ces ti Srbine? ajde da i tebi ispunim zelju pa da idem svojim poslom,a on joj kaze : ribice meni je ovde dosadno samom ajde ti meni vrati onu dvojicu  cat
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics