Nova Trampova uredba znači protjerivanje 11 MILJUNA STRANACA
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Nova Trampova uredba znači protjerivanje 11 MILJUNA STRANACA
aaa..ne gledam ti ja to...u zadnje vbrijeme ucim puno,predavanja su zahtijevna,malo sto imam slobodno,cisto hocu mozag na pašu...
jucer se zabavio instalacijom wifi ol in van printer,skener,fax,copier,uradjaja,full bezicno...malo falilo da ga ljosnem o zid...
jucer se zabavio instalacijom wifi ol in van printer,skener,fax,copier,uradjaja,full bezicno...malo falilo da ga ljosnem o zid...
Guest- Guest
ja bih se ubio da me Ćamuga pretuce..
Guest- Guest
vec ga je namlatio bijeli britanac a sad ce i crni
Guest- Guest
cisto sumnjam,ali budemo vidjeli...napose,oklade milijunske odredjuju tijek fajta..
Guest- Guest
onaj ludi britanac tajson je dobro rekao da je klicko dosadan i da kad pocne pricati covjek bi zaspao najradije,a rulja trazi zabavu i adrenalin,znaci vrijeme da se dosadnjakovic smakne sa trona
Guest- Guest
A jbte vica ono.Ground Biscuits wrote:znam,a kako bi glasao za trumpa da nijesam citizen.znas onaj vic: pitali Artukovica prije nego sto ce izvrsiti smrtnu presudu : koja ti je zadnja zelja? kaze on da se prekrstim u Srbina,a ovaj ga pita,pa kako to?ti mrzis Srbe,a artukovic odgovri pa znam ali onda ce biti jedan srbin manje
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
a znas onaj kad su na golom otouku bili srbin,hrvat i musliman?
Guest- Guest
speare_shaker wrote:debotoijusto wrote:tko ce onda radit ?
Pa američki građani, kao prvo. A zatim i legalni imigranti, oni koji imaju dozvole za rad i boravak u SAD-u.
Ovdje je riječ o mjeri koja se poduzima protiv ilegalnih imigranata ne samo zbog sigurnosnih razloga nego i zato jer oni rade nered na američkom tržištu radne snage i u sustavu naplate poreza.
cekaj govorimo o 11m. pri stopi od 5% nezaposlenosti a projekt najveceg zida pred vratima , povrat silnih firmi koje valjda trebaju i neku infrastrukturu u zemlji gdje se ista raspada...
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
to stoji, neće trump protjerati sve.. prvo ide čišćenje kriminalaca, to već traje.. a onda ostale na "radnom" koje se uhvati, a dio latinosa, njih par milijuna će pretvoriti u USA citizen, vjerojatno će morati obećati da će glasovati za njega iduće izbore i tako to idedebotoijusto wrote:speare_shaker wrote:debotoijusto wrote:tko ce onda radit ?
Pa američki građani, kao prvo. A zatim i legalni imigranti, oni koji imaju dozvole za rad i boravak u SAD-u.
Ovdje je riječ o mjeri koja se poduzima protiv ilegalnih imigranata ne samo zbog sigurnosnih razloga nego i zato jer oni rade nered na američkom tržištu radne snage i u sustavu naplate poreza.
cekaj govorimo o 11m. pri stopi od 5% nezaposlenosti a projekt najveceg zida pred vratima , povrat silnih firmi koje valjda trebaju i neku infrastrukturu u zemlji gdje se ista raspada...
Guest- Guest
Ground Biscuits wrote:a znas onaj kad su na golom otouku bili srbin,hrvat i musliman?
Ne znamo. Aj da čujemo.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Trump je najgori mogući izbor za ameriku jer nikad u historiji čovječanstva nije donjelo ništa dobro segregacija i protjerivanje nekog naroda.
Sjetite se šta su radili nacisti sa židovima, rusima i ostalim slavenima i kako je na kraju to završilo. Nacisti su izgubili, nacistička njemačka se raspala, a židovi i rusi su postali velesile.
Zato Trump je opasan jer izaziva novi rat dok Hillary kao demokratkinja i žena i majka i supruga nikad ne bi išla pravit rasne zakone i protjerivat muslimane nego bi na miran demokratski američki način riješila sva pitanja.
Sjetite se šta su radili nacisti sa židovima, rusima i ostalim slavenima i kako je na kraju to završilo. Nacisti su izgubili, nacistička njemačka se raspala, a židovi i rusi su postali velesile.
Zato Trump je opasan jer izaziva novi rat dok Hillary kao demokratkinja i žena i majka i supruga nikad ne bi išla pravit rasne zakone i protjerivat muslimane nego bi na miran demokratski američki način riješila sva pitanja.
Guest- Guest
bili ti na golom otoku srbin,hrvat i musliman i uhvate zlatnu ribicu.i ribica im kaze ako me pustite ispunicu vam tri zelje,znaci svakom po jednu...i ovi pristanu,musliman joj je odmah rehkao ribce bona vrati mene u moju bosnu jer tako mi je mehrak,i ribica klikne perajcem i on se vrati u bosnu,hrvat naravno je pozelio da se vrati u lijepu njegovu domovinu i ribica ga vrati...na kraju ostao Srbin,i on samo cuti onako zamislio se,a ribica ga pita sta ces ti Srbine? ajde da i tebi ispunim zelju pa da idem svojim poslom,a on joj kaze : ribice meni je ovde dosadno samom ajde ti meni vrati onu dvojicuYehudi wrote:Ground Biscuits wrote:a znas onaj kad su na golom otouku bili srbin,hrvat i musliman?
Ne znamo. Aj da čujemo.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» U Bavarskoj danas stupila nova uredba
» trampova cerka stigla u beograd..
» Trampova desna ruka podrzala Siptare
» Juče je počela nova Amerika, danas počinje NOVA EVROPA!
» Trampova administracija: treći entitet u BiH ne dolazi u obzir
» trampova cerka stigla u beograd..
» Trampova desna ruka podrzala Siptare
» Juče je počela nova Amerika, danas počinje NOVA EVROPA!
» Trampova administracija: treći entitet u BiH ne dolazi u obzir
Page 2 of 2