Bošnjačka nacionalna država
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Bošnjačka nacionalna država
Regoč wrote:Meni to nije nikakva kontradikcija, već su to sastavnice bošnjačkoga identiteta.kolerik wrote:Smijesno mi je danas kad se Bosnjacima dokazuje kako oni nisu ''muslimani'' vec Slaveni, jer to njihov jezik, boja koze, ociju itd itd dokazuje.
Ali navodno nije slavenskog, Regoc.
Slaveni su poimani kao beziznimno krscani.
Kad se ukazuje da ima skupina Slavena koji su muslimani (dakle Bosnjaci), nastaje otrovna reakcija, i iz Sarajeva i iz Ankare.
Guest- Guest
Re: Bošnjačka nacionalna država
Hoćeš reći da Bošnjaci odbijaju da su Slaveni? Glupost! Jezik i rasa ih odaju.kolerik wrote:Regoč wrote:Meni to nije nikakva kontradikcija, već su to sastavnice bošnjačkoga identiteta.kolerik wrote:Smijesno mi je danas kad se Bosnjacima dokazuje kako oni nisu ''muslimani'' vec Slaveni, jer to njihov jezik, boja koze, ociju itd itd dokazuje.
Ali navodno nije slavenskog, Regoc.
Slaveni su poimani kao beziznimno krscani.
Kad se ukazuje da ima skupina Slavena koji su muslimani (dakle Bosnjaci), nastaje otrovna reakcija, i iz Sarajeva i iz Ankare.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Bošnjačka nacionalna manjina pisala Milanoviću zbog odlikovanja Jelića
» Fenomen Hercegovina : Nije država, ali je u sportu jača i od većih država
» Masovan bijeg gejeva iz Rusije, država istočne Europe ali i iz drzava bivše ex yu na Zapad.
» Nacionalna mirovina
» HR: Nacionalna Bezbednost je u pitanju
» Fenomen Hercegovina : Nije država, ali je u sportu jača i od većih država
» Masovan bijeg gejeva iz Rusije, država istočne Europe ali i iz drzava bivše ex yu na Zapad.
» Nacionalna mirovina
» HR: Nacionalna Bezbednost je u pitanju
Page 2 of 2