Žutarnji u ekstazi: Plenki dobio prinovu
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Žutarnji u ekstazi: Plenki dobio prinovu
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/foto-premijer-andrej-plenkovic-stigao-u-posjet-kcerkici-mili-pred-petrovu-dosao-pod-policijskom-pratnjom-nasmijesen-od-uha-do-uha/5663619/
Kermit-
2014-04-17
Re: Žutarnji u ekstazi: Plenki dobio prinovu
A mala se i zove MIa , to je skračeno od aneMIA.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
heheehRayMabus wrote:A mala se i zove MIa , to je skračeno od aneMIA.
Kermit-
2014-04-17
Dobro je njima , znam kome nije dobro.
2014-04-11
koef. 1.05 da mala bude radila u ministarstvu vanjskih poslova kad naraste
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Mlađ bjezi van pecalbariti, ovi ne znaju koje bi elitne aute u autopark uzeli..
Ma i treba tako kad se telad nema mooda pobuniti..veca joojca imaju Rumunji Bugari..
Ma i treba tako kad se telad nema mooda pobuniti..veca joojca imaju Rumunji Bugari..
Guest- Guest
Ja sam se pobunio , razvalio sve na poslu , 5 800 kuna štete , dobio jucer izvaredni otkaz , aj bar nece bit krivicne nego samo prekršajne oko 700 kuna , jucer u psihijatra a jutros u psihologa i sutra isto.
Bilo danas pitanje vezano uz samoubojstvo i četri ponuđena odgovora , zaokružio : Rado bih se ubio.
Jbte se svi.
Bilo danas pitanje vezano uz samoubojstvo i četri ponuđena odgovora , zaokružio : Rado bih se ubio.
Jbte se svi.
2014-04-11
Longi,kad zavrsis sa tim "psiholozima",oni ce posegnuti za oruzjem da se ubiju...RayMabus wrote:Ja sam se pobunio , razvalio sve na poslu , 5 800 kuna štete , dobio jucer izvaredni otkaz , aj bar nece bit krivicne nego samo prekršajne oko 700 kuna , jucer u psihijatra a jutros u psihologa i sutra isto.
Jbte se svi.
jel bilo neko u stilu..Rado bih se ubio,ali bih prije toga trojici slomio vrat?
Guest- Guest
Nek brajo piše suicidalan , teška depresija , u totalnom kurzu ....službena psihijatrica , sve po slovu zakona ....kad nekog ubijem da imam olakotnu okolnost tj da sam službeno puka.
Mrš u pičku materinu ono , šte vi mene zahebavat.
2014-04-11
Nije , nažlost al ok je i ovo ...bilo je nešto kao nebi , možda , možda ali život je ipak lijep i rado bih se ubio.pismejker wrote:Longi,kad zavrsis sa tim "psiholozima",oni ce posegnuti za oruzjem da se ubiju...RayMabus wrote:Ja sam se pobunio , razvalio sve na poslu , 5 800 kuna štete , dobio jucer izvaredni otkaz , aj bar nece bit krivicne nego samo prekršajne oko 700 kuna , jucer u psihijatra a jutros u psihologa i sutra isto.
Jbte se svi.
jel bilo neko u stilu..Rado bih se ubio,ali bih prije toga trojici slomio vrat?
Rekoh sebi ; E ovaj je moj ; Rado bih se ubio.
I fino zaokružio.
Jbga lik je suicidalan , sad ga zaustavi.
2014-04-11
RayMabus wrote:Nek brajo piše suicidalan , teška depresija , u totalnom kurzu ....službena psihijatrica , sve po slovu zakona ....kad nekog ubijem da imam olakotnu okolnost tj da sam službeno puka.
a lipo san ti reka nista govorit pogled prazno luta a noga nervozno stema laminat...
jbg. sad mozes ocekivati probleme
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Neka piše ....to ce mi bit olakotna okolnost kad nekoga skratim za glavu.debotoijusto wrote:RayMabus wrote:Nek brajo piše suicidalan , teška depresija , u totalnom kurzu ....službena psihijatrica , sve po slovu zakona ....kad nekog ubijem da imam olakotnu okolnost tj da sam službeno puka.
a lipo san ti reka nista govorit pogled prazno luta a noga nervozno stema laminat...
2014-04-11
Pun mi je kuraz svega , radim za sistem a od tog sistema nemam ništa samo me svi prcaju.
Napisao sam šta mislim i osjecam , nebi , možda , možda ali život je lijep i rado bi se ubio.
Rado bi se ubio.
U prevodu pun mi je više kuraz svega al stvarno.
Napisao sam šta mislim i osjecam , nebi , možda , možda ali život je lijep i rado bi se ubio.
Rado bi se ubio.
2014-04-11
I za nefalit da nebi bilo greške još sam na jedno pitanje morao pisat opis necega jer sam pitao šta znaci pitanje : Vidite li duhove ?RayMabus wrote:Pun mi je kuraz svega , radim za sistem a od tog sistema nemam ništa samo me svi prcaju.
Rado bi se ubio.
Onda sam joj lijepo napisao kako me tri mjeseca nešto proganjalo i vadilo po noci iz tijela i da je bilo užasno i da sam skužija kasnije da je rijec o izlaženju iz tijela i da sam 200 puta izaša iz tijela.
Odma mi dala papir da to pišem ....tako da ono ...rado bih se ubio plus izlazim iz tijela = ???
2014-04-11
Onda se isto tako mogla zvati i Ane.RayMabus wrote:A mala se i zove MIa , to je skračeno od aneMIA.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Anemia Plenković , mali uhljeb , ženskog roda dakle uhljebčibica.
2014-04-11
Nije me briga , nije mi stalo , otišlo je sve u tri pm pa ono jednostavno nije mi stalo nit me brige da budem uzoran poslušnik sistema.debotoijusto wrote:RayMabus wrote:Nek brajo piše suicidalan , teška depresija , u totalnom kurzu ....službena psihijatrica , sve po slovu zakona ....kad nekog ubijem da imam olakotnu okolnost tj da sam službeno puka.
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Žutarnji, Politico, Merkelica, Soroš i Plenki u nezapamćenom šoku i prepasti
» Žutarnji: Plenki postaje ključni igrač u ovom dijelu galaksije a i šire
» Plenki iscackao pupijevu veliku aferu i dobio ga na zicer
» Hase on the road again : Najviše glasova je dobio dobio Hasanbegović (1227)
» Kako je Srbin dobio zbog političke korektnosti dobio nogu u guzicu ni kriv ni dužan
» Žutarnji: Plenki postaje ključni igrač u ovom dijelu galaksije a i šire
» Plenki iscackao pupijevu veliku aferu i dobio ga na zicer
» Hase on the road again : Najviše glasova je dobio dobio Hasanbegović (1227)
» Kako je Srbin dobio zbog političke korektnosti dobio nogu u guzicu ni kriv ni dužan
Page 1 of 2