ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sociolog Hans-Georg Soeffner : "Uvozimo i vjerske konflikte"

Go down

Sociolog Hans-Georg Soeffner : "Uvozimo i vjerske konflikte" Empty Sociolog Hans-Georg Soeffner : "Uvozimo i vjerske konflikte"

Post by Ero 31/8/2015, 20:34

"Uvozimo i vjerske konflikte"
Sociolog Hans-Georg Soeffner se zalaže za brzu integraciju izbjeglica. Ukoliko ona izostane, kaže u intervjuu za DW, prijete ozbiljni problemi.
Sociolog Hans-Georg Soeffner : "Uvozimo i vjerske konflikte" 0,,18659424_303,00
U centru za prihvat izbjeglica u istočnonjemačkom gradiću Suhlu je nedavno došlo do sukoba između izbjeglica zbog vjerskih razlika

http://www.dw.com/hr/uvozimo-i-vjerske-konflikte/a-18683431
Ero
Ero

2014-04-23

Back to top Go down

Sociolog Hans-Georg Soeffner : "Uvozimo i vjerske konflikte" Empty Re: Sociolog Hans-Georg Soeffner : "Uvozimo i vjerske konflikte"

Post by Ero 31/8/2015, 20:38

Naravno. To tek dolazi na red. Dolaze vam ljudi iz društava gdje je vjerska tolerancija nepoznat pojam.

2014-04-23

Back to top Go down

Sociolog Hans-Georg Soeffner : "Uvozimo i vjerske konflikte" Empty Re: Sociolog Hans-Georg Soeffner : "Uvozimo i vjerske konflikte"

Post by jastreb 31/8/2015, 20:48

Ero wrote:Naravno. To tek dolazi na red. Dolaze vam ljudi iz društava gdje je vjerska tolerancija nepoznat pojam.
Da,samo znaš što se kaže.

Krčag ide na vodu dok se ne razbije.

Misliš da će Europljani sve ovo vječno trpjeti?

Ja baš nisam u to siguran.

Naprotiv,na svoje sam se oči uvjerio da je recimo jedan mekušac (bar mi tako mislimo da je mekušac) Nizozemac,kad mu pukne film,gori od bilo kakvog Bugara ili Tatara.

Pa takav teror ni Jehovini svjedoci ne bi trpjeli.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Ero 31/8/2015, 20:52

Ispast će da sam bio zloguki prorok već prije desetak godina...
Svakakvim sam imenima ovdje zbog toga bio nazivan. 
Ha...di sam ono zaturio kokice...

2014-04-23

Back to top Go down

Post by melkior 31/8/2015, 21:14

albatros wrote:
Ero wrote:Naravno. To tek dolazi na red. Dolaze vam ljudi iz društava gdje je vjerska tolerancija nepoznat pojam.
Da,samo znaš što se kaže.

Krčag ide na vodu dok se ne razbije.

Misliš da će Europljani sve ovo vječno trpjeti?

Ja baš nisam u to siguran.

Naprotiv,na svoje sam se oči uvjerio da je recimo jedan mekušac (bar mi tako mislimo da je mekušac) Nizozemac,kad mu pukne film,gori od bilo kakvog Bugara ili Tatara.

Pa takav teror ni Jehovini svjedoci ne bi trpjeli.
Potpuno se slažem. Zato će se odseliti u Ameriku i u Australiju :}
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics