Le Pen odbila staviti maramu na glavu i otkazala muftiju
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Le Pen odbila staviti maramu na glavu i otkazala muftiju
catabbath wrote:n_razbojnik wrote:Da, samo što je ona gošća u Libanonu, nije muftija došao palit kontejnere po Parizu
Pa kad mujage dolaze na zapad ne žele se odreći svojih primitivnih običaja pa zašto bi se onda ona odrekla svojih civilizacijskih stečevina.
Zato što smo iznad mujaga, barem si tepamo tako...a ima i ona stara "when in Rome..."
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
n_razbojnik wrote:Zato što smo iznad mujaga, barem si tepamo tako...a ima i ona stara "when in Rome..."
Na to oni računaju. Jedino kad dođu u Rim ne ponašaju se kao Rimljani već kao kozojebi. Kao što rekoh, treba ih dovesti u red. I kod nas i kod njih.
catabbath-
2015-08-22
catabbath wrote:n_razbojnik wrote:Zato što smo iznad mujaga, barem si tepamo tako...a ima i ona stara "when in Rome..."
Na to oni računaju. Jedino kad dođu u Rim ne ponašaju se kao Rimljani već kao kozojebi. Kao što rekoh, treba ih dovesti u red. I kod nas i kod njih.
Deus Vult?
2014-04-15
n_razbojnik wrote:
Deus Vult?
Nije stvar u tome. Međusobno uvažavanje može postojati samo ako je obostrano. A dok je jedan fin (bijelci) a ovaj drugi to zlorabljuje(kozojebi, afrikanci) onda ovaj prvi ispada budala.
catabbath-
2015-08-22
Svejedno, ako libanonski muftija nije ISIlovac i ne rovari protiv zapadne civilizacije ja sma da se njegovi običaji poštuju, pogotovo ako sam njemu u goste došao...ako idem sastančit s istim, samo sa namjerom da ga provociram onda koji sam qrac uopće dolazio, taj muftija neće ustupiti kao Europljani
2014-04-15
n_razbojnik wrote:Svejedno, ako libanonski muftija nije ISIlovac i ne rovari protiv zapadne civilizacije ja sma da se njegovi običaji poštuju, pogotovo ako sam njemu u goste došao...ako idem sastančit s istim, samo sa namjerom da ga provociram onda koji sam qrac uopće dolazio, taj muftija neće ustupiti kao Europljani
Došao si mu pokazati da su se stvati promjenile i da više nema labavo.
Za primjer njemu i drugim njegovima.
Last edited by catabbath on Tue 21 Feb - 13:35; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
Ae neka, saće sigurno ovi po Parizu dvaput' razmislit' prije nego zapale Renola nekom Francuzu
2014-04-15
n_razbojnik wrote:Ae neka, saće sigurno ovi po Parizu dvaput' razmislit' prije nego zapale Renola nekom Francuzu
Mogu se igrati još neko vrijeme tj. do nakon slijedećih izbora :)
catabbath-
2015-08-22
Bejrut su zvali Parizom B Istoka. Zastava fsa u Siriji je kolonijalna Francuska. A Francuze je dopao taj teritorij jer nije imao ni nafte ni vode pa su ga Briti utrpali Francuzima.asilovski wrote:Bivša franc. kolonija, skoro svi tamo pričaju francuski, jako velika lib. manjina u francuskoj (maroniti) i dr.michaellcmacha wrote:šta se dijeli u Libanonu...po koji krc je i otišla tamo... ako je u sklopu kampanje onda je fulala departman... i ne treba ni prvi krug proći tako mutava...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Islamska zajednica je izdala Katoličku crkvu , a Puljiću se odbila o glavu njegova politika
» KO BI REKO https://narod.hr/eu/poljska-odbila-dati-azil-islamistu-koji-je-odrubio-glavu-ucitelju-u-francuskoj
» Kako je Nino Raspudić skinuo palestinsku maramu i postao proizraelski lobist
» Nakon UAE sad i Kina otkazala
» Brnabic otkazala posetu Grckoj
» KO BI REKO https://narod.hr/eu/poljska-odbila-dati-azil-islamistu-koji-je-odrubio-glavu-ucitelju-u-francuskoj
» Kako je Nino Raspudić skinuo palestinsku maramu i postao proizraelski lobist
» Nakon UAE sad i Kina otkazala
» Brnabic otkazala posetu Grckoj
Page 2 of 2