Prof.dr.sc MARKO VESELICA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Prof.dr.sc MARKO VESELICA
Pocivaj u miru hrvatski velikanu. Isprao si svojin zivotom sramotni grijeh svoga oca partizana koji se ustao protiv svoje drzave. Ti si dragi velikanu shvatio kakva je prevara jugoslavija ti si robijao zbog svoje ideje o nezavisnoj drzavi hrvatskoj. Dragi profesore ako se u ijednom hrvatskon modernom politicaru mogla ugledati slika oca domovine dra. Ante Starcevica onda si to bio ti... hvala ti i neka ti gospodin Isus Krist podari vjecni mir i njegovo carstvo na nebesima.
DOM SLOBODA I DRZAVNO PRAVO VESELICO BOG NAM TE JE DAO.
ZA DOM SPREMNI
DOM SLOBODA I DRZAVNO PRAVO VESELICO BOG NAM TE JE DAO.
ZA DOM SPREMNI
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Prof.dr.sc MARKO VESELICA
Da je on bio predsjednik drzave danas bi sve bilo drugacije
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
12 godina robije u komunjarskim kazamatima
2015-09-13
Marx wrote:napuši mi se kurca govno jedno nacističko
To ti mater radi i to profi. Toliko dobro pusi nacisticki kurac da joj vise i ne naplacivamo. Naime kurvetina je jedina kurva koja svoje usluge placa a ne naplacuje. Umri kurvin sine
2015-09-13
Uzmi kapsulu cijanida, zagrizi i onda si pucaj u glavu, slijedi primjer svog vođe jebo ti on mater da ti jebo.desert_fox wrote:To ti mater radi i to profi. Toliko dobro pusi nacisticki kurac da joj vise i ne naplacivamo. Naime kurvetina je jedina kurva koja svoje usluge placa a ne naplacuje. Umri kurvin sine
Guest- Guest
Similar topics
» Umro Marko Veselica
» barbarstvo oli narodna veselica ?
» prof.dr. nestorović-otvoreno
» prof. Nino Raspodić za RTS o staništu zvanom BiH
» Prof. Dragan Primorac : " U svom filmu" (VIDEO)
» barbarstvo oli narodna veselica ?
» prof.dr. nestorović-otvoreno
» prof. Nino Raspodić za RTS o staništu zvanom BiH
» Prof. Dragan Primorac : " U svom filmu" (VIDEO)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1