Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
kako se tovarski gnoj gomila na jedan kup i smrdi ujedinjenim pojačanim intenzitetom.fridrih_niche wrote:Nevjerojatan lik, al bas nevjerojatan...jasambrend wrote:Ovaj siting i dalje ne kuži da je reinkarnacija Goebbelsa upravo on sam... :bball:
:D
Al neću se bavit sa ShittingGoebbelsom, nego iman pitanje za Zvekana Zekana:
Na koliko posto je Hajduk odigra utakmicu, a na koliko Dinamo?
:8)
nacistički zločinci im uzori, a kršćanska hrvatska kamenjarska elita im odobrava i veliča ih.
još samo da netko nahvali zločinca i izdajicu poglavnika pa da slika te ekipe bude kompletna.
amorfna grubo vonjajuća nakupina...
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
vjerovatno sammir nije imao s kim igratifridrih_niche wrote:jalnirajko wrote:kaj se mene tiče, ne znam na koliko je hajduk odigrao posto ali dinamo je na 100%. to i jest problem
Al strasno me zanima Zekanova procjena...
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Gluperdo, ti znaš ko su moji idoli...sitting_bull wrote:kako se tovarski gnoj gomila na jedan kup i smrdi ujedinjenim pojačanim intenzitetom.fridrih_niche wrote:Nevjerojatan lik, al bas nevjerojatan...jasambrend wrote:Ovaj siting i dalje ne kuži da je reinkarnacija Goebbelsa upravo on sam...
nacistički zločinci im uzori, a kršćanska hrvatska kamenjarska elita im odobrava i veliča ih.
još samo da netko nahvali zločinca i izdajicu poglavnika pa da slika te ekipe bude kompletna.
Ubij se, idiote...
Pojest ce te jal i negativnost...
Al ko te jebe, sugo šugava plaćenička...
;)
Guest- Guest
jalnirajko wrote:vjerovatno sammir nije imao s kim igratifridrih_niche wrote:jalnirajko wrote:kaj se mene tiče, ne znam na koliko je hajduk odigrao posto ali dinamo je na 100%. to i jest problem
Guest- Guest
A vjerovatno će biti da je Hajduk odigra iznad svojih mogućnosti, a Dinamo debelo ispod i naravno trener je (a ko bi drugi ako se ne zove zoran mamić ) ISKLJUČIVI krivacfridrih_niche wrote:jalnirajko wrote:kaj se mene tiče, ne znam na koliko je hajduk odigrao posto ali dinamo je na 100%. to i jest problem
Guest- Guest
naci ante piše pamflete kojima veliča naciste, ti ga podupireš.fridrih_niche wrote:Gluperdo, ti znaš ko su moji idoli...sitting_bull wrote:kako se tovarski gnoj gomila na jedan kup i smrdi ujedinjenim pojačanim intenzitetom.fridrih_niche wrote:Nevjerojatan lik, al bas nevjerojatan...jasambrend wrote:Ovaj siting i dalje ne kuži da je reinkarnacija Goebbelsa upravo on sam... :bball:
Ubij se, idiote...
Pojest ce te jal i negativnost...
Al ko te jebe, sugo šugava plaćenička...
;)
i sad se čudiš k'o pizda jezeru.
negativan si ti i ova tvoja kamenjarsko-tovarska svita s kojom si se ujedinio.
o šugi mi priča lik zreo za deratizaciju i duha i tijela i šupčkine u glavi.
sifilitični plaćenik te napravio, seronjo impotentni...
sitting_bull-
2015-09-28
sve se raspalo kad su došla 2 pijanca, jedan ljetos a drugi zimus
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Nosi ga totalno...amper1950 wrote:Daj pošaljite doktore kod Dumbera, stanje je kritično.
Izgleda da ga je Hajduk totalno ubija...
Guest- Guest
Kad je ima film da će Rijeku ubiti ona putovanja poslin utakmice s Hajdukom,a očekiva je rapsodiju u plavom (ko i profesorčić) dobio samo rapsodiju u crnom,unatoč tome Dinamo smanjio zaostatak sa 6 na 5 bodova, samo jedan jedini bod...fridrih_niche wrote:Nosi ga totalno...amper1950 wrote:Daj pošaljite doktore kod Dumbera, stanje je kritično.
Izgleda da ga je Hajduk totalno ubija...
Guest- Guest
Ne brine mene zaostatak, brine me Dinamova forma, vec par kola vrludaju. Istra je spasila prvenstvo, nista jos nije izgubljeno, iako tekma sa Osijekom isto ne izgleda dobro.
Ali i Rijeka je propustila mec loptu, a pritisak na taj klubic mora biti velik, ima da tuku glavom o zid u svlacionici. Vidjeti ce se to na slijedecim utakmicama, ne vjerujem da ce Rijeka iznijeti iz slijedecih 6 kola 18 bodova.
Dodju li na Maksimir sa bodom ili dva prednosti, Dinamo gazi + uzima Kup.
Ali i Rijeka je propustila mec loptu, a pritisak na taj klubic mora biti velik, ima da tuku glavom o zid u svlacionici. Vidjeti ce se to na slijedecim utakmicama, ne vjerujem da ce Rijeka iznijeti iz slijedecih 6 kola 18 bodova.
Guest- Guest
Sve stoji, samo eto zanemarena činjenica - da nije guranja ljudi u crnom već sad bi Rijeka bila prvakkolerik wrote:Ne brine mene zaostatak, brine me Dinamova forma, vec par kola vrludaju. Istra je spasila prvenstvo, nista jos nije izgubljeno, iako tekma sa Osijekom isto ne izgleda dobro.
Guest- Guest
Zanemarena činjenica je i da bi forum bio zanimljiviji da je tvoj ćaća koristio kondom.amper1950 wrote:Sve stoji, samo eto zanemarena činjenica - da nije guranja ljudi u crnom već sad bi Rijeka bila prvakkolerik wrote:Ne brine mene zaostatak, brine me Dinamova forma, vec par kola vrludaju. Istra je spasila prvenstvo, nista jos nije izgubljeno, iako tekma sa Osijekom isto ne izgleda dobro.
Guest- Guest
amper1950 wrote:Sve stoji, samo eto zanemarena činjenica - da nije guranja ljudi u crnom već sad bi Rijeka bila prvakkolerik wrote:Ne brine mene zaostatak, brine me Dinamova forma, vec par kola vrludaju. Istra je spasila prvenstvo, nista jos nije izgubljeno, iako tekma sa Osijekom isto ne izgleda dobro.
Lako je Rijecanima naci izliku zasto nisu i nece ni biti prvaci. Pravi razlog je u njihovim glavama i mentalitetu kluba.
Ljudi u crnom, pa Dinamo je u jesenjem dijelu bio namrtvo opljackan u 8 tekmi, da nije bilo toga, sad bi Dinamo vodio pred kraljevima remija kod opskurnih seoskih zadruga :)
Guest- Guest
Uostalom, ako su bolji, neka budu prvaci, Dinamo je imao seriju od 11 titula, nije vrag da je ama bas svaku ukrao, nesto se valjda i posteno dobilo...
Guest- Guest
Slažem se.kolerik wrote:Uostalom, ako su bolji, neka budu prvaci, Dinamo je imao seriju od 11 titula, nije vrag da je ama bas svaku ukrao, nesto se valjda i posteno dobilo...
No ukrali su 2009-e i ove godine kradu, pogotovo na proliće. Rijeka je ove sezone bolja,to su pokazali i u međusobnim susretima,pokazuju cijelu sezonu. No, nisam siguran da im je to dovoljno!
Guest- Guest
kolerik wrote:Uostalom, ako su bolji, neka budu prvaci, Dinamo je imao seriju od 11 titula, nije vrag da je ama bas svaku ukrao, nesto se valjda i posteno dobilo...
Problem je što ljudi u crnom sasjeku mogucu konkurenciju, već u prvoj polovici sezone...Dalje ide kao podmazano, na širinu kadra pa malo prijateljskih i skupi se bodovna zaliha bez puno stresa...Zato, čim se prođe Bregana atomski Dinamo rastavi na atome svaka prosječna momčad sposobna odigrati više od dva-tri povezana dodavanja...Zavara ih redovito perolaka kategorija u HNL-u... Međutim ove godine usprkos svemu, Rijeka se otela kontroli i sad masinerija mora raditi prekovremeno, a problem je i što nisu navikli ista raditi u životu, nego isključivo parazitirati... Uglavnom rasplet neizvjestan, ali još par uloga za Zlatnu malinu u šesnaestercu možda konačno vrati boju u lice Mamicevim fanovima...
darth_vader-
2014-04-17
Razbio san agitatora
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Isti moj pokojni miljenkomocni majmun wrote:
Pocivaj u miru kralju krokodila
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Sve si reka...jasambrend wrote:kolerik wrote:Uostalom, ako su bolji, neka budu prvaci, Dinamo je imao seriju od 11 titula, nije vrag da je ama bas svaku ukrao, nesto se valjda i posteno dobilo...
Problem je što ljudi u crnom sasjeku mogucu konkurenciju, već u prvoj polovici sezone...Dalje ide kao podmazano, na širinu kadra pa malo prijateljskih i skupi se bodovna zaliha bez puno stresa...Zato, čim se prođe Bregana atomski Dinamo rastavi na atome svaka prosječna momčad sposobna odigrati više od dva-tri povezana dodavanja...Zavara ih redovito perolaka kategorija u HNL-u... Međutim ove godine usprkos svemu, Rijeka se otela kontroli i sad masinerija mora raditi prekovremeno, a problem je i što nisu navikli ista raditi u životu, nego isključivo parazitirati... Uglavnom rasplet neizvjestan, ali još par uloga za Zlatnu malinu u šesnaestercu možda konačno vrati boju u lice Mamicevim fanovima...
Guest- Guest
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 29 of 50