Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
bio je i to puno puta, ali puno manje nego junior.fridrih_niche wrote:Jel Sammir indolentni muzek?
:bball:
sammir je i više puta bio igrač odluke u važnim tekmama koje su donijele više love nego što sammir vrijedi.
junior je to bio samo u jednoj tekmi kontra salzburga kad je zabio za produžetke u kojima je soudani stavio točku na i...
sitting_bull-
2015-09-28
Odakle ti volja kritizirat Fernandesa, a hvalit Sammira?
Potpuno isti igrači koji zaslužuju isti tretman...
;)
;)
Guest- Guest
Fernandes nije "tatin" sinfridrih_niche wrote:Odakle ti volja kritizirat Fernandesa, a hvalit Sammira?
;)
Guest- Guest
jebiga, ne mogu svi biti mario pašalić...fridrih_niche wrote:Odakle ti volja kritizirat Fernandesa, a hvalit Sammira?
;)
sitting_bull-
2015-09-28
Nisi ozbiljan...sitting_bull wrote:jebiga, ne mogu svi biti mario pašalić...fridrih_niche wrote:Odakle ti volja kritizirat Fernandesa, a hvalit Sammira?
;)
Al oprošteno ti je...
;)
Guest- Guest
Sasa Pavlicic Bekic skupstina Dinama je legalna i svi koji su trazili preoblikovanje sada su dobili
https://www.youtube.com/watch?v=EOSISwOzIbg
ožujak 2015. Kako sadašnji disciplinski sudac HNS-a laže ovaj napaćeni narod
Guest- Guest
koji kurac izvode bbb-ovci vezano uz tekmu na veliki petak?
kao ne treba se igrati utakmica na dan kada je isus umro?
jebo ih tito, neka mi ta ekipa pokaže kako redovno posti, kako se u korizmi drži obećanja i kako poštuje božje zapovjedi svakodnevno i ljubi bližnjega svoga kao samoga sebe toliko da nose lance, boksere, bejzbol palice za tješenje zalutalih ovčica kad ih pronađu!!!
preseravanje na n-tu...
jebo ih tito, neka mi ta ekipa pokaže kako redovno posti, kako se u korizmi drži obećanja i kako poštuje božje zapovjedi svakodnevno i ljubi bližnjega svoga kao samoga sebe toliko da nose lance, boksere, bejzbol palice za tješenje zalutalih ovčica kad ih pronađu!!!
preseravanje na n-tu...
sitting_bull-
2015-09-28
"Sve ono što su do sad tražili,preoblikovanje Dinama,to su dobili"
"Skupština je legalna i donjela je odluku o procesu preoblikovanja"
"Skupština je legalna i donjela je odluku o procesu preoblikovanja"
Guest- Guest
šteta kaj boysi ne budu došli na gradski derbi ljutih rivala. možda dogodine ne bude na veliki petak.
Guest- Guest
U pravu su bez obzira na sve. Idiotski je da se igra na Veliki petak.sitting_bull wrote:koji kurac izvode bbb-ovci vezano uz tekmu na veliki petak?
preseravanje na n-tu...
Guest- Guest
Idiotski je da Dinamo i Lokomotiva uopće igraju službenu utakmicu u prvoj ligi,no dobro...
Guest- Guest
onda je idiotski i da trgovine rade na veliki petak, da škole rade na veliki petak, da poduzeća rade na veliki petak, da se krave muzu na veliki petak, da se prave djeca na veliki petak, da se ljudi pare premda neće napraviti dijete na veliki petak, da ljudi umiru i rađaju se na veliki petak...Vincent Vega wrote:U pravu su bez obzira na sve. Idiotski je da se igra na Veliki petak.sitting_bull wrote:koji kurac izvode bbb-ovci vezano uz tekmu na veliki petak?
preseravanje na n-tu...
na neki način mi je logično i ima simbolike da se ne rade radovi na zemlji na veliki petak, premda i to u današnje doba sa 8 milijardi usta koje treba nahraniti na kugli zemaljskoj više nije isto kao kad je bilo manje od jedne milijarde i ogromni resursi prirode na raspolaganju.
opet imamo vjernike veće od pape...
sitting_bull-
2015-09-28
I ja radim, to je drugo. Nogomet se nebi trebao igrat na Veliki petak ni na Uskrs, nego u subotu. Ko Talijani.
Guest- Guest
Veliki petak je veliki petak
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/sportski-direktor-dinama-ekskluzivno-otkrio-veliki-plan-i-strategiju-dinamo-ce-od-sezone-1819-sa-svima-ravnopravno-igrati-u-ligi-prvaka-evo-i-kako/5904296/
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
znači da je sve podređeno za tu sezonu 2018/19 što znači da ova sljedeća i nije bitna za upravu. e sad, onda mi nešto nije najjasnije. da su se htjeli zimus zaista upustiti u borbu za naslov onda bi već kupili 2-3 klasna igrača. jer objektivno rijeka je trenutačno jača. mi sad opet pričamo kako čekamo 1 kiks rijeke pa će udlučivati tekma na maksu. kao prvo, tko kaže da mi nećemo kiksati, a kao drugo mi o toj zadnjoj tekmi govorimo kao da su sigurna 3 boda a nismo u prošle 3 tekme niti jednom dobili čmarrijeku. tak smo i prije rujevice trubili da ćemo dobiti obje tekme a sad smo opet spašavali živu glavu i samo nas je alah izvukao. znači, ja sam poznati sammiromrzac ali brate mili čovjek više nema snage ni za 20 minuta ozibljnijeg nogometa. kakav je smisao dovođenje njega i onog brazilskog zeca na lijevom krilu kad jedan i drugi niti su spremni a ovaj drugi nije ni neka klasa. ak smo htjeli u taj istinski fajt sa rijekom, onda smo trebali kupiti 4 igrača jer nam upravo toliko i treba. ofenzivni vezni, krilo, napadač i zadnji vezni. ovo sve drugo možeš kako tako pokriti ali ivo su nam bolne točke. i taj hodžić je pokazao u ove dvije tekme kad je grmilo (ri i os) da nije za velike stvari. pa jučer protiv lokse, ista nas je mogla u prvom dijelu izmasakrirati da je htjela i smjela. tek kad je izašao bucko s brojem 20 a moram reči i antolić koji je totalno pao u formi mi smo počeli ličiti na momčad. ali ne i na šampionsku momčad.
ako se zaista nismo imali namjeru upstiti u ozbiljan fajt sa rečanima, što nije logičnije da smo se riješili par starijih igrača i forsirali ove mlađe. nisam inače pobornik starih i mladih ali sad bi to bilo logično. jer drugi bi bili tak i tak i dajte žrtvujte jednu sezonu, pa i tak smo jebenih 11 godina prvi, ali bi s pružanjem prilike mlađima imali neku viziju za sljedeću sezonui. malđi bi dobili iskustvo a onda u ljeto možeš kupiti 3-4 prava igrač a ali prava a ne propale pijance i brazilske mačke u vrećama. trebalo se onda zimus riješiti šifa, sigalija, matela, gonqala, machada, henriqueza i naravno ne dovoditi sammira i brazilskog mačka na lijevom krilu. ostaviti eventualno pivu i antolu zato što su iskusniji, zg dečki i imaju pošten odnos prema dresu bez obzira ne neke njihove mane. možda bi se trebalo preispitai i druge mlađe igrače i njihovu kvalitetu tipa stojanovića, hodžića da ne govorim o nekom fioliću. ovo je pak ni vrit ni mimo. potrošit ćemo polusezonu za kurac. nit bumo prvi nit bumo isprofilirali mlađe igrače i momčad
ako se zaista nismo imali namjeru upstiti u ozbiljan fajt sa rečanima, što nije logičnije da smo se riješili par starijih igrača i forsirali ove mlađe. nisam inače pobornik starih i mladih ali sad bi to bilo logično. jer drugi bi bili tak i tak i dajte žrtvujte jednu sezonu, pa i tak smo jebenih 11 godina prvi, ali bi s pružanjem prilike mlađima imali neku viziju za sljedeću sezonui. malđi bi dobili iskustvo a onda u ljeto možeš kupiti 3-4 prava igrač a ali prava a ne propale pijance i brazilske mačke u vrećama. trebalo se onda zimus riješiti šifa, sigalija, matela, gonqala, machada, henriqueza i naravno ne dovoditi sammira i brazilskog mačka na lijevom krilu. ostaviti eventualno pivu i antolu zato što su iskusniji, zg dečki i imaju pošten odnos prema dresu bez obzira ne neke njihove mane. možda bi se trebalo preispitai i druge mlađe igrače i njihovu kvalitetu tipa stojanovića, hodžića da ne govorim o nekom fioliću. ovo je pak ni vrit ni mimo. potrošit ćemo polusezonu za kurac. nit bumo prvi nit bumo isprofilirali mlađe igrače i momčad
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
ako uistinu misle dovesti tri-četiri fajtera i uz povratak ademija nije nelogično što se kupuje na ljeto.
kao prvo, uštedjeti će par miceka jer bi imali prenatrpanu svlačionicu igračima koje treba plaćati.
kao drugo, tu lovu onda mogu potrošiti na igrače koje dovode.
kao treće, provjetravanje svlačionice po završetku sezone izaziva manje potresa u svlačionici, posebice jer nekolicini koji odlaze ističu ugovori.
mi se vidi kako bratko ima posloženu filozofiju igre i igrače koje treba za tu igru i da će do početka priprema biti napravljena selekcija tko ostaje u svlačionici i koga će kupiti.
je, voljeli bi znati više o tom procesu, a opet bolje odraditi posel u tišini i dobro, nego puno pompe oko poluigrača...
kao prvo, uštedjeti će par miceka jer bi imali prenatrpanu svlačionicu igračima koje treba plaćati.
kao drugo, tu lovu onda mogu potrošiti na igrače koje dovode.
kao treće, provjetravanje svlačionice po završetku sezone izaziva manje potresa u svlačionici, posebice jer nekolicini koji odlaze ističu ugovori.
mi se vidi kako bratko ima posloženu filozofiju igre i igrače koje treba za tu igru i da će do početka priprema biti napravljena selekcija tko ostaje u svlačionici i koga će kupiti.
je, voljeli bi znati više o tom procesu, a opet bolje odraditi posel u tišini i dobro, nego puno pompe oko poluigrača...
sitting_bull-
2015-09-28
GNK Dinamo je izašao iz režima nagodbe i pojačanog nadzora u kojem je bio posljednjih godinu dana. UEFA je obavijestila klub iz Maksimira kako su zadovoljeni apsolutno svi kriteriji te kako se u promatranom razdoblju ustanovilo kako GNK Dinamo zarađuje više nego što troši a to je osnovni preduvjet za dobivanje financijske licence.
- U 2016. godini ostvaren je višak prihoda nad rashodima prema UEFA-inim tablicama na iznos od 16.978.000,00 € (prihodi 61.181.000,00 €, rashodi 44.203.000,00 €). GNK Dinamo se sada stavlja u normalan režim za apliciranje za Europsku licencu za sezonu 2017/18. – izjavio je Matej Škegro, financijski direktor GNK Dinamo dodavši kako je bitno naglasiti da su s posljednjim danom 2016. godine podmirene sve obaveze prema igračima, trenerima, radnoj zajednici i ostalim klubovima.
- Napominjem da je GNK Dinamo u sustavu poreza na dobit, sustavu fiskalizacije te sustavu PDV-a. U prošloj godini smo na ime svih poreza platili 34.212.537,84 kuna u državni proračun te nam je drago ustvrditi da ćemo dobivanjem ove licence I dalje imati mogućnost ostvarivati prihode iz Europe te na taj način doprinositi lokalnoj zajednici i uveseljavati naše navijače – zaključio je Matej Škegro.
https://gnkdinamo.hr/HR/Novosti/Clanak/dinamo-izasao-iz-pojacanog-nadzora-uefa-e
- U 2016. godini ostvaren je višak prihoda nad rashodima prema UEFA-inim tablicama na iznos od 16.978.000,00 € (prihodi 61.181.000,00 €, rashodi 44.203.000,00 €). GNK Dinamo se sada stavlja u normalan režim za apliciranje za Europsku licencu za sezonu 2017/18. – izjavio je Matej Škegro, financijski direktor GNK Dinamo dodavši kako je bitno naglasiti da su s posljednjim danom 2016. godine podmirene sve obaveze prema igračima, trenerima, radnoj zajednici i ostalim klubovima.
- Napominjem da je GNK Dinamo u sustavu poreza na dobit, sustavu fiskalizacije te sustavu PDV-a. U prošloj godini smo na ime svih poreza platili 34.212.537,84 kuna u državni proračun te nam je drago ustvrditi da ćemo dobivanjem ove licence I dalje imati mogućnost ostvarivati prihode iz Europe te na taj način doprinositi lokalnoj zajednici i uveseljavati naše navijače – zaključio je Matej Škegro.
https://gnkdinamo.hr/HR/Novosti/Clanak/dinamo-izasao-iz-pojacanog-nadzora-uefa-e
sat2-
2015-09-28
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 50