Bolest
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Bolest
Baba Merkel je na aparatima ..Erdoganu je dala puste pare da zaustavi imigrante a Španjolcima samo mjere štednje i baš zato : OPEN BORDERS ESPANIA
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nema veze neka sam,vi ste inteligentni,pismeni i pametni germani ili koji već kurac,sami sebe već par puta uspjeli sjebat a ovaj zadnji vam je najbolji,primili ste milijone napaljenih islamista da vam jebu žene.veber wrote:em si glup, em si debil.Iknar je gay wrote:Naslov je stvarno primjeren ovoj temi.Gledam se vijesti i mislim se,pa koji je kurac svim tim ljudima,jesu li normalni ali ono što me najviše zgrozilo je broj tih budaletina.
Ono,kao da izbije zombi apokalipsa a retardosi prosvjeduju za prava zombija.
pride inepismen.
velis, gledaš se?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ja se nadam da je Afrika primila poruku iz Espanie i da ce uskoro masovni priliv crmaca i arapa uslijedit.
OPEN BORDERS ESPANIA.
OPEN BORDERS ESPANIA.
2014-04-11
I ja se veselim takvom razvoju događaja,no iz sasvim različitih razloga od tvojih.RayMabus wrote:Ja se nadam da je Afrika primila poruku iz Espanie i da ce uskoro masovni priliv crmaca i arapa uslijedit.
OPEN BORDERS ESPANIA.
2015-07-23
veber-
2014-12-30
Ali zato vam nepismeni arapi i turci jebu žene a i nepismeni balkanski čobani su vas jebali od 1945.veber wrote:moronu di ti je tetrjeb?
i da, mi smo pismeni.
2015-07-23
Pa dobro sad ce proljece pa ljeto ...tad su najžešči ...taman merkeličini izbori ...he he heIknar je gay wrote:I ja se veselim takvom razvoju događaja,no iz sasvim različitih razloga od tvojih.RayMabus wrote:Ja se nadam da je Afrika primila poruku iz Espanie i da ce uskoro masovni priliv crmaca i arapa uslijedit.
OPEN BORDERS ESPANIA.
2014-04-11
A i Papa Franjo dobro odrađuje svoju ulogu.Uvjeren sam kako za koje desetljeće većina malih Švaba biti tamnoputi,nešto kao naši Romi.RayMabus wrote:Pa dobro sad ce proljece pa ljeto ...tad su najžešči ...taman merkeličini izbori ...he he heIknar je gay wrote:I ja se veselim takvom razvoju događaja,no iz sasvim različitih razloga od tvojih.RayMabus wrote:Ja se nadam da je Afrika primila poruku iz Espanie i da ce uskoro masovni priliv crmaca i arapa uslijedit.
OPEN BORDERS ESPANIA.
2015-07-23
Prije par godina sam pricao o ovoj stvari tj da ce Španjolci zabit nož u leđa EU i pustit imigrante preko svoje zemlje ....evo sad se to klupko počelo odmotavat ....a Marseile pun muslimana ...još kad im rodbina dođe a granice otvorene.
2014-04-11
Ko ih jebe.To je karmička pravda.Bivši kolonizatori sad su kolonizirani a nacistički okot sad će napokon dobiti što zaslužuje.
2015-07-23
Its like Lemmings walking towards the cliff edge. 90% students, who won't get a job when graduating. So, their off to the USA, Australia, Canada or here. There is 50% unemployment for the under 25s don't you know, along with Greece and, its dire. Are these people of sound mind?Iknar je gay wrote:Naslov je stvarno primjeren ovoj temi.Gledam se vijesti i mislim se,pa koji je kurac svim tim ljudima,jesu li normalni ali ono što me najviše zgrozilo je broj tih budaletina.
Ono,kao da izbije zombi apokalipsa a retardosi prosvjeduju za prava zombija.
Its like Lemmings walking towards the cliff edge. 90% students, who won't get a job when graduating. So, their off to the USA, Australia, Canada or here. There is 50% unemployment for the under 25s don't you know, along with Greece and, its dire. Are these people of sound mind?
"Its like Lemmings walking towards the cliff edge. 90% students, who won't get a job when graduating. So, their off to the USA, Australia, Canada or here. There is 50% unemployment for the under 25s don't you know, along with Greece and, its dire"
Normalno ...a Španjolska je podijeljena zemlja , 300 dana bez vlade , imali nekoliko izbora u kratkom roku , na kraju elita i komunjare sastavili vladu a ovi Katalonci oce referendum i sad hebu i neevade ......padne li ta vlada i lijevicari preuzmu vlast EU je gotova ....zato i zovu Afriku u Evropu ....rasturaju sve.Iknar je gay wrote:Ko ih jebe.To je karmička pravda.Bivši kolonizatori sad su kolonizirani a nacistički okot sad će napokon dobiti što zaslužuje.
2014-04-11
Bit ce veselo samo da se Afrikanci odazovu na ovaj poziv ...prvo Rahoy ako ih bude gušio na moru lijevicari i oporba ce ga napast a pobuna je blizu ...ako ih pak pusti onda izbori u Francuskoj , Nizozemskoj i Njemačkoj i potapaju elitu a populisti dolaze na vlast.
100 % odlicno razrađen plan.
VIVA ESPANIA.
SMRT EU I ELITAMA.
100 % odlicno razrađen plan.
VIVA ESPANIA.
SMRT EU I ELITAMA.
2014-04-11
Svejedno,Tak velik broj prosvjednika mora biti nečim jako motiviran,kao recimo Rumunji zbog korupcije ili šta ja znam,osim ako nisu Soroševi plaćenici,ovo u Španjolskoj me čudi.Svugdje ima idealista,liberala,čovjekoljubaca i tih sranja,ali u ovakvom broju,čudno.
2015-07-23
Plan sigurno jest,ali čiji ? Ne vjerujem da bi se spontano okupio tak veliki broj ljudi tek tako.Kako god,kokice i ćips,te ispred tv-a uživati i navijati kada budu veća sranja.
2015-07-23
Iknar je gay wrote:Plan sigurno jest,ali čiji ? Ne vjerujem da bi se spontano okupio tak veliki broj ljudi tek tako.
2014-04-11
I jedno smetalo manje :
Matteo Renzi dao ostavku na dužnost predsjednika talijanske Demokratske stranke
http://www.index.hr/vijesti/clanak/matteo-renzi-dao-ostavku-na-duznost-predsjednika-talijanske-demokratske-stranke/951554.aspx
Matteo Renzi dao ostavku na dužnost predsjednika talijanske Demokratske stranke
http://www.index.hr/vijesti/clanak/matteo-renzi-dao-ostavku-na-duznost-predsjednika-talijanske-demokratske-stranke/951554.aspx
2014-04-11
Zašto ne puštaju izbjeglice? Desničari su uništili ovaj svijet. Pogledajte kakve spodobe sad vladaju, Trump i ekipa... Jedino Merkel je još ostala normalna.
Guest- Guest
A zašto se ograničiti samo na izbjeglicama ?Marx wrote:Zašto ne puštaju izbjeglice? Desničari su uništili ovaj svijet. Pogledajte kakve spodobe sad vladaju, Trump i ekipa... Jedino Merkel je još ostala normalna.
2015-07-23
Marx wrote:Zašto ne puštaju izbjeglice? Desničari su uništili ovaj svijet. Pogledajte kakve spodobe sad vladaju, Trump i ekipa... Jedino Merkel je još ostala normalna.
možda zato jer su ti "imigranti" poharali svoje države ko skakavci, sve su to trećesvjetske vukojebine u kojima su do pred sto godina bili ljudožderi, da ih bijeli ljudi nisu otkrili još ne bi ni kotač i vatru imali...
Similar topics
» Bolest ostaje bolest. Dezulovic usporedio HV sa Hamasom
» Bolest napreduje
» Histerija na americkoj ljevici:Trudnoca je bolest
» Sto ti je bolest...nema tu lijeka osim prekrizit se i metak
» Pederluk nije bolest...
» Bolest napreduje
» Histerija na americkoj ljevici:Trudnoca je bolest
» Sto ti je bolest...nema tu lijeka osim prekrizit se i metak
» Pederluk nije bolest...
Page 2 of 5