ULIČNE BITKE ZA CENTAR DAMASKA
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: ULIČNE BITKE ZA CENTAR DAMASKA
Da,a to se vidi i na Majdanu danas.Ero wrote:Ruska očigledno gubi...epikur37 wrote:Čini se da američka strana napreduje :D
Pucaju po svim šavovima.
Narod ih sam zbacuje.
Rusi mogu samo promatrati iz daljine.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Da si pismen našao bi ga u uvodnom članku...Yehudi wrote:Ero wrote:ULIČNE BITKE ZA CENTAR DAMASKA Džihadisti Islamske države nadiru prema samom središtu Asadove vlasti
Aj ne laži više ovaj napaćeni narod.
Di ti je link?
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Što veće bolje...albatros wrote:Da,a to se vidi i na Majdanu danas.Ero wrote:Ruska očigledno gubi...epikur37 wrote:Čini se da američka strana napreduje :D
Pucaju po svim šavovima.
Narod ih sam zbacuje.
Rusi mogu samo promatrati iz daljine.
2014-04-23
No,pismenosti balkanska,ono nije link na CLANAK o kojemu sanjas,nego na hrpu naslova tema...Ero wrote:Da si pismen našao bi ga u uvodnom članku...Yehudi wrote:Ero wrote:ULIČNE BITKE ZA CENTAR DAMASKA Džihadisti Islamske države nadiru prema samom središtu Asadove vlasti
Di ti je link?
Guest- Guest
Ma srami se navesti izvor.........žutarnji
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Vjetar piri vjetar piri islam se širi.. kiša pada Assada propada..
Uglavnom šalu na stranu, u Siriji je gadno. Assada je i spasilo što se stvorilo više tih opozicijskih frakcija.. ali isto je gadno
Uglavnom šalu na stranu, u Siriji je gadno. Assada je i spasilo što se stvorilo više tih opozicijskih frakcija.. ali isto je gadno
Guest- Guest
umhhhh..nes je boja na dolarima malo falš...mozda ih filaju kopijama...
Guest- Guest
ovisi , ja pričao sa nekim sirijcima oni uvjereni da islamiste financiraju vaši :D
iako ja mislim da nisu niti ameri niti židi nego arapi, ovo ostalo su teorije zavjere
iako ja mislim da nisu niti ameri niti židi nego arapi, ovo ostalo su teorije zavjere
Guest- Guest
imam poznanika Khozoepa iz sirije,za njega sam Hrvat..mda.. ..od 100 pljuckanja,100 idu na USA..Israel niti ne spominju..Drugi poznanik Khozoep,Tunis,pljucka gotovo po Amerima,za Zidove kaze da su demonske ubojice...no sa cudnim glasom,ne ljutim,vise nekim uplaseno-jezovitim..
Guest- Guest
Imaš ti neke čudne "poznanike", lijepo ih usput "častiš"...bogomdani wrote:imam poznanika Khozoepa iz sirije,za njega sam Hrvat..mda.. ..od 100 pljuckanja,100 idu na USA..Israel niti ne spominju..Drugi poznanik Khozoep,Tunis,pljucka gotovo po Amerima,za Zidove kaze da su demonske ubojice...no sa cudnim glasom,ne ljutim,vise nekim uplaseno-jezovitim..
Guest- Guest
Ono je link na autorstvo, šta ti to nije dovoljno?bogomdani wrote:No,pismenosti balkanska,ono nije link na CLANAK o kojemu sanjas,nego na hrpu naslova tema...Ero wrote:Da si pismen našao bi ga u uvodnom članku...Yehudi wrote:Ero wrote:ULIČNE BITKE ZA CENTAR DAMASKA Džihadisti Islamske države nadiru prema samom središtu Asadove vlasti
Di ti je link?
2014-04-23
bogomdani wrote:.no sa cudnim glasom,ne ljutim,vise nekim uplaseno-jezovitim..
Strah je vrag.
No i dobar komu ga je Svemogući dao.
2014-04-20
neoliberalni_placenik wrote:ovisi , ja pričao sa nekim sirijcima oni uvjereni da islamiste financiraju vaši :D
Naravno da Arapi ( SA- Qatar- itd ) na ovaj ili onaj način, plaćaju ovaj rat.
2014-04-20
da ali ovi nesretnici od dolje sve svale na židove.. i jedan egipćanin isto govori, iako postoje jasni kanali kako saudijska arabija i katar su financirali muslimansko bratstvo
Guest- Guest
A štaš, to im je usadjeno od malena.
2014-04-20
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Socijalizam u Venezueli part 6667 - ulične bande ratuju... za hranu
» Godišnjica najkrvavije hrvatske bitke
» Hillary: moj prvi zadatak je bomardiranje Damaska
» SAD-e želi bombardiranje Damaska i vlast umjerenih kanibala
» Večernji iz Damaska za Uskrs: Bez Assada bi nestali kao i u Iraku!
» Godišnjica najkrvavije hrvatske bitke
» Hillary: moj prvi zadatak je bomardiranje Damaska
» SAD-e želi bombardiranje Damaska i vlast umjerenih kanibala
» Večernji iz Damaska za Uskrs: Bez Assada bi nestali kao i u Iraku!
Page 2 of 2