Ukraina, opet Majdan gori
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Ukraina, opet Majdan gori
Ne bunim se. Tema je današnji prosvjed koji je sve samo ne miran. U čemu je problem?Yehudi wrote:Pa šta se buniš onda.
Guest- Guest
Dobro da sam prelistavao temu pa da sam ovo procita inace nebih ni znao ha ha hakic wrote:longi imaš opomenu.
A cuj ja sam ekstreman ....kilavim metodama ništa se ne postiže.
Zato vam i je ovako kako je.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Svi su pizde , svi nekoga žale , samosažaljevaju itd itd itd.
U kamenom dobu išcupali bi ti jezik zbog nekih stvari koje se protive zdravom razumu i riješena prica.
Sad su se svi našli pametovat , ljudska prava , suosjecanje ovo ono.
COVIK JE VRICA GOVANA.
U kamenom dobu išcupali bi ti jezik zbog nekih stvari koje se protive zdravom razumu i riješena prica.
Sad su se svi našli pametovat , ljudska prava , suosjecanje ovo ono.
COVIK JE VRICA GOVANA.
2014-04-11
Zato je dobro šta se Evropa podijelila po pitanju imigranata.
S jedne strane oni koji nemaju sluha za ove i s druge ovi susojecajni.
Na kraju ce ovi koji nemaju sluha za ove blokirat i izbacit imigrante koji ce navalit ka ovima suosjecajnima.
Onda ce tu živit , naucit jezik , nakotit se .....
I UBITI GLUPE DOMACINE.
S jedne strane oni koji nemaju sluha za ove i s druge ovi susojecajni.
Na kraju ce ovi koji nemaju sluha za ove blokirat i izbacit imigrante koji ce navalit ka ovima suosjecajnima.
Onda ce tu živit , naucit jezik , nakotit se .....
I UBITI GLUPE DOMACINE.
2014-04-11
sstavljaj opake slike u spojler molim te, ne osuđujem te zbog stavova prema policiji, iako su po meni pretjerani, imaš pravo na stav ali ne znam koliko je zdravo to pretjerivanje..RayMabus wrote:Dobro da sam prelistavao temu pa da sam ovo procita inace nebih ni znao ha ha hakic wrote:longi imaš opomenu.
A cuj ja sam ekstreman ....kilavim metodama ništa se ne postiže.
Zato vam i je ovako kako je.
Pa nisu opake , šta malo mesa vamo tamo razbacano ...nebudi pickica ....pa i na jutarnjem su bile.
NIje to moj stav prema policiji. Ja podržavam policiju di ona uvodi red. Ovo di ona štiti manjinu naspram vecine ......jesi li stao između mase da obraniš manjinu ? Jesi ? E pa ti više nisi dio naroda.
PUCAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
NIje to moj stav prema policiji. Ja podržavam policiju di ona uvodi red. Ovo di ona štiti manjinu naspram vecine ......jesi li stao između mase da obraniš manjinu ? Jesi ? E pa ti više nisi dio naroda.
PUCAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
2014-04-11
koji narod, ovo su malo žešće usijane glave na ovom trgu danas bile, policiju moraš poštovati, oni nose glavu u torbi za tebe svaki dan, da ti je sin policajac ne bi mislio tako loše o njima..
Rus ne razumije ukrajinski, osim ako je kojim slučajem učio u školi.neoliberalni_placenik wrote:neznam objasni to ovim 40milijuna ukrainaca da nisu ukrainci
Jezik i kultura definiraju narod. I zajednički neprijatelji.
Golodomor i nemilosrdno ubijanje Ukrajinaca u Donbasu su definitivno
homogenizirali Ukrajince i nepovratno udaljili od "ruske braće".
La commedia e finita.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
http://www.rt.com/news/313880-ukraine-radicals-protest-parliament/
2014-04-14
, možda i ne glodomor, jer pričao sam sa Ukraincima oni nužno ne krive Ruse za glodmoro, nego krive komunističku partiju i staljina. oni kažu , da rusi su naseljeni nakon što je 10milijuna ukrainaca ubijeno, ali to nije njihova krivica, jer kasnije( a i sada) većina ukrainaca i rusa u ukraini djele dobro i zlo.Ero wrote:Rus ne razumije ukrajinski, osim ako je kojim slučajem učio u školi.neoliberalni_placenik wrote:neznam objasni to ovim 40milijuna ukrainaca da nisu ukrainci
Jezik i kultura definiraju narod. I zajednički neprijatelji.
Golodomor i nemilosrdno ubijanje Ukrajinaca u Donbasu su definitivno
homogenizirali Ukrajince i nepovratno udaljili od "ruske braće".
La commedia e finita.
a da sve jedno Putinova politika prema Ukraini je udaljila Ukraince od Rusije , za idućih par stotina godina.. da je Putin bio pametan nije trebao ništa raditi.. Niti Krim niti dirati Novorusiju, lako bi bilo moguće da bi se Ukrainci "razočarali pro europskom vladom" i vratili pod kontrolu nekog pro-ruskog predsjednika..
ovako kurac, pro-ruske stranke sada mogu osvojiti 4-5% glasova(taman koliko je ostalo rusa u ostatku države čak i manje) , a prije toga su osvajali vlast.
Što se tiče Ukrainskog jezika, na wikipediji piše da ima više zajedničkih riječi sa hrvatsko-srpskim nego ruskim.. lol.
Guest- Guest
Pa i nemislim. Imam hrpu prijatelja i pozanika u policiji cak i u interventnoj. IMam loše mišljenje o policiji koja neradi u korist naroda nego protiv njega. Takvi moraju shvatit da nose glavu u torbi i to s razlogom.kic wrote:koji narod, ovo su malo žešće usijane glave na ovom trgu danas bile, policiju moraš poštovati, oni nose glavu u torbi za tebe svaki dan, da ti je sin policajac ne bi mislio tako loše o njima..
Kad je bila francuska revolucija onda su plemici imali svoju posebnu vojsku i jedinice koje su im bile odane a to su danas ovi kad stanu na stranu manjine koja diktira naspram vecine koja jest masa i narod.
Od 7 minute pocima ono bitno za shvacanje poante.
2014-04-11
Evo čitam vijesti Ukraina nakuplja kemijsko oružje za obranu od ruske invazije
Guest- Guest
http://www.infowars.com/report-kiev-prepares-chemical-weapons-against-eastern-ukraine/
Guest- Guest
neoliberalni_placenik wrote:http://www.infowars.com/report-kiev-prepares-chemical-weapons-against-eastern-ukraine/
Guest- Guest
Pederčina -ljaško- vodja naci-radikalne partije
sa sljedbenicima pokušao provaliti u parošenkove urede.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Has World War III Already Begun
http://www.jewsnews.co.il/2015/09/02/has-world-war-iii-already-begun/
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Amerika gori...opet Putin???
» Skoplje opet gori: Bakljama i kamenjem na policiju
» GORI OPET K0D SIBENIKA:'Podmetnuto je.Cekali su vjetar,prokletnici.'
» Opet sukob u Crnoj Gori:Krivokapic ne zeli DF u vladi jer nisu proeuropski i strucni a oni mu uzvratili:Vracaj mandat
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» Skoplje opet gori: Bakljama i kamenjem na policiju
» GORI OPET K0D SIBENIKA:'Podmetnuto je.Cekali su vjetar,prokletnici.'
» Opet sukob u Crnoj Gori:Krivokapic ne zeli DF u vladi jer nisu proeuropski i strucni a oni mu uzvratili:Vracaj mandat
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
Page 4 of 5