Jedan je hase... i jedini
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Jedan je hase... i jedini
koji je prekršio stranačku stegu oko izbora novog ravnatelja dalekovidnice
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/hasanbegovic-prekrsio-stranacku-stegu-odbio-glasati-za-novog-sefa-hrt-a-nacin-na-koji-je-sve-izvedeno-je-neozbiljan-ne-zelim-u-tome-sudjelovati/5652919/
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/hasanbegovic-prekrsio-stranacku-stegu-odbio-glasati-za-novog-sefa-hrt-a-nacin-na-koji-je-sve-izvedeno-je-neozbiljan-ne-zelim-u-tome-sudjelovati/5652919/
2014-04-15
Re: Jedan je hase... i jedini
nu vidi... Hase je musliman, klanja u džamiji, vjerojatno i pet puta dnevno.. sad valja a prije par dana kad sam govorila pozitivno o islamu svi protiv mog mišljenja... :P
Guest- Guest
mi ljude sudimo po djelima, ne vjeri ili nacionalnosti...
Kada Hase uvede šerijat u adeze možda postanu demokratska stranka
2014-04-15
marcellus wrote:mi ljude sudimo po djelima, ne vjeri ili nacionalnosti...
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:marcellus wrote:mi ljude sudimo po djelima, ne vjeri ili nacionalnosti...
alt right
milo homofob
prof. dr. bassam tibi islamofob
rasist prof. dr. ben carson, najbolji svjetski neurokirurg i ministar u trumpovoj vladi
To hase turčine
sad će ti se pojačati naknada OD SERDOGANA I SAUDIJA
sad će ti se pojačati naknada OD SERDOGANA I SAUDIJA
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Hase je Hrvat, Hase je hadezejac, u buducem nekom sukobu Hase ce klati Bosnjake koji odbiju da budu Hrvati..metilda wrote:nu vidi... Hase je musliman, klanja u džamiji, vjerojatno i pet puta dnevno.. sad valja a prije par dana kad sam govorila pozitivno o islamu svi protiv mog mišljenja... :P
Last edited by govinda on 19/2/2017, 13:41; edited 1 time in total
2016-11-17
govinda wrote:Hase he Hrvat, Hase je hadezejac, u buducem nekom sukobu Hase ce klati Bosnjake koji odbiju da budu Hrvati..metilda wrote:nu vidi... Hase je musliman, klanja u džamiji, vjerojatno i pet puta dnevno.. sad valja a prije par dana kad sam govorila pozitivno o islamu svi protiv mog mišljenja... :P
Guest- Guest
vrijeme je da se u hdzu probude oni koji ne zele sudjelovati u plenkijevoj farsi..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nešto ko Abdicevci ?govinda wrote:Hase je Hrvat, Hase je hadezejac, u buducem nekom sukobu Hase ce klati Bosnjake koji odbiju da budu Hrvati..metilda wrote:nu vidi... Hase je musliman, klanja u džamiji, vjerojatno i pet puta dnevno.. sad valja a prije par dana kad sam govorila pozitivno o islamu svi protiv mog mišljenja... :P
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
i ja kažem,sreća da ih nije višeEroo wrote:Jedan je Hase, kažem vam!
vili40-
2015-08-02
ajde ne kaki..da ih je bar vise takvih koji nisu umocili ruke i koji bezpregovorno se ne klanjaju stranackom sefuvili40 wrote:i ja kažem,sreća da ih nije višeEroo wrote:Jedan je Hase, kažem vam!
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
veber-
2014-12-30
jesi li gledao Nu2?vuksadinare wrote:ajde ne kaki..da ih je bar vise takvih koji nisu umocili ruke i koji bezpregovorno se ne klanjaju stranackom sefuvili40 wrote:i ja kažem,sreća da ih nije višeEroo wrote:Jedan je Hase, kažem vam!
vili40-
2015-08-02
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Jedan je hase
» a sad jedan jedini neponovljivi...
» HRVATSKA DIJASPORA U IRSKOJ IGNORIRALA IZBORE Na biralište izašao samo jedan jedini birač
» Dr. Hase i dalje ne vadi :)
» Plenkiju padaju šanse:Izbori za predsjednika HDZ-a održat ce po pravilu jedan član-jedan glas
» a sad jedan jedini neponovljivi...
» HRVATSKA DIJASPORA U IRSKOJ IGNORIRALA IZBORE Na biralište izašao samo jedan jedini birač
» Dr. Hase i dalje ne vadi :)
» Plenkiju padaju šanse:Izbori za predsjednika HDZ-a održat ce po pravilu jedan član-jedan glas
Page 1 of 3