U Hrvatskoj je u toku NOVI EGZODUS, ovog puta beže HRVATI
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: U Hrvatskoj je u toku NOVI EGZODUS, ovog puta beže HRVATI
ameriku nećemo oplesti sankcijama nego direktno objaviti rat.E onda kad nas na karti lociraju morat će nas okupirati i hraniti jer se sami više nećemo moći.Ground Biscuits wrote:jebiga da znam,ako planirate udarati i americi najavite mi unaprijed da kupim jos kilu vegete dok sve ne prodjevili40 wrote:Rusiji smo lupili sankcije jer nisu bili dobri
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
nije lose,cak stavise vrlo dobro rekao bih,sad jebiga savrsenstvo ne postoji nigdje,kako rece neki mudrac Grcki kad ti je sve dobro i nista ti ne fali metni si nesto u cipelu da te zulja uh da australija je udaljena bas na kraj svijeta,tamo bi bio ko alisa u zemlji cudesa,godisnja doba ispremetana,za novu godinu ljeto i te svinjarije,ko bi se na to navikao,radije bi se preslio na Marsomni wrote:Ako imas uvjete da normalno zivis, sjedi gdje jesi. USA jest daleko i ovisis u velikoj mjeri od zrakoplovnih kompanija sto se tice odlaska u Europu ali ima i gore, npr. onima u Australiji ili Novom Zelandu :D. Jos ako si na istocnoj obali USA eto te u susjedstvu hehe. Njemacka i vecina EU su po mom misljenju goli kurac za USA, doduse u USA sam bio 2 puta u posjeti i turizmu a kao turisti ti je i u Namibiji super.Ground Biscuits wrote:to je onda odlicno,mene npr jebe sto neznam njemacki pa se nebi upustao sad u te avanture a engleski znam onako kazahstan style ali znam prilicno,sa amerikom je sranje jer je u picki maternoj pa ako pozelis doci u domovinu,otadzbinu ili u svoj vilajet daleko je karta skupa i ta problematika a svabija ispred nosa,jebiga zato je to bolja opcija ondavili40 wrote:ni za stalno ti ne treba državljanstvo,naši ljudi gore i umiru bez toga,što će im?Radili su do mirovine,dobili je i ostali gore do kraja.Ground Biscuits wrote:dobro,u pravu si ali ne mislimo na iste stvari,ja mislim na stalno ostajanje a ti valjda na privremenovili40 wrote:
pa imam hrvatsku putovnicu i idem s njom i na mjesec ako poželim a za EU je dovoljna i osobna karta ili vozačka.
Guest- Guest
au,sa cime ce vas hraniti,sa onim Gmorganizmima,p da budes debel ko trolejbus,jebo ih hitler sta su napravili od hrane,valjda ce tramp to regulisativili40 wrote:ameriku nećemo oplesti sankcijama nego direktno objaviti rat.E onda kad nas na karti lociraju morat će nas okupirati i hraniti jer se sami više nećemo moći.Ground Biscuits wrote:jebiga da znam,ako planirate udarati i americi najavite mi unaprijed da kupim jos kilu vegete dok sve ne prodjevili40 wrote:Rusiji smo lupili sankcije jer nisu bili dobri
Guest- Guest
bio jedan dokumentarac,kad su ti kojekakvi aktivisti,udruge i druge pičke materine objavili rat pušenju došlo je do rezultata ali najveći uspjeh im je bio što su se ljudi prestankom pušenja ugojili ko svinje pa im je pao i jedan putnički avion zbog zastarjelih tablica težine po putniku.,bio je 75 kg.Sad su povisili na preko 90 kg prosječne težine.Eto sad živite puno zdravije.Ground Biscuits wrote:au,sa cime ce vas hraniti,sa onim Gmorganizmima,p da budes debel ko trolejbus,jebo ih hitler sta su napravili od hrane,valjda ce tramp to regulisativili40 wrote:ameriku nećemo oplesti sankcijama nego direktno objaviti rat.E onda kad nas na karti lociraju morat će nas okupirati i hraniti jer se sami više nećemo moći.Ground Biscuits wrote:jebiga da znam,ako planirate udarati i americi najavite mi unaprijed da kupim jos kilu vegete dok sve ne prodjevili40 wrote:Rusiji smo lupili sankcije jer nisu bili dobri
vili40-
2015-08-02
jebo ih hitler,pa sto ne zabrane duvan i gotovo,jebe se njima,po nekim statistikama najvise amera umre zbog bolesti srca i krvnih sudova,ako je vjerovati tim statistikama,pa je onda tu jos rak,kurac palac i na cestama ih pogine nekih 30 000 godisnje,sto je sokantno,a navodno u cijelom svijetu 1.5 miliona,to je ko rat jebote i to neki zajeban,gnjece nas ko bube a i kad vidim kakve sve budale voze,coravi kinezi,bule koje su sisle sa grbadeve,ljudi od 90 godina i kusur,ono bojis se sta ako ova baba odapne u autu otice auto u kurac i napraviti dzumbus,tu dobijes vozacku ko iz picke jebigavili40 wrote:bio jedan dokumentarac,kad su ti kojekakvi aktivisti,udruge i druge pičke materine objavili rat pušenju došlo je do rezultata ali najveći uspjeh im je bio što su se ljudi prestankom pušenja ugojili ko svinje pa im je pao i jedan putnički avion zbog zastarjelih tablica težine po putniku.,bio je 75 kg.Sad su povisili na preko 90 kg prosječne težine.Eto sad živite puno zdravije.Ground Biscuits wrote:au,sa cime ce vas hraniti,sa onim Gmorganizmima,p da budes debel ko trolejbus,jebo ih hitler sta su napravili od hrane,valjda ce tramp to regulisativili40 wrote:ameriku nećemo oplesti sankcijama nego direktno objaviti rat.E onda kad nas na karti lociraju morat će nas okupirati i hraniti jer se sami više nećemo moći.Ground Biscuits wrote:jebiga da znam,ako planirate udarati i americi najavite mi unaprijed da kupim jos kilu vegete dok sve ne prodjevili40 wrote:Rusiji smo lupili sankcije jer nisu bili dobri
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» u toku NOVI EGZODUS, ovog puta beže HRVATI
» NOVI VELIKI EGZODUS HRVATA, Nova Irska
» Novi egzodus Židova iz EU-Antisemitizam zahvatio Pariz
» U Hrvatskoj u toku zajednička francusko-hrvatska vazduhoplovna vežba sa borbenim avionima Rafal
» novi prosvjed protiv zagrebačkog gradonačelnika i višestrukog USKOK-ovog optuženika Milana Bandića
» NOVI VELIKI EGZODUS HRVATA, Nova Irska
» Novi egzodus Židova iz EU-Antisemitizam zahvatio Pariz
» U Hrvatskoj u toku zajednička francusko-hrvatska vazduhoplovna vežba sa borbenim avionima Rafal
» novi prosvjed protiv zagrebačkog gradonačelnika i višestrukog USKOK-ovog optuženika Milana Bandića
Page 2 of 2