tema za enda
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
tema za enda
http://www.germanijak.hr/vijesti/video-brutalan-dribling-ronaldo-ponizio-davida-lopeza/28062
opiši u 100 riječi šta misliš o driblingu c.ronalda
opiši u 100 riječi šta misliš o driblingu c.ronalda
Guest- Guest
Re: tema za enda
Ende odgovori na pitanje odmah
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
i corava koka neko zrno ubode
Jedan od fundamentalnih zakona prirode. Niko nije toliki baksuz da nikada ni u cemu ne uspe. Bar u necemu ce jednom biti dobar, makar na trenutak. Mada, to je dosta cesto povezano sa faktorom srece (je l', corava koka).
End- Posts : 21177
2015-08-25
ronaldo je napravio dribling kakav messi nikada nije u životu, a ronaldo ih ima na hiljade...
Guest- Guest
uspjelo mu je jednom u sto pokušaja, ništa posebno i iskopirano, ronaldinhu je to zaštitni znak, kao iniesti famozna la croqueta
2015-08-25
http://net.hr/sport/nogomet/prica-dana-bale-junak-morata-ali-genijalac-ronaldo-luka-modric-s-tribina-je-svjedocio-nogometnom-ponizavanju/
ali pazi kakva doza svršavanja na dribling kojega vidiš na svakoj drugoj utakmici, sramota na šta je spao nogomet kad se ovakvi šarlatanski potezi veličaju i zatonska prevara
ali pazi kakva doza svršavanja na dribling kojega vidiš na svakoj drugoj utakmici, sramota na šta je spao nogomet kad se ovakvi šarlatanski potezi veličaju i zatonska prevara
2015-08-25
Na YouTubeu imaš par videa di uvaljivan taj dribling bolje od pederka...
;)
;)
Guest- Guest
Daj zaljepi da vidim. Meni je taj potez inače debilana, ali opet ako neko zna to uradit (kao kristina) nije loše za pogledatfridrih_niche wrote:Na YouTubeu imaš par videa di uvaljivan taj dribling bolje od pederka...
;)
Scorpio... ti osobno da sprasis metak nicheu u glavu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Na zapovijeddesert_fox wrote:Scorpio... ti osobno da sprasis metak nicheu u glavu
Nema pomilovanja nakon posjeta Olimpijskom stadionu?desert_fox wrote:Scorpio... ti osobno da sprasis metak nicheu u glavu
:(
Guest- Guest
Kad se vratim, zalipim ti...scorpion wrote:Daj zaljepi da vidim. Meni je taj potez inače debilana, ali opet ako neko zna to uradit (kao kristina) nije loše za pogledatfridrih_niche wrote:Na YouTubeu imaš par videa di uvaljivan taj dribling bolje od pederka...
;)
;)
Guest- Guest
Sieg Heil
2015-09-13
Raspravit cemo o tome kad te smaknemofridrih_niche wrote:Nema pomilovanja nakon posjeta Olimpijskom stadionu?desert_fox wrote:Scorpio... ti osobno da sprasis metak nicheu u glavu
2015-09-13
poštenodesert_fox wrote:Raspravit cemo o tome kad te smaknemofridrih_niche wrote:Nema pomilovanja nakon posjeta Olimpijskom stadionu?desert_fox wrote:Scorpio... ti osobno da sprasis metak nicheu u glavu
muckodjubre wrote:poštenodesert_fox wrote:Raspravit cemo o tome kad te smaknemofridrih_niche wrote:Nema pomilovanja nakon posjeta Olimpijskom stadionu?desert_fox wrote:Scorpio... ti osobno da sprasis metak nicheu u glavu
Tako izgledaju žalbeni postupci za nas obične smrtnike u RH...ovo je u biti čak i nesto humanije od od tog...
darth_vader-
2014-04-17
To je to!desert_fox wrote:Raspravit cemo o tome kad te smaknemofridrih_niche wrote:Nema pomilovanja nakon posjeta Olimpijskom stadionu?desert_fox wrote:Scorpio... ti osobno da sprasis metak nicheu u glavu
<3
Guest- Guest
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1