Božanić:Stepinac je orijentir djelovanja Crkve u Hrvatskoj
Page 14 of 14
Page 14 of 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Re: Božanić:Stepinac je orijentir djelovanja Crkve u Hrvatskoj
dzango wrote:Imam ideju. Da damo tebi Pižona i namirimo obojicu.ljubo1212 wrote:što ima kod vas ortaka, još ste na pižonu? neka....to vam je karta za eu
e, do sad ste ga namirivali, a sad da ga neko drugi timari, neka vam ga
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
valjda da uvijek čujem kad ti netko drma kavez, al hebga, nemam password tog tvog stanadzango wrote:Ti tako a ja ti obezbedio da jedini u ZOO imaš wi-fi sat vremena dnevno. Šta misliš da su slučano stavlli uređaj kod kaveza sa majmunima?ljubo1212 wrote:nije te prošao sindrom tuljana? ne čudi me..dzango wrote:Da ga jebeš, to mu dođe onda dve više od tebe. NIje nešto, ali bar nisam najgori.ljubo1212 wrote:ma da lepi, kako da ne...
nije lijepo rugat se glupljem od sebe, premda pižona šiješ taman za jednu gangliju,
2015-08-02
Teraj se u kurac majmunčino iskompleksirana.. Šta je bilo? Nije isto kada se sprdaš sa drugima i kada se neko isto tako sprda sa tvojima?kofein wrote:dzango wrote:Pitaj dedu.kofein wrote:dzango wrote:Ko je skrivao i prebacio ustaše u Južnu Ameriku?vuksadinare wrote:
...aha...stratesko izvlacenje
Jesu li se onih "250 hiljada pokatoličenih" vratilo na Pravoslavlje ili su ostali Katolici, da ne prave trošak?
Mislim, koji si ti seronja čudo jedno. Ako tvrdiš da je četvrt milijuna srba pokršteno, legitimno je pitati što je bilo s njima kad je propala NDH. jesu li se vratili Pravoslavlju, jesu li postali komunisti ili neki kurac. Moji predaci su katolici generacijama,
Zašto moraš na osobnu razinu spuštati? Jebem ti gđu mater u pizdu raskošnu govno jedno iskompleksirano.
svašta a ja sam mislio da je Hadeze vodilja
Kermit-
2014-04-17
Šta fali tebi? Em si u EU, em si konjušar od pamtiveka.ljubo1212 wrote:dzango wrote:Imam ideju. Da damo tebi Pižona i namirimo obojicu.ljubo1212 wrote:što ima kod vas ortaka, još ste na pižonu? neka....to vam je karta za eu
čovjek te lijepo pitao a ti seronja, dobro, nije se ni on pokazao boljim
2015-08-02
nije lijepo da me vrijeđaš samo zato što pokušavam srdelice dat konju, imaš pravo, nek ti tre donese sijenodzango wrote:Šta fali tebi? Em si u EU, em si konjušar od pamtiveka.ljubo1212 wrote:dzango wrote:Imam ideju. Da damo tebi Pižona i namirimo obojicu.ljubo1212 wrote:što ima kod vas ortaka, još ste na pižonu? neka....to vam je karta za eu
2015-08-02
Ti još patiš od sindroma obrnute percepcije? Kafez je tvoj. Ja sam onaj što ti donosi banane. Strogo sveže i najbolje za tebe. Ako danas budeš dobar, daću ti još sat vremena na forumu pa posle možeš da odvojiš najbolju ženku u kavezu i bez crvenog dupeta.ljubo1212 wrote:valjda da uvijek čujem kad ti netko drma kavez, al hebga, nemam password tog tvog stanadzango wrote:Ti tako a ja ti obezbedio da jedini u ZOO imaš wi-fi sat vremena dnevno. Šta misliš da su slučano stavlli uređaj kod kaveza sa majmunima?ljubo1212 wrote:nije te prošao sindrom tuljana? ne čudi me..dzango wrote:Da ga jebeš, to mu dođe onda dve više od tebe. NIje nešto, ali bar nisam najgori.ljubo1212 wrote:ma da lepi, kako da ne...
nije lijepo rugat se glupljem od sebe, premda pižona šiješ taman za jednu gangliju,
Lepo se sprda i ismeva na finjaka. Već viđeno, nemoj meni da prodaješ te šabanske fore.ljubo1212 wrote:čovjek te lijepo pitao a ti seronja, dobro, nije se ni on pokazao boljim
Ja te vređam? Šta je loše u tome da je neko konjušar? To je pošten posao. Što si ti nikakav, druga je stvar.ljubo1212 wrote:nije lijepo da me vrijeđaš samo zato što pokušavam srdelice dat konju, imaš pravo, nek ti tre donese sijenodzango wrote:Šta fali tebi? Em si u EU, em si konjušar od pamtiveka.ljubo1212 wrote:dzango wrote:Imam ideju. Da damo tebi Pižona i namirimo obojicu.ljubo1212 wrote:što ima kod vas ortaka, još ste na pižonu? neka....to vam je karta za eu
dzango wrote:Teraj se u kurac majmunčino iskompleksirana.. Šta je bilo? Nije isto kada se sprdaš sa drugima i kada se neko isto tako sprda sa tvojima?kofein wrote:dzango wrote:Pitaj dedu.kofein wrote:dzango wrote:
Ko je skrivao i prebacio ustaše u Južnu Ameriku?
Jesu li se onih "250 hiljada pokatoličenih" vratilo na Pravoslavlje ili su ostali Katolici, da ne prave trošak?
Mislim, koji si ti seronja čudo jedno. Ako tvrdiš da je četvrt milijuna srba pokršteno, legitimno je pitati što je bilo s njima kad je propala NDH. jesu li se vratili Pravoslavlju, jesu li postali komunisti ili neki kurac. Moji predaci su katolici generacijama,
Zašto moraš na osobnu razinu spuštati? Jebem ti gđu mater u pizdu raskošnu govno jedno iskompleksirano.
Govno jedno uzeto, na ovoj temi nijednog pravoslavca, srbina nisam vrijeđao. Samo sam postavio pitanje o navodnom pokrštavanju, jebem li ti kevu smrdljivu. Odjebi za svagda, sroljo jebeni.
Guest- Guest
hebga, spasio ga moderator, oba su pala :)
2015-08-02
Ceterum autem censeo Carthaginem esse delendam!
Guest- Guest
ma probao sam i sa ulješurom ali badavaljubo1212 wrote:nije lijepo da me vrijeđaš samo zato što pokušavam srdelice dat konju, imaš pravo, nek ti tre donese sijenodzango wrote:Šta fali tebi? Em si u EU, em si konjušar od pamtiveka.ljubo1212 wrote:dzango wrote:Imam ideju. Da damo tebi Pižona i namirimo obojicu.ljubo1212 wrote:što ima kod vas ortaka, još ste na pižonu? neka....to vam je karta za eu
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Ceterum autem censeo Carthaginem esse delendam!
Ma ne Kartagu. Odavno je razorena.
Guest- Guest
U svakom slučaju pitanje je vrhunsko i pogađa srž, nije ni čudo što je džango to pokušao anulirati na ovakav prizeman način.dzango wrote:Pitaj dedu.kofein wrote:dzango wrote:Ko je skrivao i prebacio ustaše u Južnu Ameriku?vuksadinare wrote:...aha...stratesko izvlacenjedzango wrote:
Njegova organizacija koja sebe naziva crkvom. Odgovornost ide i dalje jer je glavni posao oko šverca ustaša u stvari završio Vatikan,
Guest- Guest
tre911 wrote:U svakom slučaju pitanje je vrhunsko i pogađa srž, nije ni čudo što je džango to pokušao anulirati na ovakav prizeman način.dzango wrote:Pitaj dedu.kofein wrote:dzango wrote:Ko je skrivao i prebacio ustaše u Južnu Ameriku?vuksadinare wrote:
...aha...stratesko izvlacenje
danas kad se vrati o'lađene glave, sigurno će smireno odgovoriti
Guest- Guest
Nije do mene. Do dede je.Noor wrote:tre911 wrote:U svakom slučaju pitanje je vrhunsko i pogađa srž, nije ni čudo što je džango to pokušao anulirati na ovakav prizeman način.dzango wrote:Pitaj dedu.kofein wrote:dzango wrote:
Ko je skrivao i prebacio ustaše u Južnu Ameriku?
danas kad se vrati o'lađene glave, sigurno će smireno odgovoriti
Ne može Aso a da ne zabludi u bespućima trenutačne stvarnosti.asilovski wrote:svašta a ja sam mislio da je Hadeze vodilja
Page 14 of 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Similar topics
» Bozanic krenuo u liberalizaciju KC u Hrvatskoj.Smijenio Damira Stojica
» snaga je crkve u neukosti ljudi. Svećeničko je blagostanje oduvijek, vjekovima unatrag, u narodnoj nesreći. Što je duhovna i materijalna bijeda veća, crkve su punije, a molitve gorljive
» Dijalog SPC i Katolicke crkve u Hrvatskoj u corsokaku:Vatikan stiti Stepinca
» HRVATSKI MEDIJI OTKRIVAJU: Srbija posle zemljotresa donirala Hrvatskoj više od Katoličke crkve
» Dok Vatikan gura cijepljenje, što rade istaknuti članovi Crkve u Hrvatskoj? Plaše vjernike da cjepivo rade od fetusa
» snaga je crkve u neukosti ljudi. Svećeničko je blagostanje oduvijek, vjekovima unatrag, u narodnoj nesreći. Što je duhovna i materijalna bijeda veća, crkve su punije, a molitve gorljive
» Dijalog SPC i Katolicke crkve u Hrvatskoj u corsokaku:Vatikan stiti Stepinca
» HRVATSKI MEDIJI OTKRIVAJU: Srbija posle zemljotresa donirala Hrvatskoj više od Katoličke crkve
» Dok Vatikan gura cijepljenje, što rade istaknuti članovi Crkve u Hrvatskoj? Plaše vjernike da cjepivo rade od fetusa
Page 14 of 14