BDP u Slavoniji 3 puta manji nego u Zg
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: BDP u Slavoniji 3 puta manji nego u Zg
I onako ce to sve zaprašit za Švabiju , Švicu a za tri godine i za Austriju.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
provocator wrote:daj me naj me... pa to ja odavno pričam. bit će od tebe jednog dana pravi komunist, kažem ja.marcellus wrote:Pinochet wrote:U Yugi je bio "li-la", možda je ZG bio veći 30%, sada je 300%.. baš iden pogledat..
da daš hr vladi da upravlja saharom za pet godina bi tamo morali uvozit pijesak
da nisi krelac znao bi da je to parafraza čuvene antikomunističke izjave miltona friedmana, "dajte državi da pet godina upravlja saharom i imat ćete tamo nestašicu pijeska"
Slavonija je gotova prica ....ostala starcad , pemzioneri , tu i tamo neki uhljebi , nešto raje od 40 i više godina generalno ništa , sela prazna ....odselilo u Zg i drugdje a sad vani u EU .....ono doslovno gotova prica o kojoj se više nema šta raspravljat.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Yebiga niusam ja intelektualac odškolovan u SFRJ kao npr. ti, druže marcellus.
Kad sam se ja pitao bilo je i solidarnosti. Kud nam je ta nestala?
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Imunitet Šveđana manji nego što se očekivalo
» Premeštaju proizvodnju u Niš: Troškovi i plate manji nego u Kini
» Bakić o Agrokoru: Rizici za Hrvatsku su manji nego što nam se prezentira u medijima
» Sada je i službeno : Sezona je loše počela , broj noćenja u srpnju je manji nego lani
» Statistika koju Milanović prešućuje: zaposlenih 55.000 manje nego na početku mandata, javni dug 100 milijardi veći, BDP 2,8% manji
» Premeštaju proizvodnju u Niš: Troškovi i plate manji nego u Kini
» Bakić o Agrokoru: Rizici za Hrvatsku su manji nego što nam se prezentira u medijima
» Sada je i službeno : Sezona je loše počela , broj noćenja u srpnju je manji nego lani
» Statistika koju Milanović prešućuje: zaposlenih 55.000 manje nego na početku mandata, javni dug 100 milijardi veći, BDP 2,8% manji
Page 2 of 2