i smijao bih se i plakao
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
i smijao bih se i plakao
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/469295/nevjerojatna-prica-iz-hrvatske-prodavacica-godinama-beskucniku-davala-po-par-kuna-a-onda-je-jedan-dan-on-njoj-dao-tisucu-ti-si-meni-pomogla-sad-je-vrijeme-da-ja-pomognem-tebi
znači čovjeku je kombajnu otkinuo ruku, ranjen je u ratu, imao je rak želuca i auto mu je raznio lubanju. kaj mu se još više može desiti
znači čovjeku je kombajnu otkinuo ruku, ranjen je u ratu, imao je rak želuca i auto mu je raznio lubanju. kaj mu se još više može desiti
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Re: i smijao bih se i plakao
Pocet navijst za hajduk mozda
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
desert_fox wrote:Pocet navijst za hajduk mozda
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
tko će pomoć nego sirotinja sirotinji. da je tu naišao saborski zastupnik imali bi oboje probleme zbog neplaćanja poreza na transakciju
» Ambasador Italije u BiH se smijao tvrdnjama Željke Cvijanović
» Zgrabio ju za stražnjicu i brzo požalio: "Plakao je kao kuja"
» Siniša Mihajlović: U Međugorju sam plakao kao malo dijete
» Dino Rađa izabran u Košarkašku američku kuću slavnih u Springfieldu: 'Plakao sam dva dana'!
» Hrvat sina (2) palio čikovima pa ga ubio: ‘Kriv je hašiš, plakao je i mislio sam da je uklet‘
» Zgrabio ju za stražnjicu i brzo požalio: "Plakao je kao kuja"
» Siniša Mihajlović: U Međugorju sam plakao kao malo dijete
» Dino Rađa izabran u Košarkašku američku kuću slavnih u Springfieldu: 'Plakao sam dva dana'!
» Hrvat sina (2) palio čikovima pa ga ubio: ‘Kriv je hašiš, plakao je i mislio sam da je uklet‘
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1