Trumpova administracija se neće susreti s predsjednicom
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Trumpova administracija se neće susreti s predsjednicom
Desni ipak koristi Old Spice.vili40 wrote:valjda,ali bilo bi dobro da si ovaj lijevo popravi lijevu roletnuepikur37 wrote:vili40 wrote:obojica vonjaju na čempres
to je pino silvestre
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
zato je Ivanka najsretnija žena na planetu,koja ne bi voljela imati takvoga konja u krevetuTriny wrote:Desni ipak koristi Old Spice.vili40 wrote:valjda,ali bilo bi dobro da si ovaj lijevo popravi lijevu roletnuepikur37 wrote:vili40 wrote:obojica vonjaju na čempres
to je pino silvestre
vili40-
2015-08-02
Ivanka je ex, Melanija je nova.vili40 wrote:zato je Ivanka najsretnija žena na planetu,koja ne bi voljela imati takvoga konja u krevetuTriny wrote:Desni ipak koristi Old Spice.vili40 wrote:valjda,ali bilo bi dobro da si ovaj lijevo popravi lijevu roletnuepikur37 wrote:vili40 wrote:obojica vonjaju na čempres
to je pino silvestre
Villi?!
Trinity-
2014-04-17
ma ne pijem nego sam se zabunio,znam da je slovenka sad glavna a iskreno jebe mi se za obje.Imena ko imena,u ovom mi slučaju nisu nimalo važna.Triny wrote:Ivanka je ex, Melanija je nova.vili40 wrote:zato je Ivanka najsretnija žena na planetu,koja ne bi voljela imati takvoga konja u krevetuTriny wrote:Desni ipak koristi Old Spice.vili40 wrote:valjda,ali bilo bi dobro da si ovaj lijevo popravi lijevu roletnuepikur37 wrote:
to je pino silvestre
Villi?!
vili40-
2015-08-02
Obje su Slavenke..sljedeca je ionako Ava Karabatic :D
2014-04-12
Da se i ja ispravim, Ivana je ex, Ivanka je kćer.vili40 wrote:ma ne pijem nego sam se zabunio,znam da je slovenka sad glavna a iskreno jebe mi se za obje.Imena ko imena,u ovom mi slučaju nisu nimalo važna.Triny wrote:Ivanka je ex, Melanija je nova.vili40 wrote:zato je Ivanka najsretnija žena na planetu,koja ne bi voljela imati takvoga konja u krevetuTriny wrote:Desni ipak koristi Old Spice.vili40 wrote:
valjda,ali bilo bi dobro da si ovaj lijevo popravi lijevu roletnu
Villi?!
Trinity-
2014-04-17
Kad se pofarba u plavo.maggie13 wrote:Obje su Slavenke..sljedeca je ionako Ava Karabatic :D
Trinity-
2014-04-17
vec je..ona je next, kazem vam ;PTriny wrote:Kad se pofarba u plavo.maggie13 wrote:Obje su Slavenke..sljedeca je ionako Ava Karabatic :D
2014-04-12
seselj je sinoc nahvalio kolindu, da je lepa, ali,....
Guest- Guest
Je, a ?maggie13 wrote:vec je..ona je next, kazem vam ;PTriny wrote:Kad se pofarba u plavo.maggie13 wrote:Obje su Slavenke..sljedeca je ionako Ava Karabatic :D
Što bi reko jedan forumaš, njegova karizma privlači samo takve žene.
Trinity-
2014-04-17
hahaTriny wrote:Je, a ?maggie13 wrote:vec je..ona je next, kazem vam ;PTriny wrote:Kad se pofarba u plavo.maggie13 wrote:Obje su Slavenke..sljedeca je ionako Ava Karabatic :D
Što bi reko jedan forumaš, njegova karizma privlači samo takve žene.
2014-04-12
Triny wrote:Da se i ja ispravim, Ivana je ex, Ivanka je kćer.vili40 wrote:ma ne pijem nego sam se zabunio,znam da je slovenka sad glavna a iskreno jebe mi se za obje.Imena ko imena,u ovom mi slučaju nisu nimalo važna.Triny wrote:Ivanka je ex, Melanija je nova.vili40 wrote:zato je Ivanka najsretnija žena na planetu,koja ne bi voljela imati takvoga konja u krevetuTriny wrote:
Desni ipak koristi Old Spice.
Villi?!
tako je, Ivanka je njegovo dete, cerka, prijatno se oseca u drustvu kan. pred vlade
Guest- Guest
kofein wrote: 'Tijekom putovanja u Sjedinjenim Američkim Državama sam raspravila brojna pitanja, tako da u ovom trenutku nemam neku potrebu inzistirati na tom sastanku.
Razumijem da je potpredsjednik sutra ovdje samo nekoliko sati i da će se prioriteti određivati, kako vam to biva u međunarodnim odnosima, prema državama koje su problematične ili su veliki strateški partneri koji puno pridonose'.
K O J A G L U P A Č A
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Šta kaže Jared?pizzon wrote:
ova je glavna
Trinity-
2014-04-17
ufffff..Preslatka Picija...pizzon wrote:
Guest- Guest
Pa realno jel bi netko primio u kucu stalkera? Zenska je non stop oko bijele kuce...cas na ogradi,cas ispred,trci okolo...haljine s cvijetovima. Fali jos samo krdo macaka da trci za njom gdje god da ide.
Guest- Guest
meni je bilo najzesce kad je rekla da ce oni zajedno sa amerima kreirati neku politiku,jebote ameri su trenutno toliko u kurcu da neznaju ni sami sta rade i kakvu politiku ce kreirati,zasad izgleda da samo nastavljaju po inerciji po starom ali nemoze tu odjednom ni doci do nekih velikih promjena na bas svim nivoima,poggotovo na stvarima ako sto su vanjka politika,trump je okruzen ljudima koji ga uglavnom ne gotive,sad tu treba prvo neke otpustiti ,neke smeksati itd,promjene ce doci na bazi domino efekta,kad padne prva,past ce i druge ali treba vremena.
Guest- Guest
uša bi u ivanku ko budala u kredit.. doduše u tiffany još prije
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» ''Trumpova administracija će ukinuti Obamin klimatski plan''
» McCain došao umiriti Europljane: "Trumpova administracija je u rasulu"
» Dodik se nadao kako će mu Trumpova administracija ukinuti sankcije, a ona ih potvrdila
» Može li Hrvatska trošiti najmanje 2% BDP-a za obranu koliko traži Trumpova administracija?
» Anarho ljevicarsko liberalno 'antifasisticki' susreti i laprdanje u Zutarnjem
» McCain došao umiriti Europljane: "Trumpova administracija je u rasulu"
» Dodik se nadao kako će mu Trumpova administracija ukinuti sankcije, a ona ih potvrdila
» Može li Hrvatska trošiti najmanje 2% BDP-a za obranu koliko traži Trumpova administracija?
» Anarho ljevicarsko liberalno 'antifasisticki' susreti i laprdanje u Zutarnjem
Page 2 of 3