BiH: Pokreće se revizija presude za genocid u Srebrenici protiv Srbije
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: BiH: Pokreće se revizija presude za genocid u Srebrenici protiv Srbije
Sora wrote:Glepizzon wrote:Sora wrote:Trazi se revizija presude u vezi s genocidom protiv Bosnjaka u CIJELOJ BOSNI.
PROTIV SRBIJE .
sto je i bilo.
Srbi su okrvVili ruke svuda , od bihaca do srebrenice
nista nije bilo, samo bi vam se ja mame namimo
za ndh i handzar diviziju, za jna kolone i t.d. i tome sl.
yebite se prodane duse
Sto ima veze ovaj narod i ove generacije koje su bile u bosni 90. Tih godina ZRTVE SRPSKOG GENOCIDA , a rodeni su poslije rata ?
Daj si ti to objasni.
Ne pravi se lud , dobro znas da nema .
I da.
Nije lako branit zlocin. Trebas biti Cedo .
ja ne branm zlocince, ja napadam zlocince,
zlocin ne zastareva.
ne pada ti na pamet da su i srbi bili meta zlocina.
nikako da se prisetis sta je bilo sa srebrenicom pre srebrenice.
Guest- Guest
Sora wrote:Inace nikad necete uci u krug civiliziranih naroda
Naravno da neće, ali to im i nije cilj. Nego privoliti pa i natjerati civilizirane narode da priznaju, prihvate i legaliziraju posljedice njihove agresije kao novonastalo realno stanje.
Guest- Guest
Sora wrote:Srbija trebaplatiti
Bosni ratnu odstetu .
Za sve zlocine, blokadu sarajeva , za genocid u Srebrenici , za genocid u prijedoru , za blokadu drugih gradova , za masovna stratista u istocnoj bosni ...
To su milijarde .
Platite kako god znate.
Kao njemacka nakon 2. Rata.
Inace nikad necete uci u krug civiliziranih naroda
vi cete nama o civilizaciji,
oni koji su promenili veru da bi oteli tudja imanja ne mogu da budu civilizacijski reper
Guest- Guest
speare_shaker wrote:Sora wrote:Inace nikad necete uci u krug civiliziranih naroda
Naravno da neće, ali to im i nije cilj. Nego privoliti pa i natjerati civilizirane narode da priznaju, prihvate i legaliziraju posljedice njihove agresije kao novonastalo realno stanje.
a ti bolje ne kenjaj,
jer su u kenjazi preko glave " civilizacijski "
bolje gledaj svoje posla
Guest- Guest
pizzon wrote:bolje gledaj svoje posla
Pa to i radim. Ako ti je zbog toga krivo, slobodno se žali upravi vodovoda.
Guest- Guest
Izmetbegović rastura Deytonsku BiH i stvara tj pokušava stvoriti unitarnuepikur37 wrote:Ne pokreće BiH nego Bošnjaci, Srbi i Hrvati su protiv.
No dobro Bakir baš lijepo ide da razvali skalameriju....sad se čova i dodo trebaju trefit pa napraviti odlučan klin :)
u glavno s našeg secesionističkog stanovišta ovo je koristan potez.
Guest- Guest
Moramo, dakle, biti prvo propovjednici, a zatim vojnici. Naša sredstva su osobni primjer, knjiga,riječ. Kada će se ovim sredstvima pridružiti i sila? Izbor ovog trenutka uvijek je konkretno pitanje i zavisi o nizu faktora. Ipak se može postaviti jedno opće pravilo: islamski pokret treba i može prići preuzimanju vlasti čim je moralno i brojno toliko snažan da može ne samo srušiti postojeću neislamsku, nego i izgraditi novu islamsku vlast. Ovo razlikovanje je važno, jer rušenje i građenje ne zahtijeva podjednak stupanj psihološke i materijalne pripreme. Preuraniti ovdje je jednako opasno kao i zakasniti…“
Guest- Guest
Mene zanima,kako nitko na odgovornost ne poziva onih 700tinjak Gowedinih mudžosa...zamjeram Srbima samo sto nisu pomeli islamdžije do kraja...
Guest- Guest
ko ce ih pozvati na odgovrnost? Izmetbegovic? nemoj me zajebavat pa se onda cude kako im "drzava" ne funkcionise
Guest- Guest
kako moze covic onda recimo podrzavat zahtjev hrvatske mozda u buducoj reviziji tuzbe protiv srbije za zlocine...tu se protivi a tamo bi podrzavao...malo cudna logikaepikur37 wrote:Vucina na strani islamske zajednice kontra dode i čove ;)
diće suza nego na oko :)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ja na covicevu mjestu vise od srama nikad ne bi dosao u vukovar i bosansku posavinu
2015-09-08
Rekoh pradavno..Srbi i Hrvati su Bosniju trebali popoloviti,mošnje svesti na nivo nacionalnih manjina i šluss..danas bi to bilo puno drugacije..Ground Biscuits wrote:ko ce ih pozvati na odgovrnost? Izmetbegovic? nemoj me zajebavat pa se onda cude kako im "drzava" ne funkcionise
Guest- Guest
i?...sto bi se s tim postiglo...pismejker wrote:Rekoh pradavno..Srbi i Hrvati su Bosniju trebali popoloviti,mošnje svesti na nivo nacionalnih manjina i šluss..danas bi to bilo puno drugacije..Ground Biscuits wrote:ko ce ih pozvati na odgovrnost? Izmetbegovic? nemoj me zajebavat pa se onda cude kako im "drzava" ne funkcionise
2015-09-08
a jebiga,bilo je onako kako su drugi htjeli tj amerikanci,samo vremena se mjenjaju,ameri vise nisu sto su nekad bili,bome ni turci a saude prcaju malo niske cijene nafte malo huti,malo iran a ovi u Sarajevu jos misle da ce im neko cuvati dupe pa se zato onako bhato ponasaju.
Guest- Guest
???..A valjda bi bili zadovoljni vise i ne kretenlukovali i jedni i drugi i mastali o nekim granicama na Drini,i linijeKKV...vuksadinare wrote:i?...sto bi se s tim postiglo...pismejker wrote:Rekoh pradavno..Srbi i Hrvati su Bosniju trebali popoloviti,mošnje svesti na nivo nacionalnih manjina i šluss..danas bi to bilo puno drugacije..Ground Biscuits wrote:ko ce ih pozvati na odgovrnost? Izmetbegovic? nemoj me zajebavat pa se onda cude kako im "drzava" ne funkcionise
ako niti tada ne bi bili zadovoljni,pa jednostavno raznjukati cijeli Balkan,da vec jedared zavlada mir i prosperitet..makar sam oza kukce i stakore,koji bi prezivjeli..
Guest- Guest
pizzon wrote:Sora wrote:Glepizzon wrote:Sora wrote:Trazi se revizija presude u vezi s genocidom protiv Bosnjaka u CIJELOJ BOSNI.
PROTIV SRBIJE .
sto je i bilo.
Srbi su okrvVili ruke svuda , od bihaca do srebrenice
nista nije bilo, samo bi vam se ja mame namimo
za ndh i handzar diviziju, za jna kolone i t.d. i tome sl.
yebite se prodane duse
Sto ima veze ovaj narod i ove generacije koje su bile u bosni 90. Tih godina ZRTVE SRPSKOG GENOCIDA , a rodeni su poslije rata ?
Daj si ti to objasni.
Ne pravi se lud , dobro znas da nema .
I da.
Nije lako branit zlocin. Trebas biti Cedo .
ja ne branm zlocince, ja napadam zlocince,
zlocin ne zastareva.
ne pada ti na pamet da su i srbi bili meta zlocina.
nikako da se prisetis sta je bilo sa srebrenicom pre srebrenice.
Ono sa ustašama ste valjda namirili u Jugi, ovo zadnje nismo.
Nego, Soru bi trebalo podsjetiti i na genocid u Križančevom selu, Grabovici i slično.
I ovo zadnje bi trebalo platiti oštećenim Hrvatima.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ivanić je rekao da ima nameru da pošalje pismo Međunarodnom sudu pravde u Hagu. Kako kaže tu će jasno napisati da iza odluke o reviziji ne stoji BiH.
“U mom pismu biće jasno rečeno da iza ovoga ne stoji BiH”, dodao je on.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=02&dd=18&nav_category=167&nav_id=1231835
“U mom pismu biće jasno rečeno da iza ovoga ne stoji BiH”, dodao je on.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=02&dd=18&nav_category=167&nav_id=1231835
Može li Izetbegović u lično ime da traži reviziju presude ili to mora da traži država BIH?
Koliko sam ja razumija traži se u ime žrtava.dzango wrote:Može li Izetbegović u lično ime da traži reviziju presude ili to mora da traži država BIH?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ko traži? Država ili Izetbegović?RayMabus wrote:Koliko sam ja razumija traži se u ime žrtava.dzango wrote:Može li Izetbegović u lično ime da traži reviziju presude ili to mora da traži država BIH?
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Premijerka Srbije: 'Ne mislim da je u Srebrenici bio genocid'
» Revizija tužbe BiH protiv Srbije će biti
» Milanović navodno negirao genocid u Srebrenici
» Novi uslov EU:Srbija da prizna genocid u Srebrenici
» Intervju Brnabić za DW: U Srebrenici se nije desio genocid
» Revizija tužbe BiH protiv Srbije će biti
» Milanović navodno negirao genocid u Srebrenici
» Novi uslov EU:Srbija da prizna genocid u Srebrenici
» Intervju Brnabić za DW: U Srebrenici se nije desio genocid
Page 2 of 3