pala prva javna nagodba , HDZ : MOST 1:1
Page 1 of 1
pala prva javna nagodba , HDZ : MOST 1:1
KAZIMIR BAČIĆ danas je u Saboru većinom glasova izabran za novog ravnatelja HRT-a. Za Bačića je glasalo 90 zastupnika.
Do odluke je došlo nakon što je MOST odlučio podržati HDZ-ov izbor, Kazimira Bačića, te odustati od svojeg kandidata Markote.
U zamjenu za pristanak MOST-a, HDZ se obvezao na smanjivanje HTV pretplate na 65 kuna.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/tko-je-kazimir-bacic-covjek-kojeg-je-hdz-postavio-za-novog-ravnatelja-hrta/951232.aspx
Do odluke je došlo nakon što je MOST odlučio podržati HDZ-ov izbor, Kazimira Bačića, te odustati od svojeg kandidata Markote.
U zamjenu za pristanak MOST-a, HDZ se obvezao na smanjivanje HTV pretplate na 65 kuna.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/tko-je-kazimir-bacic-covjek-kojeg-je-hdz-postavio-za-novog-ravnatelja-hrta/951232.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: pala prva javna nagodba , HDZ : MOST 1:1
svi zadovoljni
HDZ uvalio svoga covjeka na medij koji jos samo bakice s miljeticima na kockastim TV prate
MOST ispunio obecanje
a bakice dobile 15kn vise
HDZ uvalio svoga covjeka na medij koji jos samo bakice s miljeticima na kockastim TV prate
MOST ispunio obecanje
2014-04-12
Regoč-
2015-08-21
Regoč wrote:Smanjenje pretplate loš je potez.
znam , trebala bi biti veca , bar 300kn , po prijamniku
i zaposlit jos 1 000 ljudi , treba bit spreman
sto ako dodje papa ?
2014-04-12
Što se ovoga papana tiče, nek ne dolazi.
pišanje po sirotinji, smanjili na 65kn...prvi koji polije napalmom Prisavlje ima moj glas
2014-04-15
15 kuna?Dobit će bakice a i svi mi za to u vidu novih računa za plin,bar mi na sjeveru i Slavoniji koji se na njega grijemo.Koja banda,gledam dnevnik a bagra sa kacigama na tintari i u šapama lopata.Bog te što su postali radišni.debotoijusto wrote:svi zadovoljni
MOST ispunio obecanje
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:15 kuna?Dobit će bakice a i svi mi za to u vidu novih računa za plin,bar mi na sjeveru i Slavoniji koji se na njega grijemo.Koja banda,gledam dnevnik a bagra sa kacigama na tintari i u šapama lopata.Bog te što su postali radišni.debotoijusto wrote:svi zadovoljni
MOST ispunio obecanje
zato poskupljuje kad zavrsi sezona grijanj , do nove se naviknes
da poskupilo u 1 mjesec imao bi revoluciju...na internetima
2014-04-12
da,a kad ga treba pojeftiniti onda prvo pričekaju da sezona grijanja prođe.I pustimo revoluciju,ljudi radije brišu van iz ove mafijaške banana tvorevine.One koji ostanu čeka hanžekovićev mač.debotoijusto wrote:vili40 wrote:15 kuna?Dobit će bakice a i svi mi za to u vidu novih računa za plin,bar mi na sjeveru i Slavoniji koji se na njega grijemo.Koja banda,gledam dnevnik a bagra sa kacigama na tintari i u šapama lopata.Bog te što su postali radišni.debotoijusto wrote:svi zadovoljni
MOST ispunio obecanje
vili40-
2015-08-02
ja i moji mi ne plaćamo pretplatu ionako, može biti 15kn ili 200kn , nama sve jedno
Guest- Guest
debotoijusto wrote:vili40 wrote:15 kuna?Dobit će bakice a i svi mi za to u vidu novih računa za plin,bar mi na sjeveru i Slavoniji koji se na njega grijemo.Koja banda,gledam dnevnik a bagra sa kacigama na tintari i u šapama lopata.Bog te što su postali radišni.debotoijusto wrote:svi zadovoljni
MOST ispunio obecanje
darth_vader-
2014-04-17
i petrov zna nasmijati kmetiju... nije znao da predsjednik sabora baš i ne bi trebao šogoru sređivati nadzorne odbore.... inače lik nema kapaciteta ni da bude tajnik kućnog vijeća u visokoj prizemnici....s dva ulaza... i 3 stana, 1 u suterenu....
2015-08-08
Blamira se ko puckoskolac s tim pizdarijama...
darth_vader-
2014-04-17
hahahahahahahahahahahahahahahahahaha...Zaslužili ste da imate ovo što imate...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
Popustili liekovi opet, ha?red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahahaha...Zaslužili ste da imate ovo što imate...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Similar topics
» Kanada: Prva javna crna misa sotonističke crkve
» Dara iz Jasenovca - prva minuta prva srpska laž
» Izglasana nagodba za Agrokor
» Bankari nam opet prijete: Ili nagodba ili odlazimo iz zemlje
» javna rasprava o masovnoj procjeni vrijednosti nekretnina
» Dara iz Jasenovca - prva minuta prva srpska laž
» Izglasana nagodba za Agrokor
» Bankari nam opet prijete: Ili nagodba ili odlazimo iz zemlje
» javna rasprava o masovnoj procjeni vrijednosti nekretnina
Page 1 of 1