Socijalni test stvarnosti
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Socijalni test stvarnosti
weberu..ako savladas medvjeda srednje velicine,tek onda mozes ici protiv menea..tebe rjesim jednim bicepsom..jebote,185 i 90 cistih misica,sa refleksima mungosa..pa pojedem te sitnišu..
Guest- Guest
nadrkan?
zašto?
skužim lažovčinu na kilometar.
napiši nekaj na njemačkom
napiši koji prekvalifikacijski tečaj pohađaš.
di je ru(j)ka
?
zašto?
di je ru(j)ka
?
2014-12-30
mm da.pismejker wrote:weberu..ako savladas medvjeda srednje velicine,tek onda mozes ici protiv menea..tebe rjesim jednim bicepsom..jebote,185 i 90 cistih misica,sa refleksima mungosa..pa pojedem te sitnišu..
tak sam se usral da nnemrem srat
stanojko, daj majketi ne lupetaj.
2014-12-30
Pa ljut si nes..skakao bi u drobilicu za kamenje,bez potrebe...veber wrote:nadrkan?
zašto?
di je ru(j)ka
?
Jesam ti vec nesto obajstnio po pitanju laganja,nisi zapamtio?Pa rece da pamtis?? Evo ukratko..Vas nekoliko likova na Forumu niste zasluzili nis drugo osim lazi..E sad...na volju vam pustam da si džigeru pojedete sto je laz a sto ne...zabavlja me vase koprcanje i mucenje,a evo,jos niste nacisto niti da li sam Bogomdani ili ne..
Lik vas je guzlacio pravo u bebu..cisto forumska zajebancija..Cemu tak oto zestoko dozivljavate??Ono,ti si jednom rekao da strogo pazis na ono sto govoris i stitis privatnost..dakle u sustini muljas i lazes,ali ja nisam iskompleksiran,pa niti ne ocekujem da netko govori ovdje istinu,a i zato bi..?
Zasto bih napisao to sto trazis?Oni forumasi koji trebaju znati,znaju..Tebe jebe sto smatras da ti se mora istina podastrijeti,a ja smatram da je nisi zasluzio..
Etoc..
Guest- Guest
a majketisuncove..toliko fobija od Srba..strasno..Sto bi radio primjer da ti pokazem domovnicu i familijske papire do 5 koljena,a ono niti traga Srbima?..veber wrote:mm da.pismejker wrote:weberu..ako savladas medvjeda srednje velicine,tek onda mozes ici protiv menea..tebe rjesim jednim bicepsom..jebote,185 i 90 cistih misica,sa refleksima mungosa..pa pojedem te sitnišu..
tak sam se usral da nnemrem srat
stanojko, daj majketi ne lupetaj.
Guest- Guest
stanoje, beri briga, lepo ti drkaj i pohađaj tečaj prekvalifikacije.
sic rnsit gloria mundi
sic rnsit gloria mundi
2014-12-30
eeee, zaboravih. snajperisto i manageru u audiju
di je rujka?
(drkaš na rujku ili drkaš solo?)
di je rujka?
2014-12-30
etoc na..Weberu,ti si jedan jako konfliktan lik...pun si negative ... kao da ti je zivot isprazan..
Imas one izljeve pozitiva negativa..zto nbe sluti na dobro..
Imas one izljeve pozitiva negativa..zto nbe sluti na dobro..
Guest- Guest
weberu,to tebe ne treba zamarati,jel,ili sam ti suvise vazan u zivotu??veber wrote:eeee, zaboravih. snajperisto i manageru u audiju
di je rujka?
Brini ti kako da sto vise toga doli izgradis i kupis,da ti Jastreb jednog dana to pohara....
Guest- Guest
ti si keten, onako, odokativno.
nepismen po defaultu.
pedofil po izboru
i tako to
daj jebemu, s gugla natipkaj bauštelski jezik.
ono:; ih bin kretnus aus bosnija und ih šprahe niht dojče, ih bin idioten undd ih bin švergevine in audi.
ih šprahe dojč veri vel.
nepismen po defaultu.
pedofil po izboru
i tako to
daj jebemu, s gugla natipkaj bauštelski jezik.
ono:; ih bin kretnus aus bosnija und ih šprahe niht dojče, ih bin idioten undd ih bin švergevine in audi.
ih šprahe dojč veri vel.
2014-12-30
E sad fino,nosi se u onu septicku rupu iz koje si ispuzao.. psu dosadni..ne da si glup,nego si i dosadan kao proljev.lopov,prevarant,i kradljivac tudjih proijekata...u takvoj fukojebini,samo ghamad kao ti i moze uspjevati...Ono,nadasve svega si dosadan,a lijepe rijeci samo onako redi radi uzvracam..
Patoloski si slucaj,zato svaka zena pobjegne od tebea,a i dijete odvede,jer,svasta takvim likovima kao ti moze pasti na pamet,jebal ibi i vlastitu ...BEEEEEEP..!!! Ajd sad odhebi..dosadan si..Dam te Longiju da te jednom nogom isuta kao majmuna..Išššš...
Patoloski si slucaj,zato svaka zena pobjegne od tebea,a i dijete odvede,jer,svasta takvim likovima kao ti moze pasti na pamet,jebal ibi i vlastitu ...BEEEEEEP..!!! Ajd sad odhebi..dosadan si..Dam te Longiju da te jednom nogom isuta kao majmuna..Išššš...
Guest- Guest
nis ti živla u željezari... koliko je lako bilo kući bos doći...maggie13 wrote:Nije bilo ovih bolesnih poriva i beskrupuloznosti..to je donio opci "napredak" i socijalne promjene.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Imal kod vas ikakve vise industrije?michaellcmacha wrote:nis ti živla u željezari... koliko je lako bilo kući bos doći...maggie13 wrote:Nije bilo ovih bolesnih poriva i beskrupuloznosti..to je donio opci "napredak" i socijalne promjene.
Guest- Guest
Stvarnost je iluzija...
red wolf-
2016-02-10
mala treba vjezbati,ovakvo malteritranje je odlicna motivacija,kasnije uhvatiti te dve jednu po jednu i vratiti im milo za drago
Guest- Guest
cujred wolf wrote:Stvarnost je iluzija...
odkad
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» PSIHO-TEST… Riješite test i provjerite koji ste političar
» Ono za što me se tereti, u stvarnosti se i dogodilo
» Crtica iz alternativne stvarnosti
» Socijalni stanovi
» Madurov socijalni paradajz
» Ono za što me se tereti, u stvarnosti se i dogodilo
» Crtica iz alternativne stvarnosti