Odlaze zauvijek
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Odlaze zauvijek
nekoliko valova iseljavanja isušilo je ov prostor od poduzetnih ljudi, tito je pobio inteligentnije, država će držati bogate podalje...još je vode i dobro.
aben- Posts : 35490
2014-04-16
Zaboravlja se da je ovdje Crkva odigrala ključnu ulogu držeći lopovima lojtre, ona je ovdje suodgovorna jer je poticala, pomagala i podržavala nered, kriminal, korupciju, zatupljavanje te degradaciju u svakom smislu
Kermit-
2014-04-17
đe je marcus?desecration_smile wrote:
rijesili smo se sore? odlicno :^^ ajmo sad marcusa ubacit u taj let
2014-04-15
ovo je predaleko od istine...čuj Crkva...tamo se ljudi najgoremu uče...asilovski wrote:Zaboravlja se da je ovdje Crkva odigrala ključnu ulogu držeći lopovima lojtre, ona je ovdje suodgovorna jer je poticala, pomagala i podržavala nered, kriminal, korupciju, zatupljavanje te degradaciju u svakom smislu
2014-04-15
....crkva ne gleda od koga dobija lovu..oni nisu proizvodna grana..oni se financiraju od donacija...nije to samo kod nas..pa financijeri katolicke crkve sto se tice donacija recimo u italiji,americi su upravo mafijasi...koji tim donekle zele oprat savjest....tako je i slucaj kod nas..kad ti dođe recimo covjek u zupni ured...i donese cek npr..sa pola milijuna kuna...jbg..ne pitas ga tko je ni ko je...to ej an dragovoljnoj bazi..asilovski wrote:Zaboravlja se da je ovdje Crkva odigrala ključnu ulogu držeći lopovima lojtre, ona je ovdje suodgovorna jer je poticala, pomagala i podržavala nered, kriminal, korupciju, zatupljavanje te degradaciju u svakom smislu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
upravo to...na ovom prostoru je intelektualna elita stradavala zadnjih 100 godina, i to ono udarnički, hoćeš u ratu hoćeš u miru...zauzvrat dobili smo paradigmu nove elite "use nase i podase" koja se vremenom stvarala i istisnula i ono malo potentnog stanovništva koje je preživjeloaben wrote:nekoliko valova iseljavanja isušilo je ov prostor od poduzetnih ljudi, tito je pobio inteligentnije, država će držati bogate podalje...još je vode i dobro.
negativna selekcija na djelu, da svakako
2014-04-15
sve je manje perja pa je sve manje i onog 'u se na se i po da se'...a 'gladnih' usta mnogo...zato i takve makljaze u strankama na lokalnim nivoima...nitko s evise ne zadovolja sa nekom sitnijom uredskom foteljom..gdje ti place vise ne garantiraju lagodniji zivot ko nekad..svi sad pikiraju na najvise i bolja placena mjesta..i kako rekoh malo mjesta a puno 'gladnih' ustan_razbojnik wrote:upravo to...na ovom prostoru je intelektualna elita stradavala zadnjih 100 godina, i to ono udarnički, hoćeš u ratu hoćeš u miru...zauzvrat dobili smo paradigmu nove elite "use nase i podase" koja se vremenom stvarala i istisnula i ono malo potentnog stanovništva koje je preživjeloaben wrote:nekoliko valova iseljavanja isušilo je ov prostor od poduzetnih ljudi, tito je pobio inteligentnije, država će držati bogate podalje...još je vode i dobro.
negativna selekcija na djelu, da svakako
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Iseljavanje je samo 50% problema Hr , puno veci po mom mišljenju bit ce krah nataliteta jer tu nema niti rasprave buduci da .....jednostavno nema toga o čemu bi raspravljao jer se nije rodilo ....jbga ja imam par stanova , situiran sam samo tako al ženske počele glumit a ja od glave do pete cisti patrijah i samo se blokirao i deset godina nejebica i nepada mi na pamet imat išta s ženama ....oceš matrijahalnu imperiju ? Eto ti je , mogao sam imat dvoje troje djece a sad cu i cete imat kuraz.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Iskreno ja želim da se ovo raspadne šta prije , da se sve iseli da krahira natalitet itd itd itd ....ovo vam je matrijahalna imperija a ja u takvom društvu nemam šta radit i želim mu SMRT.
Tako da to iseljavanje i krah nataliteta i to sve gdje vodi ide meni na mlin .....ja vam sigurno necu napravit dijete il više njih ako znam da time hranim sistem koji se zove matrijahalna imperija i da ce mi djeca odrastati u istom .....NEMA ŠAMSE ....ZABORAVI.
Tako da to iseljavanje i krah nataliteta i to sve gdje vodi ide meni na mlin .....ja vam sigurno necu napravit dijete il više njih ako znam da time hranim sistem koji se zove matrijahalna imperija i da ce mi djeca odrastati u istom .....NEMA ŠAMSE ....ZABORAVI.
2014-04-11
o jebiga, uvijek ista prica, nisu sve zene emancipirane.. stvar je u tebi ne nekom sistemu, uvijek je u nama stvar..
To pitanje je toliko glupavo pošto ga postavljaš nekome tko ti se prestavio kao dio Asthar komande ....hmmm kome ....a šta ja znam ....možda prodam na kraju ....možda ostavim nekome da ima .....nevidim uopce bitnost tog pitanja.desecration_smile wrote:
i kome ostavljas stanove nihilisto?
2014-04-11
Naravno da je stvar u meni : neželim plesati kako svijet oce.desecration_smile wrote:
o jebiga, uvijek ista prica, nisu sve zene emancipirane.. stvar je u tebi ne nekom sistemu, uvijek je u nama stvar..
2014-04-11
ove neemancipirane su zauzete jbgdesecration_smile wrote:
2014-04-15
Vjeruj mi da ti je to glupa rasprava jer bila ona emanicipirana ili ne ako dođe do rastave djeca uvijek idu njoj a meni alimentacija ....tako da mi baš i neigra jel emanicpirana ili ne .....zakon je na njihovoj strani bila ista emanicpirana ili ne.n_razbojnik wrote:ove neemancipirane su zauzete jbgdesecration_smile wrote:
2014-04-11
RayMabus wrote:Naravno da je stvar u meni : neželim plesati kako svijet oce.desecration_smile wrote:
ako ne možeš promijeniti svijet prema sebi, mijenjaj sebe prema svijetu
Guest- Guest
A kad je to drvo ( obicni ljudi ) moglo skovati dijamant ( Asthar komandu ) ?Noor wrote:RayMabus wrote:Naravno da je stvar u meni : neželim plesati kako svijet oce.desecration_smile wrote:
2014-04-11
Smiješna si , ovaj svijet je Matrix .....egzistencijalni problemi su ti nametnuti od strane elita .....oceš da se ja tome prilagođavam ?Noor wrote:RayMabus wrote:
Naravno da je stvar u meni : neželim plesati kako svijet oce.
You are very funny.
2014-04-11
ma nisi lud, neka je tebi dobro i ovakoRayMabus wrote:Smiješna si , ovaj svijet je Matrix .....egzistencijalni problemi su ti nametnuti od strane elita .....oceš da se ja tome prilagođavam ?Noor wrote:RayMabus wrote:
Naravno da je stvar u meni : neželim plesati kako svijet oce.
You are very funny.
Guest- Guest
Ma da nisam lud , samo sam prije 10 dana razvalio sve živo oko sebe ..eto šteta 5800 kn ( navodno je bila 8500 al se ispotavilo da je ipak manje )...sve platijo ...dobro nisam krivicnu popušijo , direktor se založio za mene ...u ponedjeljak me vozi u psihijatra ...Dodiga ....hr sabornik , šef KBC Split .....spušio otkaz i još se mogu tuc nogom u guzicu ...platio štetu i uzeo razbijeno dakle opet nešto ce se iskoristit i otkaz dobio i izvukao se bez krivicne i samo prekršajna za remecenje javnog reda i mira ...to ka nešto 700 kn ....jok nisam ja lud ...ti si.
2014-04-11
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» 11/9/2001, sjećanje na žrtve i dan koji je svijet promijenio zauvijek
» Ma je'l moguce?Vlatka Pokos ostaje zauvijek u zaostaloj,primitivnoj Hrvatskoj
» Kuna zauvijek odlazi u povijest
» New York je zauvijek umro, evo i zašto
» Erdogan: Turski vojnici zauvijek će biti na Kipru
» Ma je'l moguce?Vlatka Pokos ostaje zauvijek u zaostaloj,primitivnoj Hrvatskoj
» Kuna zauvijek odlazi u povijest
» New York je zauvijek umro, evo i zašto