Blagajnice će zamijeniti mladi za 2.620 kuna
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Blagajnice će zamijeniti mladi za 2.620 kuna
Potpis..Noor wrote:ovo nije istina, iako si i mene osobno duboko uvrijedio, prešla sam preko toga i kad si neopterećen islamom i kršćastvom, ugodno si društvo.govinda wrote:Kajo, samo psuj, nisi ni ban dobila, za to sto si ti napisala ja dobijem automatski 3 dana banovanja...dakle, ti si Hrvatica pa mozes mene ovdje vrijedjati, ja sam musliman i moram da sutim ovdje, ionako svima idem na zivce sto sam uopste ovdje...kaja wrote:a zašto bi meni ako neće tebi ništa, iako si nekoliko puta ponovio da ti i nije žao ukoliko takve kao ja raznesu islamski teroristi koji su zapravo izazvani, ne bi oni da nisu izazvanigovinda wrote:Ma slobodno mi psuje, nece ti niko nista ovdje, ti si Hrvatica...kaja wrote:
neću više. nisam više u tom raspoloženju
i i dalje pišeš slobodno
u americi bi ti prije sat vremena pokucali na vrata i već bi letio za guatanamo zavezan
ovdje vidim možeš
Guest- Guest
Mjera je na godinu dana, a što poslije s tom osobom koja se prijavljuje na Zavod. Nitko ne piše da nakon te mjere osoba godinu dana ne može koristiti druge mjere.
S ovim se ništa ne riješava dugoročno. Dakako da svim mladima godina dana stalnih prihoda pa makar ona bila minimalac odgovara, jer smo se naučili na mrvice i sretni s njima. No, što poslije?
S ovim se ništa ne riješava dugoročno. Dakako da svim mladima godina dana stalnih prihoda pa makar ona bila minimalac odgovara, jer smo se naučili na mrvice i sretni s njima. No, što poslije?
Guest- Guest
Baš to, ova će ih mjera potaknuti da što prije odu.asilovski wrote:ne znam baš, mladi će prije raditi za 1500 eura u Koelnu nego biti robovi u Kauflandu ili Konzumu
Trinity-
2014-04-17
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Dionica Leda pala s 11 tisuća kuna na 269 kuna, Zvijezde s 4400 na 35 kuna
» Konzumova obuka učenika za blagajnice
» Narodne novine prodaju Šukerove kineske kišobrane za 325 kuna, a u minusu su 11,1 milijuna kuna
» šetnja po Dubrovačkim zidinama je 200 kuna po osobi, a 65 kuna za Vodotoranj je previše. Nije. Mislim da je trebalo biti i skuplje!
» BIZARNE KAZNE U PROMETU Za blatne gume 1000 kuna, za otvoren prozor ili uključen motor nakon izlaska iz auta 300 kuna
» Konzumova obuka učenika za blagajnice
» Narodne novine prodaju Šukerove kineske kišobrane za 325 kuna, a u minusu su 11,1 milijuna kuna
» šetnja po Dubrovačkim zidinama je 200 kuna po osobi, a 65 kuna za Vodotoranj je previše. Nije. Mislim da je trebalo biti i skuplje!
» BIZARNE KAZNE U PROMETU Za blatne gume 1000 kuna, za otvoren prozor ili uključen motor nakon izlaska iz auta 300 kuna
Page 4 of 4