'Na jesen početak gradnje Pelješkog mosta'
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: 'Na jesen početak gradnje Pelješkog mosta'
Sad će most... samo što nije.
Sjećam se Sanadera, erinog miljenika, kako je obećavao početak gradnje mosta.
Sjećam se Sanadera, erinog miljenika, kako je obećavao početak gradnje mosta.
provocator- Posts : 5404
2015-08-11
Neovisno o politici, most ce prije ili kasnije biti izgrađen.
2014-04-12
Pa bude.. taman kada i BiH uđe u EU i kada taj most neće imati nikakvog smisla.maggie13 wrote:Neovisno o politici, most ce prije ili kasnije biti izgrađen.
bude prije i imat ce uvijek.provocator wrote:Pa bude.. taman kada i BiH uđe u EU i kada taj most neće imati nikakvog smisla.maggie13 wrote:Neovisno o politici, most ce prije ili kasnije biti izgrađen.
2014-04-12
maggie13 wrote:Neovisno o politici, most ce prije ili kasnije biti izgrađen.
prije kasnije nego prije
a e.maggie13 wrote:Neovisno o politici, most ce prije ili kasnije biti izgrađen.
dogodine u izraelu.
preko mosta, of kors...
sitting_bull-
2015-09-28
"Izgradnja ceste do Dubrovnika vraćanje je duga hrvatskom jugu i nema toga tko će nas spriječiti da bismo je završili, kao i toga tko bi spriječio da sagradimo Pelješki most"... govorio je gospon Sanader a ja se toga sjećam ko jučer.maggie13 wrote:bude prije i imat ce uvijek.provocator wrote:Pa bude.. taman kada i BiH uđe u EU i kada taj most neće imati nikakvog smisla.maggie13 wrote:Neovisno o politici, most ce prije ili kasnije biti izgrađen.
Da, taj je jedini ostvariv, ostalo su samo moje želje ili projekti za daleku budućnost.speare_shaker wrote:Regoč wrote:E, most do svakoga otoka. Recimo, Trogir - Šolta - Brač; na drugu stranu od Brača do kopna; od Brača na Hvar pa s Hvara na kopno; s Pelješca na Korčulu. A posla za građevince...
A sad ozbiljno.
Realno, od svega ovoga što si nabrojao će biti izgrađen jedino most između Pelješca i Korčule. Doduše, taj bi se projekt mogao oduljiti, čak i više od ovog pelješkog. No, zbog bolje povezanosti sa kopnom bi turizam na Korčuli mogao doslovce procvasti.
Ali ne pamtiš što je bilo jutros? Ima to svoje ime.provocator wrote:"Izgradnja ceste do Dubrovnika vraćanje je duga hrvatskom jugu i nema toga tko će nas spriječiti da bismo je završili, kao i toga tko bi spriječio da sagradimo Pelješki most"... govorio je gospon Sanader a ja se toga sjećam ko jučer.maggie13 wrote:bude prije i imat ce uvijek.provocator wrote:Pa bude.. taman kada i BiH uđe u EU i kada taj most neće imati nikakvog smisla.maggie13 wrote:Neovisno o politici, most ce prije ili kasnije biti izgrađen.
Osim Bugarske najgora članica EU heheh umjesto reformi debilni most, pa u biti normalno što je nešto gluplje u datom trenutku to ovaj narod više veselimaggie13 wrote:Neovisno o politici, most ce prije ili kasnije biti izgrađen.
Kermit-
2014-04-17
dzango wrote:Kako bre nemate a svaka turistička sezona vam rekordna? Prošlu ste uzeli 10 milijardi. Srbija je u mnogo gorem čabru a napravili su 2 mosta samo u Beogradu u zadnjih 10 godina.marcellus wrote:dzango wrote:Retoričko pitanje jedan most? Je l' ga od zlata pravite?marcellus wrote:dzango wrote:A koji kurac ne napravite taj most više? Nije od zlata.
a koji kurac vučić ne digne plate na 500 evra?
Pitanje je retoričko kao i ono prvo...
košta pare a para znaš da nemamo
Vidim da još nisi bio u Hrvatskoj, nakon 95.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Od 1988. Gotov most?Eroo wrote:dzango wrote:Kako bre nemate a svaka turistička sezona vam rekordna? Prošlu ste uzeli 10 milijardi. Srbija je u mnogo gorem čabru a napravili su 2 mosta samo u Beogradu u zadnjih 10 godina.marcellus wrote:dzango wrote:Retoričko pitanje jedan most? Je l' ga od zlata pravite?marcellus wrote:
a koji kurac vučić ne digne plate na 500 evra?
Pitanje je retoričko kao i ono prvo...
to zadnji put bio kao grobar?dzango wrote:Od 1988. Gotov most?Eroo wrote:dzango wrote:Kako bre nemate a svaka turistička sezona vam rekordna? Prošlu ste uzeli 10 milijardi. Srbija je u mnogo gorem čabru a napravili su 2 mosta samo u Beogradu u zadnjih 10 godina.marcellus wrote:dzango wrote:
Retoričko pitanje jedan most? Je l' ga od zlata pravite?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Mlao tako, malo na moru.vuksadinare wrote:to zadnji put bio kao grobar?dzango wrote:Od 1988. Gotov most?Eroo wrote:dzango wrote:Kako bre nemate a svaka turistička sezona vam rekordna? Prošlu ste uzeli 10 milijardi. Srbija je u mnogo gorem čabru a napravili su 2 mosta samo u Beogradu u zadnjih 10 godina.marcellus wrote:
di si bio kao grobar?..garantiram ili u zg ili u osijeku..u splitu vas je malo bilo uvijek..dzango wrote:Mlao tako, malo na moru.vuksadinare wrote:to zadnji put bio kao grobar?dzango wrote:Od 1988. Gotov most?Eroo wrote:dzango wrote:
Kako bre nemate a svaka turistička sezona vam rekordna? Prošlu ste uzeli 10 milijardi. Srbija je u mnogo gorem čabru a napravili su 2 mosta samo u Beogradu u zadnjih 10 godina.
2015-09-08
Da. Ja sam išao kad me ekipa pokupi. Jebalo mi se da nešto planiram.vuksadinare wrote:di si bio kao grobar?..garantiram ili u zg ili u osijeku..u splitu vas je malo bilo uvijek..dzango wrote:Mlao tako, malo na moru.vuksadinare wrote:to zadnji put bio kao grobar?dzango wrote:Od 1988. Gotov most?Eroo wrote:
Drugi vitrovi sad pušu, druže ...Nisi se još pomirija s time?provocator wrote:"Izgradnja ceste do Dubrovnika vraćanje je duga hrvatskom jugu i nema toga tko će nas spriječiti da bismo je završili, kao i toga tko bi spriječio da sagradimo Pelješki most"... govorio je gospon Sanader a ja se toga sjećam ko jučer.maggie13 wrote:bude prije i imat ce uvijek.provocator wrote:Pa bude.. taman kada i BiH uđe u EU i kada taj most neće imati nikakvog smisla.maggie13 wrote:Neovisno o politici, most ce prije ili kasnije biti izgrađen.
2016-07-22
100.-tinjak ih jezvršeno u zadnjih 10.-tak godina. Bez nepovratnih sredstava.dzango wrote:Od 1988. Gotov most?Eroo wrote:dzango wrote:Kako bre nemate a svaka turistička sezona vam rekordna? Prošlu ste uzeli 10 milijardi. Srbija je u mnogo gorem čabru a napravili su 2 mosta samo u Beogradu u zadnjih 10 godina.marcellus wrote:dzango wrote:
Retoričko pitanje jedan most? Je l' ga od zlata pravite?
2016-07-22
Mašala. A što ovaj ne napravite?Eroo wrote:100.-tinjak ih jezvršeno u zadnjih 10.-tak godina. Bez nepovratnih sredstava.dzango wrote:Od 1988. Gotov most?Eroo wrote:dzango wrote:Kako bre nemate a svaka turistička sezona vam rekordna? Prošlu ste uzeli 10 milijardi. Srbija je u mnogo gorem čabru a napravili su 2 mosta samo u Beogradu u zadnjih 10 godina.marcellus wrote:
dziprije 1 godinu
Umrite vise....
Odgovori
11
Kermit-
2014-04-17
...ja sam mahom isao direktno sa provoda subotom navecer..nisam ni isao doma ..ono prvo brijacina po kulusicu,lapidariju ili kakvom bircu..onda priblizavamo se glavnom kolodvoru..'gle igra hajduk ili dinamo u beogradu..hajmo'...onda od nas 5.6...pola nas ode...dođem u ponedjeljak ujutro...a teta pizdi..jer su mi starci tad za juge vani radili...dođem strgan a moram u skolu...pa odmah nesto u cvalje i ravno skola..tri dana ne spavas..ali isplatilo se...nema tog adrenalina..dzango wrote:Da. Ja sam išao kad me ekipa pokupi. Jebalo mi se da nešto planiram.vuksadinare wrote:di si bio kao grobar?..garantiram ili u zg ili u osijeku..u splitu vas je malo bilo uvijek..dzango wrote:Mlao tako, malo na moru.vuksadinare wrote:to zadnji put bio kao grobar?dzango wrote:
Od 1988. Gotov most?
2015-09-08
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Raspada se izgradnja pelješkog mosta
» Otvoren natječaj za izgradnju Pelješkog mosta
» Prolazak prvog kruzera ispod Pelješkog mosta
» GALERIJA: Napredak izgradnje Pelješkog mosta od blizu
» VIDEO: NAJSPEKTAKULARNIJE SNIMKE S GRADILIŠTA PELJEŠKOG MOSTA DOSAD
» Otvoren natječaj za izgradnju Pelješkog mosta
» Prolazak prvog kruzera ispod Pelješkog mosta