Asange: u SAD-u je počeo državni udar
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Asange: u SAD-u je počeo državni udar
Je,ali to ne znaci da ne bi mogao postati neki promil kažujalitisa..ono,metak zalutooo... ..Kanada nije ti daleko..jedan bout sa survival-packom i rezervom goriva,negdje dobro skriven,zlu ne trebalo..
Guest- Guest
a znas i da se Ćamuge pretvaraju u zivu napast i zlo,kad je neka tarapana...kradje,provale,nasilnistva,unistavanje...
Guest- Guest
spreman je medo i na to,kosac kosi i ne pita,no ima i medo self defense taktike,nije bas lak zalogaj
Guest- Guest
znam no braca Chesi ce nam tu pomocipismejker wrote:a znas i da se Ćamuge pretvaraju u zivu napast i zlo,kad je neka tarapana...kradje,provale,nasilnistva,unistavanje...
Guest- Guest
Meni je na prvom mjestu Hrvatska. Onda duugo ništa, pa tek onda ja.
crvenkasti-
2014-04-17
hehehehehe..ovi pasu mojoem glucku 21...ko skrojeni..
Guest- Guest
9 mm najzastupljeniji kalibar jebigapismejker wrote:hehehehehe..ovi pasu mojoem glucku 21...ko skrojeni..
Guest- Guest
je,ali 45 AUTO je najbolji defence izbor..cupa ti neprijatelja iz obuce..sve zaustavlja u mjestu..Ground Biscuits wrote:9 mm najzastupljeniji kalibar jebigapismejker wrote:hehehehehe..ovi pasu mojoem glucku 21...ko skrojeni..
Guest- Guest
to jest samo ja ipak mislim da ce 18 metaka 9 mm odraditi posao bolje od 6 metaka 45,inace ljubitelj sam revolvera ali razum je prevagnuo na drugu stranupismejker wrote:je,ali 45 AUTO je najbolji defence izbor..cupa ti neprijatelja iz obuce..sve zaustavlja u mjestu..Ground Biscuits wrote:9 mm najzastupljeniji kalibar jebigapismejker wrote:hehehehehe..ovi pasu mojoem glucku 21...ko skrojeni..
Guest- Guest
Kojih 6 metaka..?? pogledaj Gluck gen4 21auto..do 13 metaka..Ground Biscuits wrote:to jest samo ja ipak mislim da ce 18 metaka 9 mm odraditi posao bolje od 6 metaka 45,inace ljubitelj sam revolvera ali razum je prevagnuo na drugu stranupismejker wrote:je,ali 45 AUTO je najbolji defence izbor..cupa ti neprijatelja iz obuce..sve zaustavlja u mjestu..Ground Biscuits wrote:9 mm najzastupljeniji kalibar jebigapismejker wrote:hehehehehe..ovi pasu mojoem glucku 21...ko skrojeni..
Devetka ti prostrijeli neprijatelja,a on te jos uspije pospremiti pod zemlju..Nisi na fronti sunca ti ..U prmjeru,kad ti netko upadne u kucu,najbitnije ti je da ako je moguce prvim metkom ga smiris..ti govoris o nekoj filmskoj pucnjavi..
Guest- Guest
asilovski wrote:https://www.rt.com/op-edge/377511-democrats-neocons-allied-against-trump/
smeće ekipa
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ne citiraj me parcijalno. Uostalom, te se promjene još nisu zbile da bi bile nepovratne. Na nama je da mudro i bez zalietanja brodimo svjetkim političkim morem.speare_shaker wrote:Regoč wrote:sve se vraća na staro.
Ne, ili barem ne na neki dulji rok. Staro je već potrošeno, (kao što je Milanović potrošen zbog čega je i izgubio izbore) i nitko normalan ne vjeruje u dugoročnu održivost takvih riješenja. Pokušaj povratka na staro bi lako moguće završio kao onaj famozni operetni puč Genadija Janajeva i društva u kolovozu 1991. godine u SSSR-u, koji je zapravo bio pokušaj povratka na stare odnose. Zna se kako je i to završilo, a zna se i zašto. Zato jer je u međuvremenu broj onih koji više nisu vjerovali u održivost starih riješenja ne samo jako porastao nego i postao velika većina.
Zato i vjerujem u atentat.asilovski wrote:Plenki je aparačik koji nema svoje mišljenje već sinekuru, drugo ako Trumpa smjene ništa neće biti kao prije dapače to će biti nešto neviđeno u zadnjih 300 godina, osim toga to neće proći kod 50% SAD-a, a i sam položaj SAD-a će biti trajno i strahovito poljuljan...to bi bio ključan moment u povijesti zapada, da ne govorim da bi došlo do uvođenja otvorene tiranije i kontrole sa svim što slijedi ili kako kaže onaj pajac globalista došli bi u "jednakiji svijet"Regoč wrote:Zato i kažem da se Epi i ekipa prerano raduju. Promjene u svjetskoj politici daleko su od sigurnih i ne trebamo se zalietati. Ako Trumpa opozovu ili ubiju (tipujem na potonje), sve se vraća na staro. E, tu je Plenky mudro zarežal protv Rusije. Ako Trump ostane (u što ne vjerujem), posut ćemo se pepelom, ionako smo nevažni pa nam nitko neće zamjeriti.asilovski wrote:Ovo je jak opasna situacija, jer su silnice koje stoje iza toga strahovito jake i maliciozneRegoč wrote:To je ta elita, establišment koji se osjetil ugroženim i čini sve da oblati Trumpa i svrgne ga s vlasti.asilovski wrote:https://www.rt.com/op-edge/377511-democrats-neocons-allied-against-trump/
Zato su tu Michael Moore i Rada Borić da uvjere ljude kako je Trumpovo umorstvo nužno za boljitak čovječanstva.asilovski wrote:Uprav to, zapravo pokušajem "vraćanaj na staro" odnosno potrošenim idejama sa potrošenim ljudima kao Hillary ili McCain napravili bi suprotno od očekivanog, te bi uništili svoj ioanako poljuljan položajspeare_shaker wrote:Regoč wrote:sve se vraća na staro.
Ne, ili barem ne na neki dulji rok. Staro je već potrošeno, (kao što je Milanović potrošen zbog čega je i izgubio izbore) i nitko normalan ne vjeruje u dugoročnu održivost takvih riješenja. Pokušaj povratka na staro bi lako moguće završio kao onaj famozni operetni puč Genadija Janajeva i društva u kolovozu 1991. godine u SSSR-u, koji je zapravo bio pokušaj povratka na stare odnose. Zna se kako je i to završilo, a zna se i zašto. Zato jer je u međuvremenu broj onih koji više nisu vjerovali u održivost starih riješenja ne samo jako porastao nego i postao velika većina.
to bi bilo jos gore, nikad vise amerika ne bi bila ono sto je sad cak I da prode bez rataRegoč wrote:Zato i vjerujem u atentat.asilovski wrote:Plenki je aparačik koji nema svoje mišljenje već sinekuru, drugo ako Trumpa smjene ništa neće biti kao prije dapače to će biti nešto neviđeno u zadnjih 300 godina, osim toga to neće proći kod 50% SAD-a, a i sam položaj SAD-a će biti trajno i strahovito poljuljan...to bi bio ključan moment u povijesti zapada, da ne govorim da bi došlo do uvođenja otvorene tiranije i kontrole sa svim što slijedi ili kako kaže onaj pajac globalista došli bi u "jednakiji svijet"Regoč wrote:Zato i kažem da se Epi i ekipa prerano raduju. Promjene u svjetskoj politici daleko su od sigurnih i ne trebamo se zalietati. Ako Trumpa opozovu ili ubiju (tipujem na potonje), sve se vraća na staro. E, tu je Plenky mudro zarežal protv Rusije. Ako Trump ostane (u što ne vjerujem), posut ćemo se pepelom, ionako smo nevažni pa nam nitko neće zamjeriti.asilovski wrote:Ovo je jak opasna situacija, jer su silnice koje stoje iza toga strahovito jake i maliciozneRegoč wrote:
To je ta elita, establišment koji se osjetil ugroženim i čini sve da oblati Trumpa i svrgne ga s vlasti.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Bitna je medijska priprema javnosti, Michael Moore i Rada Borić uvjerit će narod da je Trump Zlo i da je njegova smrt spas za čovječanstvo.Ringo10 wrote:Trump do kraja mandata ostati NECE.Regoč wrote:Zato i kažem da se Epi i ekipa prerano raduju. Promjene u svjetskoj politici daleko su od sigurnih i ne trebamo se zalietati. Ako Trumpa opozovu ili ubiju (tipujem na potonje), sve se vraća na staro. E, tu je Plenky mudro zarežal protv Rusije. Ako Trump ostane (u što ne vjerujem), posut ćemo se pepelom, ionako smo nevažni pa nam nitko neće zamjeriti.asilovski wrote:Ovo je jak opasna situacija, jer su silnice koje stoje iza toga strahovito jake i maliciozneRegoč wrote:To je ta elita, establišment koji se osjetil ugroženim i čini sve da oblati Trumpa i svrgne ga s vlasti.asilovski wrote:https://www.rt.com/op-edge/377511-democrats-neocons-allied-against-trump/
A na koji nacin ce ga skinuti, vidjet cemo.
Ali ako se to dogodi Posebno ako ga likvidiraju, to ce biti tacka bez povratka i stvari vise nikada nece biti iste. Nije ovo vrijeme ni Kenedija ni Nixona. Prturjecnosti u americkom drustvu su mnogo ostrije i izrazenije nego tada.
mislio sam da divnis o revolverima,nema veze,ma dobro,jebiga pazi,odes na strijeljanu i ispalis par stotina metaka 45 ili 9 mm pa vidi koliko ce to kostati,nisam ja onaj rokefeler,ameri uglavnom ponesu malokalibarske puce koje su jeftine i sa tim puskarajupismejker wrote:Kojih 6 metaka..?? pogledaj Gluck gen4 21auto..do 13 metaka..Ground Biscuits wrote:to jest samo ja ipak mislim da ce 18 metaka 9 mm odraditi posao bolje od 6 metaka 45,inace ljubitelj sam revolvera ali razum je prevagnuo na drugu stranupismejker wrote:je,ali 45 AUTO je najbolji defence izbor..cupa ti neprijatelja iz obuce..sve zaustavlja u mjestu..Ground Biscuits wrote:9 mm najzastupljeniji kalibar jebigapismejker wrote:hehehehehe..ovi pasu mojoem glucku 21...ko skrojeni..
Devetka ti prostrijeli neprijatelja,a on te jos uspije pospremiti pod zemlju..Nisi na fronti sunca ti ..U prmjeru,kad ti netko upadne u kucu,najbitnije ti je da ako je moguce prvim metkom ga smiris..ti govoris o nekoj filmskoj pucnjavi..
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Državni udar u Nigeru
» Stiže državni udar u Venezueli
» Jordan: spriječen saudijski državni udar
» SAD: krenio državni udar protiv Trumpa!?!
» Udar na državni proračun od 3,5 milijardi kuna
» Stiže državni udar u Venezueli
» Jordan: spriječen saudijski državni udar
» SAD: krenio državni udar protiv Trumpa!?!
» Udar na državni proračun od 3,5 milijardi kuna
Page 2 of 3