Koli poludi....veleposlanici(neki) fuck off
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Koli poludi....veleposlanici(neki) fuck off
http://www.vecernji.hr/hrvatska/nisam-dopustila-niti-cu-ikad-dopustiti-rastakanje-institucija-krsenje-zakonitosti-ili-bilo-kakvu-vrstu-pritiska-1149786
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Koli poludi....veleposlanici(neki) fuck off
definitivno ima jaca mu...od plenkija...
2015-09-08
cisto i odrjesito koje su njezine teme i pogledi..plenki sakrij se...nije filozofirala i nadodavala filozofske natuknice..aj bok
2015-09-08
usta moja hvalite me!
potkapacitirana gospođo, nemojte samo ništa više do kraja mandata raditi!
nahranite ove koji vam pišu govore i ne mijenjajte ništa, samo recitirajte...
sitting_bull-
2015-09-28
Reče izrazito tulav i mutav lik i ostade živ.sitting_bull wrote:usta moja hvalite me!
Guest- Guest
Uočio sam tu bedastu izjavu - masne -
taman onako u razini Ave karabatić
stupid woman
stupid woman
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
sve sto je rekla rekla je kako treba..tko nije razumio razumjet ce..ti ionako i da razumijes neces to priznati...dolje tudjman dolje koli dolje hdz bili pravi bili krivi..Yehudi wrote:Uočio sam tu bedastu izjavu - masne -
stupid woman
2015-09-08
otkud ti hrabrosti plavušu i Tuđmana u istu rečenicu staviti???vuksadinare wrote:sve sto je rekla rekla je kako treba..tko nije razumio razumjet ce..ti ionako i da razumijes neces to priznati...dolje tudjman dolje koli dolje hdz bili pravi bili krivi..Yehudi wrote:Uočio sam tu bedastu izjavu - masne -
stupid woman
sitting_bull-
2015-09-28
đe si paravojni... aj briši na siriju... tamo te mjerodavni neće iskati...;)))Yehudi wrote:Uočio sam tu bedastu izjavu - masne -
stupid woman
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
pitali neki kolindu voli li pitu a ona im odgovorila: da volim pitu prezivala bi se pitarovicYehudi wrote:Uočio sam tu bedastu izjavu - masne -
stupid woman
Guest- Guest
i tebe ročniče... ili rezervisto.... ;))
2015-08-08
to je vjecna mantra vas propalih ljevicara.. evo u posljednje vrijeme u ljevicarskim medijima i forumima opet se proziva tudjman...u kolumnama ljevicarskih 'manga'...tomica,ivancica,dezulovica,borisa pavelica,sonje modric je postao opet nezaobilazan u negativnom kontekstu naravnositting_bull wrote:otkud ti hrabrosti plavušu i Tuđmana u istu rečenicu staviti???vuksadinare wrote:sve sto je rekla rekla je kako treba..tko nije razumio razumjet ce..ti ionako i da razumijes neces to priznati...dolje tudjman dolje koli dolje hdz bili pravi bili krivi..Yehudi wrote:Uočio sam tu bedastu izjavu - masne -
stupid woman
2015-09-08
podsjeti me na mesni narezak od GavrilovicaYehudi wrote:Uočio sam tu bedastu izjavu - mesne -
stupid woman
Guest- Guest
zanimljivo tko ovdje kome drzi lojtru ili skale...iliti merdevine
2015-09-08
"Predsjednica: Veleposlanicima ovdje u Hrvatskoj dajemo previše pozornosti, oni ne bi trebali postavljati ultimatume"
....tako je, treba odjebat buzin i podnosit izvještaje direktno u štab natoa.
..ne radi se o tome..jednostavno prva politicka u hravtskoj koja je rekla istinu..sad stogod znacilo ali rekla je...plenki recimo to nece reci ni u snu...ako ste lijepo procitali sto je rekla...naravno rekla je da treba sto vise voditi politiku prema srednjoeuropskom povezivanju..sto svakako nije crta koju bi bas slijedio plenki..i zato je sve vise šum na liniji pantovscak-banski dvori..kolinda s eozbiljno namece kao puno pozeljniji kandidat jednog dana za celno mjesto hdz-a...to i plenki zna..ali plenki je streber...on samo slijedi jednu sablonsku crtu a to ej ovisnost o briselu,eu...cak i onaj stier vec polako shvaca realnost i govori da bi trebalo napraviti novi iskorak u međunarodnoj politici...plenkijeva politika nije dobra a odnosi se iskljucivo na cvrsto vezivanje uz brisel..no zato jer on u tome ima najvise interesamutava baštarda wrote:"Predsjednica: Veleposlanicima ovdje u Hrvatskoj dajemo previše pozornosti, oni ne bi trebali postavljati ultimatume"
2015-09-08
....vidljivo ej da ej plenki sve usamljeniji u toj politici slijepe odanosti briselu i jedino briselu...vaso brkic je isto nekidan prozborio...da se moraju napraviti neki novi pomoci u odnosima zagreb-eu tj brisel...da brisel mora mora racunati da se politicki odnosi i procesi mjenjaju i da je nastalo novo vrijeme i nova raspodjela snaga...dakle koli-stier-brkic...traze promjene u međunarodnoj politici hrvatske narocito prema briselu...i americi...dakle premojer je sve usamljeniji u svojoj politici da ne ne terba nista mjenjati u odnosima brisel-hrvatska..vec ostati na istoj liniji..
2015-09-08
tko je nju pogurao kao kandidata za predsjednicu? za plenkija kao karamrlinu zamjenu znamo.
karamarko..zar ne znas bog te tvoj...vagalo se koli ili neki iz malo desnije pozicije u borbi kontra josipovica..izvagalo se da bi u tom trenutku koli imala vise sansi pobjediti josipovica..i karamarko ej donio odluku...plenki ej dosao na celo zbog ucjene eu-a..tj eu demokrscanske opcije u parlamentu kojoj pripada hdz...po sistemu..'ili plenki na celu hdz-a ili cemo vas iskljuciti iz nase parlamentarne opcije a mozete se onda pridruziti opciji di je hsp ante starcevic'..mutava baštarda wrote:tko je nju pogurao kao kandidata za predsjednicu? za plenkija kao karamrlinu zamjenu znamo.
2015-09-08
znači kod plenkija je bilo intervencije iz vana, a koli je naš izbor. lijepo, ako je tako.vuksadinare wrote:karamarko..zar ne znas bog te tvoj...vagalo se koli ili neki iz malo desnije pozicije u borbi kontra josipovica..izvagalo se da bi u tom trenutku koli imala vise sansi pobjediti josipovica..i karamarko ej donio odluku...plenki ej dosao na celo zbog ucjene eu-a..tj eu demokrscanske opcije u parlamentu kojoj pripada hdz...po sistemu..'ili plenki na celu hdz-a ili cemo vas iskljuciti iz nase parlamentarne opcije a mozete se onda pridruziti opciji di je hsp ante starcevic'..mutava baštarda wrote:tko je nju pogurao kao kandidata za predsjednicu? za plenkija kao karamrlinu zamjenu znamo.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Grobničani:'Koli,Koli'
» Sedlar pisao veleposlanici
» Veleposlanici SAD i EU : Vrijeme je za dogovor o izbornom zakonu BiH
» Kosovo: Prva gay parada, predvode Tachi i veleposlanici Amerike i Britanije :D
» Ipak nista od veta za Finsku.Za ulazak Finske u NATO glasat ce veleposlanici
» Sedlar pisao veleposlanici
» Veleposlanici SAD i EU : Vrijeme je za dogovor o izbornom zakonu BiH
» Kosovo: Prva gay parada, predvode Tachi i veleposlanici Amerike i Britanije :D
» Ipak nista od veta za Finsku.Za ulazak Finske u NATO glasat ce veleposlanici
Page 1 of 3