TORA TORA TORA....pravac Orzysz i Litva
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
TORA TORA TORA....pravac Orzysz i Litva
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/hrvatska-ove-godine-u-poljsku-salje-visecijevne-bacace-raketa-iduce-godine-u-litvu-osam-borbenih-oklopnih-vozila-i-120-pripadnika-tigrova/5635407/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: TORA TORA TORA....pravac Orzysz i Litva
epi je na aparatima :)))vuksadinare wrote:http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/hrvatska-ove-godine-u-poljsku-salje-visecijevne-bacace-raketa-iduce-godine-u-litvu-osam-borbenih-oklopnih-vozila-i-120-pripadnika-tigrova/5635407/
2016-11-17
U stvari sam na pivi, drugoj :)
Politika pritiska i provociranja Rusije od strane americkih neoconsa koji jos prozimaju strukture je kriva i zlonamjerna.....naravno posljedice ako dodje do njih ce trpjeti srednjoeuropska buranija, koja se stavlja na raspolaganje i trazi guzici cep. Posve zasluzeno. Pratimo dalje.
Politika pritiska i provociranja Rusije od strane americkih neoconsa koji jos prozimaju strukture je kriva i zlonamjerna.....naravno posljedice ako dodje do njih ce trpjeti srednjoeuropska buranija, koja se stavlja na raspolaganje i trazi guzici cep. Posve zasluzeno. Pratimo dalje.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pratimo...epikur37 wrote:U stvari sam na pivi, drugoj :)
2015-09-08
Hajd, mozda ovaj put zauzmete Staljingrad..Volgograd...Putingrad...
2016-11-17
Nema potrebe, cilj je vratiti Konstantinopol ;)
2015-08-06
....nema veze izgine li ovih 120..salju se odmah oni sa ljetnog vojnog roka..robe na lageru ima...no dobro je u svemu tome....bit cemo na đojstiku jedno 20-tak km iza prvih borbenih linija...
2015-09-08
Ti ces vidjeti Carigrad samo kao rob, prestar si za janjicare :pepikur37 wrote:Nema potrebe, cilj je vratiti Konstantinopol ;)
2016-11-17
Crna legija se vraca na front :)))))))))))
2016-11-17
vuksadinare wrote:....nema veze izgine li ovih 120..salju se odmah oni sa ljetnog vojnog roka..robe na lageru ima...no dobro je u svemu tome....bit cemo na đojstiku jedno 20-tak km iza prvih borbenih linija...
Na braniku Domovine lol.
catabbath-
2015-08-22
...bormes..fino oruzje imamo...ne hvalimo se kao srbalji..ali kad nas trebaju onda iskoci oruzje za koje nitko nije znao... ..to se tako radi...u tisini kucu gradis..pa iznenađenje
2015-09-08
Saljemo vojsku, cisto da znaju kako je plenki miio ozbiljno :)
2015-08-06
..pa stier je rekao da ako smo vec partneri i surađujemo ne mozemo imat fige u đepu...i to ej posteno...jer mozda u neko drugo vrijeme ako cemo biti partneri u nekom drugom savezu a nismo se drzali dogovora u onom prijasnjem savezu kako ce nam ovi drugi vjerovat..epikur37 wrote:Saljemo vojsku, cisto da znaju kako je plenki miio ozbiljno :)
2015-09-08
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Naši još nisu riješili natječaj za nabavu vatrenh stanica za Patriu, a salju ih dogodine...dakle, ako tko ima doma kakve lovacke samostrele ili nešto slično, čisto da nismo bez vatrene potpore... Sustav Grad nadam se ima isprave rakete na lageru da ne bi bilo, svi u juriš, a naše posade u zraku...
darth_vader-
2014-04-17
Ja sam mislio da nam pripada juzno krilo, klin do Staljingrada. Ono, imamo iskustva, znamo smjer...Briti neka se iskrcaju na Krimu i u Murmansku, Japanci u Vladivostoku, Poljaci ce da se prikljuce Ukrajincima, a Cehe treba parkirati nekako na transsibirsku prugu :/
Nijemci ce odradit ostalo, osim samog napada na Moskvu, to ce napravit Francuzi.
Talijani ne smiju raditi nista.
Nijemci ce odradit ostalo, osim samog napada na Moskvu, to ce napravit Francuzi.
Guest- Guest
Ali ozbiljno, da sam Rus dobro bih se nasmijao. Ovo je neozbiljno, toliko neozbiljno da nije cak ni provokacija. Mislim na cijelu vjezbu, Hrvatska je sad imala krasnu priliku da javno odbije sudjelovati i poceti uspostavljati politiku ekvidistance, kakvu nasi susjedi vec prakticiraju. To bi Kremlj primjetio i ohrabrio.
Ovako nista, IB ispostava u Buzinu naredila mars, Plenki ima anemiju, ali salje :)
Ovako nista, IB ispostava u Buzinu naredila mars, Plenki ima anemiju, ali salje :)
Guest- Guest
Opet glavom u isti zid? Dokle?kolerik wrote:Ja sam mislio da nam pripada juzno krilo, klin do Staljingrada. Ono, imamo iskustva, znamo smjer...Briti neka se iskrcaju na Krimu i u Murmansku, Japanci u Vladivostoku, Poljaci ce da se prikljuce Ukrajincima, a Cehe treba parkirati nekako na transsibirsku prugu :/
dzango wrote:Opet glavom u isti zid? Dokle?kolerik wrote:Ja sam mislio da nam pripada juzno krilo, klin do Staljingrada. Ono, imamo iskustva, znamo smjer...Briti neka se iskrcaju na Krimu i u Murmansku, Japanci u Vladivostoku, Poljaci ce da se prikljuce Ukrajincima, a Cehe treba parkirati nekako na transsibirsku prugu :/
Ruse se moze pobijediti jedino da ih se navuce u Afganistan.
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Tora dozvoljava slovanje
» Litva i Mađrska se zakačile
» Put pod noge i pravac Njemačka ili Irska
» Litva u raljama kineskog zmaja
» Litva proglasila izvanredno stanje
» Litva i Mađrska se zakačile
» Put pod noge i pravac Njemačka ili Irska
» Litva u raljama kineskog zmaja
» Litva proglasila izvanredno stanje