Smeta li Đikiću 'plagiranje' ili Barišić?
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Smeta li Đikiću 'plagiranje' ili Barišić?
isto dođe...mahom su rodbinski i svekoliko povezani..ispeare_shaker wrote:vuksadinare wrote:ne..samo se dobrano razlio po privatnim đepovima...
Prvo po interesnim lobijima, pa onda po privatnim džepovima.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
u kojima je malo toga transparentno...debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:ne..samo se dobrano razlio po privatnim đepovima...debotoijusto wrote:marcellus wrote:a za barišića me boli kurac, za plenkovića naročito, samo ne mogu prijeći preko toga da nikom ne smeta jedna lopuža obuljenka koja je drkala kurac hribaru u havcu gdje su nestajali milijuni koje je ona trebala kontrolirat kao član UO
nikakav novac nije nestao u HAVC-u , prestani lagat
nista se nije "razlilo" , za sve postoje papiri
2015-09-08
debotoijusto wrote:nista se nije "razlilo" , za sve postoje papiri
Deboto, oli si i ti znanstveni auutoritet?
Guest- Guest
speare_shaker wrote:debotoijusto wrote:nista se nije "razlilo" , za sve postoje papiri
suradjujem s HAVC
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:speare_shaker wrote:debotoijusto wrote:nista se nije "razlilo" , za sve postoje papiri
suradjujem s HAVC
ti si taman intelektualni kapacitet za njih
preuzeo si plenkovićevu priču i braniš ju svim srcem, tekstovima i brojkama na bankovnom računu!marcellus wrote:sitting_bull wrote:kad ne možeš pobiti đikićeve argumente, onda ga javno napadni i pokušaj diskreditirati kako bi time neizravno doveo u sumnju argumentaciju osobe koju napadaš!
već viđeno od sluganskih, ili unajmljenih i plaćenih piskarala...
Đikić zapravo nema argumente osim jedne fusnote iz 2008 koja je ispravljena u izdanju iz 2010.
i priče o "autoplagijatu" što je jako sklizak teren jer to nije plagijat, autoplagijat je oksimoron, druga stvar je je li on u danom slučaju etičan ili ne, o tome će se očitati sveučilište u augsburgu, ako je on svoj prethodni rad proširio novim dokazima i činjenicama, onda je sve ok
gomile argumenata koji su javnosti dostupne vezano uz barišićevo plagiranje, o antidatiranju glede objave plagijata na španjolskom kod frenda ja tebi-ti meni izdavača da ne govorim, sveo si na prozirnu ljiginu priču o fusnoti. dobro, sam si prihvatio i odabrao da vjeruješ ljigi.
vezano uz pokušaj da i barišićevu doktorsku disertaciju braniš raspravom o tome što je autoplagijat evo ti jedna od definicija koja vrlo precizno opisuje doktorsku disertaciju:
"Doktorska disertacija je izvorno, originalno znanstveno djelo, koje samostalno izrađuje doktorand i koje je po primijenjenoj metodologiji i po doprinosu znanosti prikladno za utvrđivanje doktorandove sposobnosti da bude samostalni istraživaču znanstvenom području i polju za koje se podjeljuje doktorat znanosti. Disertacijom bi trebalo otkriti nove znanstvene činjenice, pojave ili zakonitosti".
pokušaj da c/p gotovo 80% već objavljenog djela kod obrane magisterija Barišić podvali kao izvorno, originalno znanstveno djelo braniš konstrukcijama s nekakvim proširenjem , novim dokazima i činjenicama uprkos tome što Barišić nigdje nije naveo kako sam sebe citira niti je u odnosu na citiranje samoga sebe napisao disertaciju.
ne može novo izvorno djelo sadržavati 80% već objavljenog, a samo 20% novonapisanog jer to onda nije novo izvorno djelo, nego stari uradak s komentarom, nadopunom, analizom i što god još.
opet si se zaljubio kao nekad u europejca dr.ivu, ovaj puta u briselsku ljigu...
sitting_bull-
2015-09-28
..stvar je u tome....da se ovi mahom bune sto ce priliku dobiti i oni redatelji koji nisu optereceni snimanjem filmova na bazi ala bratstvo i jedinstvo...bego snimati filmove i sa hrvatskom tematikom..gdje npr...neke drustvene drupe nece biti izvrgnuti ruglu....ili filmovi poput onih..'tko nas zavadi'...
2015-09-08
šiting, jasno sam naveo u tekstu da me za plenkyja i barišića ladno boli kurac, dapače podržavam da oba odu u vražju mater.
stvar je ovdje durenja i kmečanja
stvar je ovdje durenja i kmečanja
..jasno...sto ne bi branio neobranjivodebotoijusto wrote:speare_shaker wrote:debotoijusto wrote:nista se nije "razlilo" , za sve postoje papiri
suradjujem s HAVC
2015-09-08
ono, đikić je ispao totalno drama queen
marcellus wrote:debotoijusto wrote:speare_shaker wrote:debotoijusto wrote:nista se nije "razlilo" , za sve postoje papiri
suradjujem s HAVC
ti si taman intelektualni kapacitet za njih
ae
zbori novinar koji izmislja podatke da bi slozio pricu koja odgovara zeljama
2014-04-12
.....nije mu ponuđeno mjesto savjetnikamarcellus wrote:ono, đikić je ispao totalno drama queen
2015-09-08
vuksadinare wrote:..jasno...sto ne bi branio neobranjivodebotoijusto wrote:speare_shaker wrote:debotoijusto wrote:nista se nije "razlilo" , za sve postoje papiri
suradjujem s HAVC
nisi pomislio da imam bolji uvid u hasanovu igru oko HAVC ?
2014-04-12
da..a to je?debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:..jasno...sto ne bi branio neobranjivodebotoijusto wrote:speare_shaker wrote:debotoijusto wrote:nista se nije "razlilo" , za sve postoje papiri
suradjujem s HAVC
2015-09-08
marcellus wrote:ono, đikić je ispao totalno drama queen
meni je pozitivac
steta sto nema vise takvih
2014-04-12
debotoijusto wrote:suradjujem s HAVC
A taakoooo.
Pa onda si zapravo u sukobu interesa po tom pitanju.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:da..a to je?debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:..jasno...sto ne bi branio neobranjivodebotoijusto wrote:speare_shaker wrote:
suradjujem s HAVC
nema kradje
2014-04-12
debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:..jasno...sto ne bi branio neobranjivodebotoijusto wrote:speare_shaker wrote:debotoijusto wrote:nista se nije "razlilo" , za sve postoje papiri
suradjujem s HAVC
osobno podržavam uništenje havca, nekidan je bio jedan matanićev film na TV, tko je uspio odgledati treba mu dignut spomenik. Da me pitaju da biram između 10 udaraca bičem po leđima ili gledanja domaćeg filma izabrao bih bičevanje, bol traje kraće
debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:da..a to je?debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:..jasno...sto ne bi branio neobranjivodebotoijusto wrote:
suradjujem s HAVC
nema kradje
ne, hribar je pun para ko brod temeljem vrhunskih financijskih rezultata snimljenih filmova... hebate sto milijuna kuna godišnje za filmove koje pogledaju režiserova mama i pas
debotoijusto wrote:nema kradje
A nalaz državnog ureda za reviziju? Pojeo vuk magare, a?
Guest- Guest
..da..da..ili zato sto je odbio davati lovu za financiranje 'hr' filmova poput..'zasto je beogradsko kino zvezda prazno..'...i odmah po 'antifa' receptu lopov i fasistdebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:da..a to je?debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:..jasno...sto ne bi branio neobranjivodebotoijusto wrote:
suradjujem s HAVC
nema kradje
2015-09-08
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Ljevica je nezrela...smeta im znakovlje HOS-a i na pogrebima..ili im smeta sto je i petokraka okaljana
» Aveti prošlosti prijete Đikiću
» Don Barišić: Kolinda je nasljednica kraljice Jelene
» Barišić i Irinej iz sv. Duje u Splitu za jedinstvo!
» Nadbiskup Barišić : Kapitalizam uništava majke
» Aveti prošlosti prijete Đikiću
» Don Barišić: Kolinda je nasljednica kraljice Jelene
» Barišić i Irinej iz sv. Duje u Splitu za jedinstvo!
» Nadbiskup Barišić : Kapitalizam uništava majke
Page 3 of 9