Teroristički napad u pakistanu, 17 mrtvih
Page 1 of 1
Teroristički napad u pakistanu, 17 mrtvih
https://en.wikipedia.org/wiki/2017_Lahore_suicide_bombing
odma svi stavit zastave pakistana na avatar i na fb
odma svi stavit zastave pakistana na avatar i na fb
Guest- Guest
Re: Teroristički napad u pakistanu, 17 mrtvih
Suosjećam sa žrtvama Pakistana,ali Pakistan je islamska država i oni po zakonu ubijaju ljude koji izjave da je Isus veći od Muhameda.
Prema tome i sami su leglo radikalnog islamizma.
Da iole vrijede zar bi Indija tek tako dopustila razdvajanje od njih.
Prema tome i sami su leglo radikalnog islamizma.
Da iole vrijede zar bi Indija tek tako dopustila razdvajanje od njih.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pakistane, baci tu atomsku pa nek sve ide u tri pm
2016-11-17
na koga? na sebe ? međusobno se ubijaju.. sekularni vs manje sekularni, šiti vs sunita, tu i tamo imaju 1-2% kršćana, njih svako malo napadnu.. najbolje da ih lansiraju sami na sebe :Dgovinda wrote:Pakistane, baci tu atomsku pa nek sve ide u tri pm
iako šteta imaju dobrih IT inžinjera
Guest- Guest
Ma na one cigane u Delhiju, cuj na koga...Pinochet wrote:na koga? na sebe ? međusobno se ubijaju.. sekularni vs manje sekularni, šiti vs sunita, tu i tamo imaju 1-2% kršćana, njih svako malo napadnu.. najbolje da ih lansiraju sami na sebe :Dgovinda wrote:Pakistane, baci tu atomsku pa nek sve ide u tri pm
2016-11-17
A baš oni postavljaju bombe i prave belaj po Pakistanu. Nemoj si smešan. Pa ljudi su se preporodili odkada su se otarasili Pakistana.govinda wrote:Ma na one cigane u Delhiju, cuj na koga...Pinochet wrote:na koga? na sebe ? međusobno se ubijaju.. sekularni vs manje sekularni, šiti vs sunita, tu i tamo imaju 1-2% kršćana, njih svako malo napadnu.. najbolje da ih lansiraju sami na sebe :Dgovinda wrote:Pakistane, baci tu atomsku pa nek sve ide u tri pm
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
a to.. Hindusi su mi simpatični, mnogo bolja religija nego taj pakistanski Islam (od islama jedino cijenim sufizam, i donekle šite)govinda wrote:Ma na one cigane u Delhiju, cuj na koga...Pinochet wrote:na koga? na sebe ? međusobno se ubijaju.. sekularni vs manje sekularni, šiti vs sunita, tu i tamo imaju 1-2% kršćana, njih svako malo napadnu.. najbolje da ih lansiraju sami na sebe :Dgovinda wrote:Pakistane, baci tu atomsku pa nek sve ide u tri pm
Guest- Guest
Nema veze, samo rokaj...jastreb wrote:A baš oni postavljaju bombe i prave belaj po Pakistanu. Nemoj si smešan. Pa ljudi su se preporodili odkada su se otarasili Pakistana.govinda wrote:Ma na one cigane u Delhiju, cuj na koga...Pinochet wrote:na koga? na sebe ? međusobno se ubijaju.. sekularni vs manje sekularni, šiti vs sunita, tu i tamo imaju 1-2% kršćana, njih svako malo napadnu.. najbolje da ih lansiraju sami na sebe :Dgovinda wrote:Pakistane, baci tu atomsku pa nek sve ide u tri pm
2016-11-17
bas nekog briga sta ti cijenis...Pinochet wrote:a to.. Hindusi su mi simpatični, mnogo bolja religija nego taj pakistanski Islam (od islama jedino cijenim sufizam, i donekle šite)govinda wrote:Ma na one cigane u Delhiju, cuj na koga...Pinochet wrote:na koga? na sebe ? međusobno se ubijaju.. sekularni vs manje sekularni, šiti vs sunita, tu i tamo imaju 1-2% kršćana, njih svako malo napadnu.. najbolje da ih lansiraju sami na sebe :Dgovinda wrote:Pakistane, baci tu atomsku pa nek sve ide u tri pm
2016-11-17
2016-11-17
17? Koliko ukupno? 18?
Ero, zao ti sto nije 17 mrtvih u Sarajevu ili Zenici?Eroo wrote:17? Koliko ukupno? 18?
2016-11-17
Sami se ubijaju. Nikakve mi koristi od toga. Bolje od toga bi bilo da smanje natalitet i školuju djecu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
zanima me što misliš o sufizmu i njihovom misticizmu.. meni se to sviđa.. da sam rođen kao musliman, htio bi biti sufigovinda wrote:bas nekog briga sta ti cijenis...Pinochet wrote:a to.. Hindusi su mi simpatični, mnogo bolja religija nego taj pakistanski Islam (od islama jedino cijenim sufizam, i donekle šite)govinda wrote:Ma na one cigane u Delhiju, cuj na koga...Pinochet wrote:na koga? na sebe ? međusobno se ubijaju.. sekularni vs manje sekularni, šiti vs sunita, tu i tamo imaju 1-2% kršćana, njih svako malo napadnu.. najbolje da ih lansiraju sami na sebe :Dgovinda wrote:Pakistane, baci tu atomsku pa nek sve ide u tri pm
Guest- Guest
Prirodna regulacija prekomjernog broja ljudi kod muslića :)
Sufi ili dervisi....iz Bosne sam, znaci dervisi mi nisu strani pojam..vehabiti ne vole dervise, kao previse filozofiraju...a islam su u subsaharsku Afriku upravo donijeli dervisi, mozemo reci da je to jedina regija gdje Islam nije dosao macem...Pinochet wrote:zanima me što misliš o sufizmu i njihovom misticizmu.. meni se to sviđa.. da sam rođen kao musliman, htio bi biti sufigovinda wrote:bas nekog briga sta ti cijenis...Pinochet wrote:a to.. Hindusi su mi simpatični, mnogo bolja religija nego taj pakistanski Islam (od islama jedino cijenim sufizam, i donekle šite)govinda wrote:Ma na one cigane u Delhiju, cuj na koga...Pinochet wrote:
na koga? na sebe ? međusobno se ubijaju.. sekularni vs manje sekularni, šiti vs sunita, tu i tamo imaju 1-2% kršćana, njih svako malo napadnu.. najbolje da ih lansiraju sami na sebe :D
2016-11-17
Similar topics
» Teroristički napad na kršćansku crkvu u Pakistanu.
» Teroristički napad na koledžu u Kerchu na Krimu. 18 mrtvih.
» Teroristički napad nožem u Britaniji : troje mrtvih , dvoje ranjenih
» TERORISTIČKI NAPAD U NICI: Troje mrtvih i nekoliko ranjenih u napadu nožem kod crkve! Sumnja se da je jednoj žrtvi odsečena glava
» umjereni teroristički čin u turskoj 28 mrtvih
» Teroristički napad na koledžu u Kerchu na Krimu. 18 mrtvih.
» Teroristički napad nožem u Britaniji : troje mrtvih , dvoje ranjenih
» TERORISTIČKI NAPAD U NICI: Troje mrtvih i nekoliko ranjenih u napadu nožem kod crkve! Sumnja se da je jednoj žrtvi odsečena glava
» umjereni teroristički čin u turskoj 28 mrtvih
Page 1 of 1