Gljivarenje
Page 1 of 1
Gljivarenje
Da li gljivarite?
Ja obožavam brat gljive samo kaj na žalost nemam prilike to raditi često. Par puta godišnje
Jučer sam malo posjetio vikendicu u Zagorju i samo u dvorištu sam pronašao 20ak komada.
Ovo je jedan od njih.
U šumi, još više.
That feel kad pronađeš vrganj
Ja obožavam brat gljive samo kaj na žalost nemam prilike to raditi često. Par puta godišnje
Jučer sam malo posjetio vikendicu u Zagorju i samo u dvorištu sam pronašao 20ak komada.
Ovo je jedan od njih.
U šumi, još više.
That feel kad pronađeš vrganj
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
Re: Gljivarenje
Nisam nikad gljivarila; vjerojatno bi završilo smrtnim slučajem ili barem teškim trovanjem.
Guest- Guest
Isto.Vegvísir wrote:Nisam nikad gljivarila; vjerojatno bi završilo smrtnim slučajem ili barem teškim trovanjem.
Trinity-
2014-04-17
Ajoj
Ja gljivarim od pete godine, ali istina je da berem jako uzak krug gljiva za razliku od nekih malo luđih gljivara
Ja gljivarim od pete godine, ali istina je da berem jako uzak krug gljiva za razliku od nekih malo luđih gljivara
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
Ja sam nekad vrlo intenzivno gljivario,i gotovo uvijek je bilo berićetno.Trinity wrote:Isto.Vegvísir wrote:Nisam nikad gljivarila; vjerojatno bi završilo smrtnim slučajem ili barem teškim trovanjem.
Ma i s posla sam odlazio u gljivarenje,skupa s kolegom...
Bilo je i puno zanimljivih dogodovština,uz puno gljiva.....
bugati_2- Posts : 313
2014-11-16
Ja sam poznavao - a i sada još poznajem - dosta vrsta, tako da se bez problema napunilo i dosta košara.Bilo je i pohanja,i gulaša i ajvara i salata i "svašta nečega" od gljiva...Poprilično toga sam ispoklanjao,a ni mojima na poslu nije bilo žao,zanstr wrote:Ajoj
bugati_2- Posts : 313
2014-11-16
Page 1 of 1