Senzacija: Francuska tone u rasulo
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Senzacija: Francuska tone u rasulo
u osnovi i nisi, prije će biti da ne voli militantne muslimane i ukazuje na svu pogubnost pretjerane sklonosti oružju i upotrebi istog... jbg oružje je vrlo opasno i za naciljane, ali vrlo često i za one koji ciljaju...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Socijalni nemiri pa prerast u religijske ...Nostradamus je detaljno opisa Francusku a ja miljom puta pisa o tome pa mi se neda ponavljat al ajd.
----
U suštini Nostradamusa sam skužio tek kad sam dešifira ovaj dio i to mi je prvo di mi se upalila lampica o cemu se tu radi.
.............
wehabizam nostradamus
----
U suštini Nostradamusa sam skužio tek kad sam dešifira ovaj dio i to mi je prvo di mi se upalila lampica o cemu se tu radi.
.............
wehabizam nostradamus
Ljudi sa istoka pod utjecajem Mjeseca ( Islama ). Prije ovog dijela prica o 21 stoljecu pa se vraca par stoljeca unazad , tocnije u godinu 1700-uLong before these happenings the people of the East, influenced by the Moon,
Islamska osvajanja u 1700--oj godini odnosno tim stoljecima ali je jako bitno primjetit da ce se odma spomenuti da je u tim godinama rođen i neki lik tj daje mu godinu rođenjain the year 1700 will cause many to be carried away, and will almost subdue the Northern area.
Sa tri strane okruženo morem je : poluotok. Saudijska Arabija je poluotok. Bit ce tada rođen neki covjek koji ce slaviti cetvrtak kao praznik. Saudijska Arabija je jedina zemlja u svijetu u kojoj je cetvrtak dio vikenda. Inace taj obicaj pocima od Wehabizma kojeg je osnovao Wahab koji je rođen u jednom selu u središnjoj Arabiji tamo neke godine 1700 i nešto vrlo malo sitno , mislim oko 1703.From the three water signs will be born a man who will celbrate Thursday as his holiday.
Ocito on je reformator religijski. Inace Nostradamus je živio 1500 tako da on cak i ovdje prica o necemu šta je njemu dvista godina u buducnosti.His renown, praise, rule and power will grow on land and sea, bringing trouble to the East.
Velike promjene.The head of Aries, Jupiter and Saturn. Eternal God, what changes !
I nakon nekoliko stoljeca opet loša vremena ce se vratiti i napraviti nerede u Francuskoj i Italiji.Then the bad times will return again after a long century; what turmoil in France and Italy.
http://www.nostradamus.org/q_en_c1.php#q1
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Ah, micha lik se javi na ovu temu tek kad je primijetio moj komentar, ne usudjuje se da mi direktno odgovori nego ostavlja komentare tipa "muslimani majmuni" i slicno...djetinjaste fore...michaellcmacha wrote:u osnovi i nisi, prije će biti da ne voli militantne muslimane i ukazuje na svu pogubnost pretjerane sklonosti oružju i upotrebi istog... jbg oružje je vrlo opasno i za naciljane, ali vrlo često i za one koji ciljaju...
2016-11-17
francuska postala kotiliste hamelja,
I sto je zanimljivo svi ih vole
kmeeee
I sto je zanimljivo svi ih vole
kmeeee
2014-04-19
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Egipat tone u rasulo
» Rasulo u KBC Osijek!!!
» SENZACIJA U PARIZU Čilić srušio Đokovića!
» Najveća senzacija Wimbledona je "kineska Hrvatica"
» Senzacija: dvostruki agent i izdajica Skipal bio pod nadzorom FSB!!!
» Rasulo u KBC Osijek!!!
» SENZACIJA U PARIZU Čilić srušio Đokovića!
» Najveća senzacija Wimbledona je "kineska Hrvatica"
» Senzacija: dvostruki agent i izdajica Skipal bio pod nadzorom FSB!!!
Page 2 of 2