Đikić zbog Plenkovića povlači sve svoje projekte iz Hrvatske
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Đikić zbog Plenkovića povlači sve svoje projekte iz Hrvatske
Stvarno ste kreteni...plagijator je lopov koji krade tudji rad. Pizdite kad vam neko ukrade iz auta cd plejer ili 100 kuna iz dzepa a covjeka koji se bori protiv kradje "protjerujete" iz Hrvatske, nazivate ga Bosancem, cvilidretom, ovim onim...ma nek Hrvatska propadne, sa takvima kao ovi i ne treba da postoji.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Stribor wrote:A ljudi moji ..... pa ča ako gre?
Niti je prvi, niti poslidnji.
Koga nima, prez njega se more.
ča ako ljiga Plenković melje sjemensko žito?
biti će i kruva i kolača ove godine.
kad ne bude žita jer se nije imalo ča posijati ode ljiga u brisel na kolače...
Stribor wrote:Kot drugo, ako se utikal va politiku tribal si je nabaviti malo deblji obraz. Ča je mislil kako ćeju mu se klanjati i drhtati na njegovu rič?
a e.
srbi nisu zamjerili slobodanu Miloševiću zlo i klanja koje je njegova politika donijela.
zamjerili su mu što nije stvorio veliku srbiju.
tako i hrvati ne zamjeraju ljigi što ih vara, laže, ruši ugled i dostojanstvo, besramno se oholi jer mu je i ovih par mjeseci vladavine pomutilo sitni činovnički birokratski mozak.
hrvati zamjeraju Đikiću što im je javno rekao što ljiga radi...
Stribor wrote:Vindar mnim kako su glavni razlog odlaska verojatno i debeli pinezi ki mu se nude zvana.
"Novcem možeš kupiti kuću, ali ne i mir u njoj.
Novcem možeš kupiti sat, ali ne i vreme.
Novcem možeš kupiti krevet, ali ne i san.
Novcem možeš kupiti knjigu, ali ne i znanje.
Novcem možeš kupiti doktora, ali ne i zdravlje.
Novcem možeš kupiti položaj, ali ne i ugled.
Novcem možeš kupiti krv, ali ne i život.
Novcem možeš kupiti čovjeka, ali ne i ljubav.
Novcem možeš kupiti kuću, ali ne i dom.
Novcem možeš kupiti postelju, ali ne i san."
Citirano sa: O novcu
moj skroman doprinos i nadopuna ovom nizu citata (prilagođen vremenu i mjestu radnje):
novcem možeš kupiti izdajicu,
novcem možeš kupiti put u ameriku,
novcem možeš kupiti most s lažnom pozlatom,
novcem možeš kupiti zlatoustu ljigu,
novcem ne možeš kupiti časna čovjeka..
sitting_bull-
2015-09-28
Ako labos nije njegov, neka ne sere da ga zatvara. Ako se samo povlači iz projekta, neka tako i kaže, a ne "ja zatvaram".pismejker wrote:O cemu ti pricas?? Ako je studij drzavni,drzava financira lab,ako je privatni,onda univerzitet financira lab,na zapadu obicno pola financiraju interesne firme,drzava,ili netk otreci,pa dijele rezultate istrazivanja..Znanstvenik samo koristi lab,a u biti investira svoje znanje i kreativnost.Placen je bio zato,i sad ne treba praviti neku pompu,niti jedna niti druga strana..to sto je procijenio,da ovi zele prisvojiti njegove patente i kreacije,dakle,ne rezultate tih patenata,nego cisto njegovo originalno znanje,vjerovatno ga napiriti u ne dalekoj buducnosti i bogatiti se na konto njegovog,i odlucio otici,je nesto sto bi svatko normalan napravio..Regoč wrote:Tako je. Sviet je velik, naći će si mjesto. A laboratorij, kaže, zatvara. Pa me zanima koliko je svoga novca uložil u nj. Ili je dignul zajam, možda kod Sberbanke, pa ga financiral? Ili mu je ipak dala država? Uz koje uvjete? Sjetimo se Radmanova Medilsa koji je za pet godinah trebal postati komercijalni projekt. Nije.pismejker wrote:Pa Laboratorij OSTAJE,nece ga on na pinklec pa u goli svijet..
no vidim da ovdje prevladava komjunisticki menthalitet..Svi bi da se grebu o neki mozak,a da oni nis ne rade..
Kakogod,lik je format,jer je na nivou u svabiji i kaliforniji...koji mu qrc treba balkan..?
Odmah nakon Hribara i Sauche.kofein wrote:tre911 wrote:I nek povede frljića, pusićku, pupovca...sa sobom.jasambrend wrote:Regoč wrote:Ako Đikić zbog jednoga čovjeka odlazi, neka vrati novac koji mu je država dala za laboratorij.
Eto njega na gostovanjun u NU2..... slutim
Dok ste vi gledali cijeli život samo sebe i crtice u svojoj karijeri, Ivan Đikić je gledao kako pomoći čovječanstvu. U doba rata volontirao je po bolnicama, poslije je prvim radom u čuvenom časopisu objavio svoja iskustva kako bi pomogao drugim liječnicima. Umjesto da gradi kakvu lukrativnu karijeru plastičnog kirurga ili sličnu, a to je s takvim ocjenama sigurno mogao – uhvatio se istraživanja tumora, sjajne, briljantne, no nikada dobro plaćene znanstvene karijere.
Takvog čovjeka ste vi ste ga potjerali iz Hrvatske, magistre Plenkoviću. Ivan Đikić je pristojan čovjek i praktičan vjernik, pa će vam oprostiti, no mi drugi vam za ovo što ste tjeranjem Đikića, posredno ili neposredno napravili Hrvatskoj – nećemo nikada.
leptir masna razvalio plenkovica
http://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovicu-jedan-djikic-vrijedi-vise-od-cijele-tvoje-vlade/950329.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Nek Imbecilex prvo plati porez pa drugima vadi trun iz oka.debotoijusto wrote:Dok ste vi gledali cijeli život samo sebe i crtice u svojoj karijeri, Ivan Đikić je gledao kako pomoći čovječanstvu. U doba rata volontirao je po bolnicama, poslije je prvim radom u čuvenom časopisu objavio svoja iskustva kako bi pomogao drugim liječnicima. Umjesto da gradi kakvu lukrativnu karijeru plastičnog kirurga ili sličnu, a to je s takvim ocjenama sigurno mogao – uhvatio se istraživanja tumora, sjajne, briljantne, no nikada dobro plaćene znanstvene karijere.
Takvog čovjeka ste vi ste ga potjerali iz Hrvatske, magistre Plenkoviću. Ivan Đikić je pristojan čovjek i praktičan vjernik, pa će vam oprostiti, no mi drugi vam za ovo što ste tjeranjem Đikića, posredno ili neposredno napravili Hrvatskoj – nećemo nikada.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovicu-jedan-djikic-vrijedi-vise-od-cijele-tvoje-vlade/950329.aspx
debotoijusto wrote:Dok ste vi gledali cijeli život samo sebe i crtice u svojoj karijeri, Ivan Đikić je gledao kako pomoći čovječanstvu. U doba rata volontirao je po bolnicama, poslije je prvim radom u čuvenom časopisu objavio svoja iskustva kako bi pomogao drugim liječnicima. Umjesto da gradi kakvu lukrativnu karijeru plastičnog kirurga ili sličnu, a to je s takvim ocjenama sigurno mogao – uhvatio se istraživanja tumora, sjajne, briljantne, no nikada dobro plaćene znanstvene karijere.
šta to je sad indexova mantra "a gdje si ti bio 91" :D
marcellus wrote:debotoijusto wrote:Dok ste vi gledali cijeli život samo sebe i crtice u svojoj karijeri, Ivan Đikić je gledao kako pomoći čovječanstvu. U doba rata volontirao je po bolnicama, poslije je prvim radom u čuvenom časopisu objavio svoja iskustva kako bi pomogao drugim liječnicima. Umjesto da gradi kakvu lukrativnu karijeru plastičnog kirurga ili sličnu, a to je s takvim ocjenama sigurno mogao – uhvatio se istraživanja tumora, sjajne, briljantne, no nikada dobro plaćene znanstvene karijere.
šta to je sad indexova mantra "a gdje si ti bio 91" :D
nova taktika , neprijatelja njegovim oruzjem
briga me , ja znam gdje sam bio 91 i 80
Last edited by debotoijusto on 14/2/2017, 13:17; edited 1 time in total (Reason for editing : 0000)
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
sitting_bull wrote:Stribor wrote:A ljudi moji ..... pa ča ako gre?
Niti je prvi, niti poslidnji.
Koga nima, prez njega se more.
ča ako ljiga Plenković melje sjemensko žito?
biti će i kruva i kolača ove godine.
kad ne bude žita jer se nije imalo ča posijati ode ljiga u brisel na kolače...Stribor wrote:Kot drugo, ako se utikal va politiku tribal si je nabaviti malo deblji obraz. Ča je mislil kako ćeju mu se klanjati i drhtati na njegovu rič?
a e.
srbi nisu zamjerili slobodanu Miloševiću zlo i klanja koje je njegova politika donijela.
zamjerili su mu što nije stvorio veliku srbiju.
tako i hrvati ne zamjeraju ljigi što ih vara, laže, ruši ugled i dostojanstvo, besramno se oholi jer mu je i ovih par mjeseci vladavine pomutilo sitni činovnički birokratski mozak.
hrvati zamjeraju Đikiću što im je javno rekao što ljiga radi...Stribor wrote:Vindar mnim kako su glavni razlog odlaska verojatno i debeli pinezi ki mu se nude zvana.
"Novcem možeš kupiti kuću, ali ne i mir u njoj.
Novcem možeš kupiti sat, ali ne i vreme.
Novcem možeš kupiti krevet, ali ne i san.
Novcem možeš kupiti knjigu, ali ne i znanje.
Novcem možeš kupiti doktora, ali ne i zdravlje.
Novcem možeš kupiti položaj, ali ne i ugled.
Novcem možeš kupiti krv, ali ne i život.
Novcem možeš kupiti čovjeka, ali ne i ljubav.
Novcem možeš kupiti kuću, ali ne i dom.
Novcem možeš kupiti postelju, ali ne i san."
Citirano sa: O novcu
moj skroman doprinos i nadopuna ovom nizu citata (prilagođen vremenu i mjestu radnje):
novcem možeš kupiti izdajicu,
novcem možeš kupiti put u ameriku,
novcem možeš kupiti most s lažnom pozlatom,
novcem možeš kupiti zlatoustu ljigu,
novcem ne možeš kupiti časna čovjeka..
Ha, ha, ha .... kme, kme, kme ... buuuuuu ......!!! Pa ča si ti? Drama queen? Pussy?
Ča god bil, ta časni človik je zdavna otišal za pinezi. Ima tomu prik dvadeset let. Još od 1992. on dela vani. I to mu ne zameram. Saki človik gre tamo kamo mu je bolje.
A ov laboratorij ča ga ''zapira'' niti ni na njega.
Osim toga ta njega povidajka ''ja grem kme, kme, kme ....'' ni od jučer.
2010.
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/106824/prokljucalo-u-epruveti-ikic-idem-iz-medils-a-na-medicinu-radman-mozes-ali-bez-laboratorija
.....
Eskalacija sukoba
Latentni sukob između dvojice znanstvenika eskalirao je u svibnju, kada je Đikić informirao javnost kako je stanje u Institutu loše, zbog čega znanstvenici, pa i on osobno, odlaze.
Naveo je i kako Radman u proteklih pet godina, unatoč obećanjima, nije osigurao ni jedan euro iz inozemstva kojim bi financirao rad MedILS-a, a kritizirao je i Vladu i Grad Split, koji su uložili 35 milijuna kuna i na korištenje dali vrijednu zgradu, te donatore koji su financirali rad posljednje tri godine.
Upozorio je i kako u Institutu, osim loše komunikacije i narušenih međuljudskih odnosa, postoji i nedostatak odgovornosti, netransparentnost i nepoštovanje ugovora. Radman uzvraća udarac Na Đikićeve optužbe odgovorio je Radman, ističući kako već dvije godine moli kolegu Đikića da ode s MedILS-a jer je ondje sijao nezadovoljstvo i napetost.
- Moj je problem - kazao je Radman - što sam imao previše strpljenja za Đikića, i to što je šikanirao ostale kolege. Đikića ne zanima znanost, nego osobni uspjeh u znanosti. Đikić je jedini voditelj grupe koji nije niti jedan projekt ili donaciju donio Institutu - ustvrdio je Radman, navodeći i kako je Đikić u MedILS-u organizirao brojne znanstvene radionice i škole, na čemu mu je posebno zahvalan, ali uz napomenu kako smatra da je i to Đikić u najvećoj mjeri radio radi osobne promocije.
.....
A ča se tiče Plenkovića i negove družbe ... znaš koliko me skrbi za njih, pa to ti ne morem niti reći.
Stribor-
2015-09-22
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Đikić traži ispriku od Plenkovića u Saboru
» Zabija li Đakić nož u Plenkija zbog Pupovca!Hvidra traži od Plenkovića:'Neka se Pupovac ispriča ili tražimo Plenkovića da raskine koaliciju'
» DNEVNI UPDATE epidemiološke situacije u Hrvatskoj
» Ugrozeni odnosi Hrvatske i Srbije zbog "bunjevackog jezika".Prosvjedna nota zbog toga.
» Putin mozda zbog geostrategije i svoje politicke karizme mozda nece pasti ali bi mogao zbog - ekonomije
» Zabija li Đakić nož u Plenkija zbog Pupovca!Hvidra traži od Plenkovića:'Neka se Pupovac ispriča ili tražimo Plenkovića da raskine koaliciju'
» DNEVNI UPDATE epidemiološke situacije u Hrvatskoj
» Ugrozeni odnosi Hrvatske i Srbije zbog "bunjevackog jezika".Prosvjedna nota zbog toga.
» Putin mozda zbog geostrategije i svoje politicke karizme mozda nece pasti ali bi mogao zbog - ekonomije
Page 5 of 5